Bekijk in lage definitie

Wie zijn wij?

Ga naar: Home

Al 30 jaar organiseert Easy Languages taalreizen en academische programma's in het buitenland. Wij bieden al onze studenten de formule die het best voor hen past in functie van hun behoeftes, persoonlijkheid, en budget.

Geschiedenis

In 1985, na 2 jaren aan de internationale tolkenschool in Mons en één jaar als assistent Franse taal in Oostenrijk te hebben doorgebracht, gevolgd door een zomer als toeristisch begeleider in Brussel voor Amerikaanse toeristen heeft Alain Bertholet, de oprichter van het bedrijf zijn management studies afgerond aan de Katholieke Universiteit in Mons.

Zijn interesse in taalreizen is gegroeid door de reizen die hij zelf heeft gemaakt in Groot-Brittannië en vooral door zijn vele ontmoetingen met taaldocenten die geïnteresseerd waren in zijn atypische manier van het leren van talen. Het enthousiasme, de motivatie en de innovatieve manier waarop Alain zijn eerste taalreizen organiseerde zorgden ervoor dat het al gauw een groot succes werd onder jongeren die een tweede of derde taal wilden leren.

Easy Languages werd in 1992 officieel opgericht groeide verder uit totdat het de Belgische marktleider op het gebied van taalreizen werd. Als gevolg hiervan, werd Easy Languages de eerste niet Franstalige taalreis-organisatie geaccrediteerd door de Office National de Garantie Stages Linguistiques, een vereniging die geniet van de steun van het Franse ministerie van onderwijs. 2011 werd een jaar van internationalisering voor de organisatie, ook naar andere niet Europese landen.

Onze filosofie

Ongeacht het land of periode, hebben alle formules die wij voorstellen één ding gemeen: onze partnerscholen zijn betrouwbaar en erkend, met alle garanties voor de accommodatie, de cursus en een goede organisatie van uw verblijf.

Wij zijn ook van mening dat een taalreis efficiënt en betaalbaar moet blijven, wij doen daarom ons best om daarvoor te zorgen door te zoeken naar partnerscholen die een goede prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden. Onze prijzen zijn daarom ook transparant, u zult geen verassingen tegenkomen in de vorm van administratieve kosten of verborgen toeslagen. Bij easy Languages is wat je ziet wat je betaalt.

Onze taalreizen

Onze korte programma's of vakantieprogramma's zijn meestal een combinatie van het leren van een taal en de mogelijkheid om een nieuwe cultuur te ontdekken. De cursussen zijn serieus en vaak ligt het accent op de spreekvaardigheid. Over het algemeen bieden de scholen een activiteitenprogramma aan met sportieve of culturele activiteiten of interessante excursies. De allerjongsten worden altijd volledig begeleid tijdens hun verblijf.

Onze academische verblijven zijn scholen met een voltijd cursus. De scholen zijn officieel erkend en bieden cursussen van enkele maanden tot 2 jaar en geven de deelnemers de status student, hierdoor is het voor de ouders mogelijk om het recht op kinderbijslag te behouden. Naast de cursus zullen de studenten ook vrije tijd hebben. In deze tijd kunnen ze deelnemen aan de door school georganiseerde activiteiten of zelfstandig de regio verkennen.

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

10-17 jaar - Engels, Frans of Nederlands in België - Val Notre Dame

Zomercursussen, Engels, Nederlands of Frans met optie sport of cultuur Van 10 tot 17 jaar, vanaf een week, vanaf 700€ (inclusief verblijf in residentie, volpension).

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.