Easy Languages

Trimester aan de High School in Bournemouth - English + Business of English + Tourism

Waarom dit programma:

Programma

Dit programma is bedoeld voor gemotiveerde jongeren van 16 tot 18 jaar, die graag een trimester schoollopen aan een Britse internationale talenschool en deelnemen aan een cursus die focust op zakelijk Engels of op toerisme.

Bournemouth

Bournemouth is een van de belangrijkste universiteitssteden aan de zuidkust van Engeland, en bovendien een van de meest aangename. Het is een charmant en eclectisch centrum voor toerisme, onderwijs en economie.

Bournemouth is ook een zeer levendige stad die gedurende het jaar vele sportevenementen organiseert (zeilwedstrijden, autorally's, tenniskampioenschappen, surfwedstrijden...). De voetgangers- en commerciële zones grenzen harmonieus aan grote parken en groene ruimten. Het milde klimaat en de prachtige zandstranden maken het een bijzonder aangename stad om in te leven. Het is verbonden met de rest van Engeland en met Europa via een uitstekend openbaar vervoersnetwerk. Londen is 1u30 met de trein verwijderd.

Westbourne Academy

De Westbourne Academy is een erkende school, die een traditionele Engelse sfeer biedt. De school ligt in de groene woonwijk van Westbourne, tussen Poole en Bournemouth, op 10 minuten met de bus van het centrum van beide steden. De buurt is zeer aangenaam en heeft veel kleine winkeltjes, cafés en restaurants.

Accreditatie: erkend door de British Council voor de Cambridge examenvoorbereiding en lid van Engels in Groot-Brittannië.

De school heeft ter beschikking:

De lessen

Het High School-programma van de Westbourne Academy duurt 15 weken en bevat 15 uur algemeen Engels per week (elke ochtend) in combinatie met een internationaal erkende beroepsstudie ("BTEC L1", 3 middagen per week). Specifieke Engelse voorbereidingslessen voor de examens en wiskunde- of Britse cultuurlessen zijn ook opgenomen in het curriculum.

Om je lokale integratie te vergemakkelijken, word je gedurende de hele duur van het programma ondersteund door een tutor om vragen over je studie of andere problemen te beantwoorden.

Aan het einde van deze cursus heb je nieuwe vaardigheden ontwikkeld op individueel en professioneel niveau, wat je kansen op de arbeidsmarkt zal vergroten. Als je je opleiding in Engeland wilt voortzetten, kan je ook deelnemen aan de cursus Business Level 2 Diploma op New City College London. Je ontvangt ook een BTEC-certificaat voor de gekozen studiemodule en een certificaat van de Westbourne Academy voor Engelse cursussen.

Lesrooster: van maandag tot vrijdag: 's ochtends van 09:30 tot 12:30; 's namiddags van 13:30 tot 16:30.

Minimumniveau van Engels om te kunnen deelnemen: B1 of IELTS 4.5

Voorbeeld van een weekplanning:

Je kan kiezen uit een van onderstaande opties:

Verblijf

Gastgezin

Individuele kamer, gedeelde badkamer, halfpension in de week en volpension in het weekend.

Reistijd van en naar school: de gezinnen wonen doorgaans in een residentiële wijk op 20 tot 45 minuten te voet van de school of vlakbij het openbaar vervoer met een directe busverbinding naar de school.

Praktische informatie:

Tarieven en data 2019

Data 2019

Van zondag 01/09/2019 tot zaterdag 14/12/2019.

Tarieven 2019

All-in-prijs: 3990€ voor 15 weken intensieve cursus

De prijs is inclusief:

De prijs is exclusief:

Praktische informatie

Voorwaarden voor inschrijving

Stuur ons naast het online inschrijvingsformulier ook een kopie van het laatste schoolrapport/behaalde diploma en een korte brief waarin je jezelf voorstelt in het Engels (deze brief hoeft niet perfect te zijn, deze heeft als doel om je niveau van Engels te testen en je voor te stellen aan het gastgezin). Alle documenten mogen verstuurd worden in PDF.

De reis

Geschatte reistijd naar je bestemming vanaf station of luchthaven van aankomst:

Bournemouth International Airport biedt dagelijkse en wekelijkse vluchten naar vele Britse en Europese bestemmingen. Poole biedt ook dagelijkse veerboten naar Frankrijk.

Transfers mogelijk op aanvraag: betalend, contacteer ons voor meer informatie.

Opmerking: reserveer uw vervoer niet voor u de bevestiging van uw verblijf heeft ontvangen.

Optionele verzekering

Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.