Bekijk in lage definitie

Taalbad bij een privéleraar in Malta

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals​ → Engels​ → Malta

Waarom dit programma ?

 • Voor alle leeftijden en alle niveau
 • Gedurende het hele jaar, vanaf 1 week
 • Verblijf bij uw gediplomeerde en ervaren leerkracht
 • Gegarandeerde vooruitgang in een korte tijd
 • Taalbad , zonder contact met Nederlandstaligen
 • Privécursus voor 2 tot 6 uur per dag
 • Opties activiteiten, cultuur, sport of recreatie

Programma

Taalcursus bij uw privéleraar

U wordt totaal ondergedompeld in de taal en volgt privélessen, aangepast aan uw doelen. U woont bij een privéleraar, dit is een manier van leren die veel verder gaat dan alleen het volgen van een cursus: het leerproces dringt zich door tot in alle aspecten van het dagelijks leven.

Het is mogelijk ervoor te kiezen lessen te volgen die betrekking hebben op een specifiek onderwerp, of de voorbereiding van een examen. Het is ook mogelijk de standaardlessen te combineren met bijkomende extra's (sport, activiteiten of cultuur).

Onze partner heeft een groot netwerk van leraren, waardoor we ertoe in staat zijn de leerkracht te vinden die het beste bij uw profiel past - ongeacht of u jong, volwassen, professional of gepensioneerd bent. Al onze leraren hebben veel ervaring en bezitten een opleiding hoger onderwijs, dat hen in staat stelt om vele verschillende onderwerpen en gesprekken te behandelen. Ze delen hun dagelijkse leven met u en bieden een gezellige en warme verwelkoming.

Cursus Engels: algemene informatie

 • Duur van de les : 60 minuten
 • Lesrooster : Flexibel, afhankelijk van de beschikbaarheid van de leraar en uw wensen. U kunt kiezen om de uren in te delen over de hele week of over enkele dagen, zodat u ook nog tijd heeft om de omgeving te verkennen. Dit bepaal je persoonlijk met je leraar.
 • Niveautest : Op de dag van aankomst. Het is meestal ook mogelijk om een test vooraf online te maken.
 • Geaccepteerde niveaus : Alle niveaus
 • Ligging : de leerkrachten wonen zelden midden in het centrum van de stad. De kwaliteit van het verblijf en de competenties van de leerkracht krijgen voorrang op een centrale ligging.
 • Deelnamecertificaat: Aan het einde van je verblijf krijg je een deelnemerscertificaat, en een rapport met evaluatie van je vordering gedurende het verblijf (op aanvraag).
 • Opties : Gespecialiseerde woordenschat, Cocooning (toezicht verplicht voor jongeren onder de 15 jaar) (zie beschrijving hieronder)
 • Kwalificaties : De leraren hebben een universitair diploma (of een gelijkwaardig diploma) en/of aggregatie.
 • Maximaal aantal studenten per familie : U zult de enige deelnemer zijn bij de privéleraar. In zeer zeldzame gevallen kan het voorkomen dat er nog een of twee andere studenten bij de leraar verblijven. Mocht dit het geval zijn, dan heeft deze student altijd een andere nationaliteit.

Sterke punten van deze formule

 • Een constant contact met de taal
  Deze gepersonaliseerde formule garandeert snelle vorderingen en het bereiken van uw doelen. U verblijft als enige student bij de leraar en heeft geen contact met andere buitenlandse studenten. Ook is er geen mogelijkheid om uw moedertaal te spreken. De intensiteit van een taalbad in een andere cultuur vergt een grote investering, en veel motivatie van de studenten.

 • De leraren zijn gekwalificeerd en ervaren
  Alle leraren beschikken over veel ervaring en hebben de universitaire opleiding die nodig is om deze cursus aan te kunnen bieden. Ze hebben een specifieke opleiding gevolgd en zijn geselecteerd voor hun gastvrijheid, en de kwaliteit van hun verblijfplaats. Bovendien worden ze ondersteund door een netwerk van academische directeurs die nieuwe leermethodes ontwikkelen en regelmatig cursussen aanbieden aan de leraren zelf. Indien nodig kunnen deze tijdens het verblijf worden gecontacteerd.

