Bekijk in lage definitie

Wie zijn wij?

Ga naar: Home

Easy Languages bevindt zich in Brussel, de hoofdstad van Europa en organiseert al 25 jaar zowel recreatieve als educatieve taal- en cultuurreizen voor alle leeftijden. De mogelijkheden zijn breed, van een week in de zomer in een Engels gastgezin tot een semester of schooljaar in Tokyo waarbij de student volledig geïntegreerd wordt in de cultuur van het gastland. Wat u ook wenst, wij vinden een taalreis die past bij uw wensen en budget.

Het Team

Het Easy Languages Vlaanderen/Nederland team doet er alles aan om u het beste advies te geven. Elk persoon heeft andere wensen en wij geven u graag onze tips indien u niet weet wat het beste bij u zou passen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft: [email protected]

Easy Languages Vlaanderen/Nederland

E-mail: [email protected]

Geschiedenis

In 1985 na 2 jaren aan de internationale tolkenschool in Mons en 1 jaar als assistent Franse taal in Oostenrijk te hebben doorgebracht, gevolgd door een zomer als toeristisch begeleider in Brussel voor Amerikaanse toeristen heeft Alain Bertholet, de oprichter van het bedrijf zijn management studies afgerond aan de Katholieke Universiteit in Mons.

Zijn interesse in taalreizen is ontwikkeld door de reizen die hij zelf heeft gemaakt in Groot-Brittannië en vooral door zijn vele ontmoetingen met taaldocenten die geïnteresseerd waren in zijn atypische manier van het leren van talen. De enthousiasme, motivatie en de innovatieve manier waarop Alain zijn eerste taalreizen organiseerde zorgden ervoor dat het al gauw een groot succes werd onder jongeren die een tweede taal wilden leren.

Easy Languages is in 1992 officieel opgericht en gaat verder groeien totdat het de Belgische marktleider op het gebied van taalreizen wordt. Easy Languages heeft ook een kantoor in Frankrijk geopend die zeer positief is beoordeeld door clienten. Als gevolg hiervan en na een rigourieuze inspectie is Easy Languages als eerste niet Franstalige taalreis organisatie geaccrediteerd door de Office National de Garantie Stages Linguistiques, een vereniging die geniet van de steun van het Franse ministerie van onderwijs. 2011 was een jaar van internationalisering van het bedrijf, ook naar andere niet Europese landen.

Onze filosofie

Ongeacht het land of periode, hebben alle formules die wij voorstellen één ding gemeen: onze partnerscholen zijn betrouwbaar en erkend, met alle garanties voor de accommodatie, cursus en een goede organisatie van uw verblijf van dien.

Wij zijn ook van mening dat een taalreis efficiënt en betaalbaar moet blijven, wij doen daarom ons best om daarvoor te zorgen door te zoeken naar partnerscholen die een goede prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden. Onze prijzen zijn daarom ook transparant, u zult geen verassingen tegenkomen in de vorm van administratieve kosten of verborgen toeslagen. Bij easy Languages is wat je ziet wat je betaalt.

Onze taalreizen

Onze korte programma's of vakantieprogramma's zijn meestal een combinatie van het leren van een taal en de mogelijkheid om een nieuwe cultuur te ontdekken. De cursussen zijn serieus en vaak ligt het accent op de spreekvaardigheid. Over het algemeen bieden de scholen een activiteitenprogramma aan met sportieve of culturele activiteiten of interessante excursies. De allerjongsten worden altijd volledig begeleid tijdens hun verblijf.

Onze academische verblijven zijn scholen met een voltijd cursus. De scholen zijn officieel erkend en bieden cursussen van enkele maanden tot 2 jaar en geven de deelnemers de status student, hierdoor is het voor de ouders mogelijk om het recht op kinderbijslag te behouden. Naast de cursus zullen de studenten ook vrije tijd hebben. In deze tijd kunnen ze deelnemen aan de door school georganiseerde activiteiten of zelfstandig de regio verkennen.

Onze scholen

Al onze partnerscholen zijn serieuze instellingen waar wij al meerdere jaren mee samenwerken. Het personeel van de school ontfermt zich over de studenten en is aanwezig indien er zich problemen opdoen. Wij werken met scholen met de volgende eigenschappen:

 • Officiële erkenning door een bekende internationale instelling (British Council, Instituto Cervantes, etc.)
  • Een maximaal aantal studenten per klas zodat de docenten genoeg persoonlijk aandacht kunnen bieden.
  • Moderne inrichting van de klaslokalen en de school (bibliotheek, computerruimte, etc.)
  • Serieuze cursussen met het accent op spreekvaardigheid
  • Mogelijkheid tot examenvoorbereiding (TOEFL, IELTS, DELF, DELE, etc.)
  • Native speakers als docenten die zijn opgeleid om de taal aan buitenlanders te onderwijzen.
  • Activiteiten na de lessen waardoor de student de omgeving en plaatselijk cultuur kan leren kennen
  • Een goede samenwerking met de gastgezinnen en goede controle
  • Grote beschikbaarheid voor de studenten
  • Een kalme en prettige sfeer

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.