Bekijk in lage definitie

Wat is mijn taalniveau?

Ga naar: Home

Wilt u een taalcursus gaan volgen maar weet u niet precies op welk niveau u de taal op dit moment beheerst? Leest u dan de onderstaande lijst met beschrijvingen van de zeven verschillende niveaus om een preciezer idee te krijgen van uw taalniveau.

Niveau 1 (A0): Beginner. U kunt de taal niet of zeer beperkt spreken en verstaan.

Niveau 2 (A1): Basis. U kunt de taal verstaan in basale dagelijkse situaties, wanneer uw gesprekspartner langzaam en duidelijk spreekt. U verstaat en gebruikt eenvoudige uitdrukkingen. Verbeter uw luistervaardigheden en uw woordenschat.

Niveau 3 (A2): Ondergemiddeld. U kunt communiceren en uzelf verstaanbaar maken door middel van simpele boodschappen in dagelijkse situaties. Ontwikkel uw vaardigheden in grammatica, woordenschat en spraak.

Niveau 4 (B1): Gemiddeld. U kunt de taal spreken op een begrijpelijke manier, gerelateerd aan voor u bekende onderwerpen. Ontwikkel uw vaardigheden op het gebied van grammatica en breid uw woordenschat verder uit.

Niveau 5 (B2): Bovengemiddeld. U kunt de taal op een effectieve manier toepassen en u precies uitdrukken. Ontwikkel uw spreekvaardigheid door gesprekken te voeren, uw mening te uiten in debatten en ga dieper in op onderwerpen. Verfijn uw kennis van grammatica en woordenschat.

Niveau 6 (C1): Gevorderd. U kunt de taal spreken op een meer complexe manier en u kunt spontaan reageren tijdens gesprekken over verschillende onderwerpen. Breid uw woordenschat uit en ontwikkel uw taalgebruik voor meer gemak.

Niveau 7 (C2): Competent/vloeiend. U bent in staat de taal te gebruiken met gemak en u kunt complexe onderwerpen beargumenteren. Verbeter uw begrip in de nuances van de taal en blijf zoveel mogelijk lezen en spreken om uw woordenschat te perfectioneren.

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.