 • Een uitstekende kwaliteit van de verblijfplaats
  De familie biedt een goede verblijfplaats aan, en werd grondig geselecteerd om te voldoen aan uw verwachtingen. Als u een bijzonder dieet behoeft of voorkeuren heeft (rokers, aanwezigheid van kinderen/huisdieren etc.), is het noodzakelijk om dit aan ons door te geven bij aanmelding. Er is altijd een leraar die past bij uw profiel: of u jong, volwassen, professioneel of met pensioen bent maakt niet uit. Het goede niveau van onze gastgezinnen is een garantie voor de verrijkende en interessante interacties die u daar zult hebben, en vormen daarbij ook een perfecte gelegenheid om de gekozen taal verder sterk te ontwikkelen.

 • Programma’s aangepast aan de situatie van elke deelnemer

 • Het behalen van uw doelen : Dit programma heeft als voordeel dat de leerdoelen volledig worden aangepast aan de student. Deze doelen kunnen zowel persoonlijk zijn, als academisch of professioneel (het voorbereiden van een examen, achterstand op school inhalen, voorsprong nemen op een cursus die u thuis volgt, of ter voorbereiding op een internationale conferentie op het werk). De leraar past zich dus aan aan uw doelen, en zal zich richten op uw zwakke punten om u zo dicht mogelijk te brengen van uw leerdoelen in de gegeven tijd.

 • Snelle resultaten : Dit programma is ideaal voor iedereen (jongeren, volwassenen, professionelen en gepensioneerden) die veel wensen te leren in de beschikbare tijd. Ook komt dit programma van pas voor mensen die zich graag bevinden in een studieomgeving die aangepast is aan hun leerritme, die liever individueel les volgen dan met een groep jongere mensen, of die specifieke leerdoelen hebben die elders niet beschikbaar zijn.

 • Begeleiding voor de allerjongsten : Veel kinderen en jongvolwassenen nemen deel aan dit type verblijf aangezien het gaat om ervaren en serieuze families. De motivatie van de jongeren is echter wel fundamenteel voor een succesvolle opleiding. We bieden ook de optie ”Cocooning”, die verplicht is voor kinderen onder de 15 jaar, en aangeraden aan alle minderjarigen. Deze optie garandeert de aanwezigheid van een volwassene 24/7.

 • Leren in groep : Als 2 personen met hetzelfde niveau dezelfde cursus samen willen volgen, genieten ze allebei van een korting van 20%.

Onze partner

Onze partner Home Language International, is de marktleider op het gebied van het leren van talen bij een privéleraar thuis. In 1979 heeft dit familiebedrijfje zich ontwikkeld in het onderhouden van relaties met leraren in meer dan 30 landen over de hele wereld, en voor meer dan 20 talen. De regionale coördinatoren, die aanwezig zijn in alle 110 regio’s, houden toezicht op de leraren om de kwaliteit van het verblijf en onderwijs te garanderen.

Engels & Activiteiten

U kunt kiezen voor een standaard taalcursus, of voor een programma dat de taallessen met ludieke activiteiten combineert.

Engels

U heeft de keuze in het programma tussen 10, 15, 20, 25 of 30 uur privéles per week.

Opties tegen toeslag :

 • Specifieke woordenschat / Voorbereiding op examens
 • Cocooning

Engels en activiteiten

Deze optie biedt u de mogelijkheid om 10 uur cursus Engels te combineren met 5 uur activiteiten per week. U stelt een programma ter plaatse samen samen met de leraar afhankelijk van uw interesses en de lokale mogelijkheden. Deze activiteiten zijn een goede manier om je vaardigheden in praktijk te brengen. Alle kosten die deze activiteiten met zich meebrengen zijn inbegrepen in het programma (reiskosten, enz.). De optie is beschikbaar voor alle bestemmingen.

