Bekijk in lage definitie

Waarom Easy Languages?

Ga naar: Home

Onze sterke punten

Redenen om Easy Languages te kiezen

 • 30 jaar ervaring in het organiseren van taalreizen in het buitenland

 • De beste prijzen voor iedere bestemming

 • Geen verborgen kosten die je alleen kunt vinden als je heel goed zoekt

 • Een gepersonaliseerde service die u helpt het programma te kiezen die u het beste past

 • Een ervaren en internationale team

 • Ervaren en betrouwbare partners overal ter wereld

 • Verschillende promoties voor studenten die met vrienden en/of familie op taalreis gaan, reizen voor langere periode en seizoensacties!

Onze extra's

 • De organisatie van uw eventuele transfers
 • Een extra verzekering (op aanvraag) voor taalreizen in het buitenland
 • Hulp bij het verkrijgen van een visum, indien nodig
 • Een annuleringsverzekering die ook het falen van examens dekt

De beste prijs garantie

Wij zijn ervan bewust dat er grote prijsverschillen bestaan voor verblijven die enigszins hetzelfde aanbieden, daarom zoeken wij altijd naar de partnerschool die de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbiedt. Dit maakt het voor ons niet enkel mogelijk de beste taalreizen en academische programma's in het buitenland aan te bieden, maar ook aan de beste prijzen.

Indien u binnen de 15 dagen na uw inschrijving hetzelfde programma kunt vinden op dezelfde data en met dezelfde eigenschappen (school, stad, cursus, verblijf en duur), aangeboden door een andere organisatie in dezelfde munteenheid in een officiële catalogus (exclusief speciale aanbiedingen en op-maat-gemaakte prijsaanbiedingen) tegen een lagere prijs dan die van bij ons, garanderen wij een volledige terugbetaling van het verschil in prijs.

Deze garantie is enigszins van toepassing op verblijven bij een privé-leeraar.

Tarieven buiten de Eurozone (Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland): Easy Languages streeft naar volledige transparantie op vlak van tarieven aangeboden in andere munteenheden. Men houdt zou geen rekening met de variërende geldkoersen bij het factureren van onze klanten.

Onze tarieven voor deze bestemmingen zijn dus definitief, en worden uitgedrukt in Britse pond of Dollars (Amerikaans, Australisch, Canadees of Nieuw-Zeelands naargelang uw bestemming). Dit bedrag zal voor uw vertrek niet meer veranderen.

Opmerking

De informatie die beschikbaar wordt gemaakt op onze website wordt ons op directe wijze doorgestuurd door onze partnerscholen en wordt regelmatig geüpdatet.

Dit maakt het dus ook mogelijk dat het exacte verloop van uw verblijf op lichte wijze verschilt van wat er aangeboden werd. Indien dit van toepassing is op uw verblijf, gelieve ons hierover te informeren via mail of telefoon.

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

10-17 jaar - Engels, Frans of Nederlands in België - Val Notre Dame

Zomercursussen, Engels, Nederlands of Frans met optie sport of cultuur Van 10 tot 17 jaar, vanaf een week, vanaf 700€ (inclusief verblijf in residentie, volpension).

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.