Bekijk in lage definitie

Waarom Easy Languages?

Ga naar: Home

Onze sterke punten

10 redenen om Easy Languages te kiezen

 • 25 jaar ervaring in het organiseren van taalreizen naar het buitenland
 • De beste prijzen voor iedere bestemming
 • Beste prijs garantie
 • Geen verborgen kosten zoals administratiekosten!
 • Een gepersonaliseerde service om de reis die het best bij u past te vinden.
 • Een internationaal team staat voor u klaar
 • Flexibele en ervaren partners verspreid over de hele wereld
 • Met goed begeleide reizen voor de allerjongsten en langdurige programma's (gap-year - schooljaar in het buitenland) voor de oudere studenten, biedt Easy Languages studenten de mogelijkheid om meerdere talen en bestemmingen te combineren met schoolprogramma's en/of vrijwilligerswerk
 • Easy Languages is een geaccrediteerd bedrijf door: Bourses Plan Marshall
 • Verschillende promoties voor studenten die met vrienden en/of familie op taalreis gaan, reizen voor langere periode en seizoensacties!

Onze extra diensten

 • De organisatie van uw eventuele transfers
 • Een extra verzekering (op aanvraag) en vooral aanbevolen voor taalreizen naar het buitenland
 • Hulp bij het verkrijgen van een visa, als het nodig is
 • Een annuleringsverzekering die ook het falen van examens dekt

De beste prijs garantie

Wij zijn ervan op de hoogte dat er grote prijsverschillen bestaan voor verblijven die enigszins hetzelfde aanbieden, daarom zoeken wij altijd naar de partnerschool die de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbiedt. Wij zijn er trots op dat wij de laagste prijs aanbieden en beloven u daarom het verschil terug te betalen als u hetzelfde verblijf ergens anders voor een lagere prijs aantreft, zie voor meer details onze algemene voorwaarden.

Als u na boeking van een verblijf van 4 weken of langer, binnen 15 dagen na inschrijving exact hetzelfde programma, op dezelfde data en onder exact dezelfde voorwaarden (school, stad, aantal lessen, accommodatie en duur) vindt dat tegen een lagere prijs aangeboden wordt bij een andere aanbieder van taalreizen gevestigd in België, tegen een tarief in euro’s en gepubliceerd in een officiële catalogus van dezelfde organisatie, engageert Easy Languages zich om het verschil terug te betalen. Dit geldt niet in het geval het een aanbieding, internetpromotie of persoonlijke prijsopgave betreft. Deze garantie geldt tevens voor alle verblijven bij een privéleraar en tevens voor de duur van één tot drie weken.

Verblijfskosten buiten de Europese Unie (VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland)

Om te voorkomen dat de prijzen door koerswisselingen te hoog of te laag worden, biedt Easy Languages transparantie in de prijzen. Onze prijzen worden voor bestemmingen in de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, weergegeven in dollars en dit is de referentieprijs voor de kosten van uw verblijf (dit geldt niet voor vastgestelde bedragen in euro’s voor de junior verblijven).

In de praktijk heeft u de volgende mogelijkheden:

 • U betaalt het vaste bedrag in dollars dat wordt weergegeven in onze documenten (per bankoverschrijving of creditcard op onze specifieke bankrekening, op de bevestiging weergegeven met het $-symbool). Dit bedrag zal voor vertrek niet meer veranderen.

OF

 • U betaalt het indicatieve bedrag in euro’s dat als referentie is weergegeven. Dit bedrag wordt definitief als het volledige bedrag binnen 10 dagen na de door ons per e-mail of fax verstuurde bevestiging is betaald. Deze europrijs kan variëren als u in een twee termijnen betaalt. Tot het totaalbedrag is betaald, kan de prijs fluctueren. Indien nodig, zullen wij u een nieuwe factuur moeten sturen.

Let op: betalingen in andere valuta dan de referentie worden verhoogd met 4%.

De betalingen van het voorschot en het resterende bedrag dienen in dezelfde valuta betaald te worden indien men de betaling wil spreiden.

Opmerking

De informatie over de programma's die op onze website staan worden direct door de school aan ons gegeven en regelmatig aangepast. Als het zo mag zijn dat u mee heeft gedaan aan een programma en het programma verschilt van wat wij op onze website aan hebben gegeven verzoeken wij u vriendelijk om ons hierover te informeren.

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.