Voorbeelden van activiteiten : bioscoop, winkelen, bowlen, wandelen in de stad, strand, mini-golf, zwemmen, lokale bezoeken, bus tour, pub tour (18+), restaurant, bezoek aan een boerderij, koken, picknicken, knutselen, gezelschapsspellen, enz.

Wij raden de jongsten aan om deze optie te boeken. Daarbij bieden activiteiten ook de mogelijkheid de taalkennis in de praktijk te brengen in een andere context, en zo op een leuke manier vooruitgang te boeken.

Het is ook mogelijk te kiezen voor 10 uur Engels en 10 uur activiteiten per week, of 15 uur Engels en 5 uur activiteiten per week, door middel van een toeslag.

Engels & Sport

Deze optie biedt een combinatie van 10 uur Engelse cursus van het standaard programma en 3 sportsessies (tenzij anders beschreven) per week. Dit is inclusief toegangsgelden en vervoer naar activiteiten.

De sessies zijn individueel en duren gemiddeld 1 uur. Als de sessies worden uitgevoerd in groepen met hetzelfde niveau, kan het zijn dat de sessies langer duren. De sessies worden aangeboden door professionelen, een lid van het gastgezin, of een lokale club.

Het is heel belangrijk om aan te geven wat uw niveau is voor de sport waarvoor u kiest bij uw inschrijving.

 • Duiken: 4 duiksessies (2 duiksessies per dag, op 2 dagen tijd) - Een doktersattest & ouderlijke toestemming zijn nodig

 • Tennis

 • Zeilen (1 x 3 uur per week - Enkel in de zomer)

Engels & Cultuur

Deze optie bestaat uit een combinatie van 10 uur Engelse cursus volgens het standaard programma en de vermelde culturele bezoeken in de weekplanning. De toegangsgelden en het vervoer naar de activiteiten met begeleider zijn inbegrepen. De culturele bezoeken gebeuren over het algemeen met uw leraar, maar af en toe kan het zijn dat u een bezoek aflegt met een ander lid van het gezin.

Malta : 3 bezoeken naar keuze:

 • Havenrondevaart
 • Wied iz-Zurrieq & Blue Grotto
 • Ambachtelijk dorp
 • Toeristisch bezoek aan de hoofdstad La Valette
 • Toeristisch bezoek aan de stad Mdina
 • Historische tempels van Hagar Qim & Mnajdra
 • De 3 steden Vittoriosa
 • Senglea & Cospicua
 • Stranden en baaien (Mellieha Bay, Golden Sands en Ghajn Tuffieha of Paradise Bay & Armier)

Opties

 • Optie « Specifieke woordenschat/Voorbereiding examens»

Uw leraar stelt een cursus samen om u voor te bereiden op een examen (zoals Cambridge First Certificate, Proficiency, TOEIC of TOEFL) of een cursus voor het leren van specifieke woordenschat voor schoolvakken (wiskunde, aardrijkskunde, literatuur) of technische termen in beroepsvelden (geneeskunde, ingenieur, recht, informatica, architectuur, toerisme, enz.). Let op dat deze de zorgvuldig geselecteerde leraren niet noodzakelijk ingenieurs, artsen of advocaten zijn.

Let op: het programma is er slechts om de examens voor te bereiden, je zult ze dus niet ter plaatse afleggen. Het lesmateriaal is enkel voorzien voor de bovenstaande examens. Voor elk ander examen dient u eigen lesmateriaal mee te nemen (boeken, kopieën van vorige examens of andere nodige documenten ter voorbereiding).

Toeslag : zie tabblad « Data & tarieven ».

 • Optie «Cocooning»

De optie « Cocooning » garandeert de aanwezigheid van een volwassene (leraar of ander volwassen lid van de familie) op elk moment van de dag, gedurende het hele verblijf. Deze optie bevat geen activiteiten en verzekert enkel de toezicht van een volwassene. Deze toeslag is verplicht voor jongeren onder de 15 jaar en wordt sterk aangeraden voor jongeren onder de 18 jaar.

Toeslag : zie tabblad « Data & tarieven ».

 • Optie « Teenager » 13-17 jaar

De optie « Teenager » biedt 10 uur basiscursus naar interesse van het kind (sport, hobby’s, idolen,...), internetfilmpjes, sportieve projecten, films, muziek, rollenspellen, debatten, schrijven van dagboek, etc.
Ook bevat deze optie 3 activiteiten naar keuze: winkelen, wandelen stad/park/strand, videospelletjes of gezelschapsspellen, bezoeken van bezienswaardigheden, voorbereiding Maltees ontbijt, etc. Dagelijks moet er ongeveer 1 uur aan huiswerk of aan een project besteed worden in de vrije tijd van de student.

Toeslag : prijs van het standaardprogramma (15 lessen)

De toeslag voor « Cocooning » is verplicht voor 13-15 jarigen en wordt sterk aangeraden voor 16-17 jarigen.

Toeslag : zie tabblad « Data & tarieven ».

 • Optie « Bijzondere dieetwensen »

Als u een bijzonder dieet volgt, is het belangrijk dit te vermelden voor vertrek zodat de leraar zich hieraan kan aanpassen. Als het dieet veel aanpassingen vergt van het gastgezin, zoals glutenvrij, halal, enz. wordt er een toeslag gevraagd.

Toeslag : zie tabblad « Data & tarieven ».

 • Optie « Bijzondere behoeften »

Sommige leraren zijn zijn ertoe voorbereid, en hebben hun huis aangepast, voor het opnemen van studenten met een lichamelijke handicap (bijvoorbeeld visuele of auditieve beperkingen), emotionele of gedragsstoornissen (bv. ADHD), of **leerstoornissen (bv. dyslexie). Indien u hiervoor wilt kiezen, gelieve ons dit op voorhand te laten weten. Deze optie maakt het dus mogelijk een leraar te vinden die zich zich aanpast aan uw specifieke noden.

Deze toeslag biedt geen speciale zorg aan de studenten.

Toeslag : zie tabblad « Data & tarieven ».

 • Optie « Vijf sterren » : Luxe service

Deze optie is speciaal voor zakelijke cursussen en professionals en voor hun families, die meer comfort wensen. Het programma “Vijf sterren” bevat een privé-badkamer en speciale maaltijden en meer aandacht voor de student.

Toeslag : 100% van de prijs van de gekozen cursus

 • Gedeeld verblijf

Het is mogelijk met een andere student hetzelfde niveau geplaatst te worden, van een andere nationaliteit. De gemeenschappelijke taal wordt dus het Engels.

Een korting van 20% wordt aangeboden aan elke student indien u het verblijf deelt met twee, en 25% indien u het met 3 of 4 personen deelt.

 • Senioren

Studenten van 60 jaar en ouder krijgen een korting op alle verblijven tussen oktober en mei.

Korting: 5%

Verblijf tijdens de kerstperiode en/of nieuwjaar

Het is mogelijk om een programma te volgen tijdens de kerstperiode. Een toeslag wordt toegepast op verblijven op 24, 25, 26 of 31 december en 1 januari. Als u zowel tijdens kerst als nieuwjaar verblijft, zal de toeslag 2 keer worden toegepast. De toeslag bevat activiteiten zoals het nieuwjaarseten, het aftellen naar het nieuwe jaar, het vuurwerk bekijken, een stadswandeling, en shoppen.

Toeslag : zie tabblad « Data & tarieven ».

Data & tarieven 2019

Data 2019

Begin van de sessie : elke week, het hele jaar door

Tarieven 2019

This programme contains classes Accommodation included Meal includedSupervision 24h support
Totale kostprijs -

Alle belastingen & inschrijvingskosten zijn inbegrepen

Kl
Standaardprogramma
Aantal lessen per week10 uur15 uur20 uur25 uur30 uur
Per week€ 1.070€ 1.145€ 1.305€ 1.545€ 1.745
Gecombineerd programma (prijs per week)
Programma Engels & Activiteiten
10 uur les + 5 uur activiteiten€ 1.245
10 uur les + 10 uur activiteiten€ 1.520
15 uur les + 5 uur activiteiten€ 1.445
Programma Engels (10u) & Sport
Tennis€ 1.240
Duiken€ 1.305
Zeilen€ 1.330
Programma Engels (10u) en cultuur
10 uur les + gekozen bezoeken€ 1.260
Opties
Extra avond€ 115
Transfers (per rit)€ 75
Voorbereiding Examens / Business€ 130
Optie cocooning (verplicht -15j)€ 150
Toeslag Kerst & Nieuwjaar€ 145
Optie brivé-badkamer€ 180
Bijzonder dieet€ 150
Bijzondere zorgen (ADHD, Dyslexie, Lichamelijke handicap)€ 150

* Verplichte heen-en terugreis voor 16 jaar en jonger. Tijdens de zomer (30/06 - 03/09), programma van 15 uur minimum.

De prijzen zijn inclusief :

 • Het gekozen programma
 • De boeken en het gebruik van lesmateriaal
 • Verblijf in een individuele kamer bij uw privéleraar
 • Volpension
 • Alle belastingen en inschrijvingskosten
 • Bijstand door lokale coördinator
 • Niveautest, een deelnamecertificaat en een stagerapport (op aanvraag)
 • Als u kiest voor een programma met optie (activiteiten, sport, cultuur of recreatie): 10 uur cursus + 5 uur activiteiten of 10 uur les + 3 sessies sport/cultuur, toegangsprijzen en vervoer inbegrepen

De prijzen zijn exclusief :

 • De reis en transfers
 • Eventuele toeslagen (« Specifieke woordenschat/voorbereiding op examens » , « Cocooning », accommodatie, « Vijf Sterren »)
 • Toeslagen eindejaarsfeesten tijdens verblijf (24, 25, 26 of 31 december en 1 januari)
 • Eventuele extra nachten
 • Eventuele visumkosten
 • Eventuele verzekeringen

Opmerkingen

 • Als 2 studenten met hetzelfde niveau eenzelfde verblijf wensen en samen les wensen te volgen, krijgt elk van hen 20% korting.
 • Als een persoon de deelnemer wenst te begeleiden, en de kamer te delen, maar geen les wenst te volgen, geniet deze persoon van 20% korting op de prijs voor « 10 uur ».

Praktische informatie

Reis

Dag van aankomst : zondag Dag van vertrek : zondag (7 nachten. Sommige leraren zijn flexibel met aankomst en vertrekdata)

Station of vliegveld van aankomst : Transfer mogelijk op aanvraag (tegen betaling, zie tabblad « Data & tarieven »)

Zodra u te horen krijgt bij welke leraar u verblijft, zullen wij u aangeven welk station of vliegveld het dichtste bij hun woonplaats is. De transfers worden georganiseerd door het gastgezin, de lokale organisatie of een privéchauffeur (vaak met auto, uitzonderlijk met openbaar vervoer).

Als u op een ander station/vliegveld aankomst of als u arriveert/vertrekt voor 8 uur of na 21 uur, gelden er toeslagen. De studenten die jonger zijn dan 16 jaar moeten verplicht een transfer reserveren bij aankomst en vertrek, behalve als ze worden begeleid door hun ouders.

Let op : reserveer uw vervoer pas na dat u van ons een definitieve bevestiging heeft ontvangen voor uw verblijf bij een privéleraar (ongeveer 8 dagen na de betaling van uw voorschot).

Informatie visum

Heeft u een visum nodig voor het volgen van dit programma? Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u een kijkje nemen op onze website.

Aarzel niet om ons via mail of telefoon te contacteren wanneer u meer informatie wenst.

Video

Onze programma's: Malta

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals​ → Engels​ → Malta

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.