Bekijk in lage definitie

Privacy Statement

Ga naar: Home

Wij van Easy Languages willen ervoor zorgen dat u zich veilig voelt op het internet, zodat u rustig kunt surfen op het net en/of er zaken kunt doen. Om deze reden hebben wij ook de privacy statement ontworpen. Easy Languages laat u precies weten welke gegevens wij van u verzamelen en wat wij ermee doen.

Om u toe te staan om onze online diensten te gebruiken vragen wij u om uw persoons gegevens. Op deze manier kunnen wij ook ons aanbod blijven verbeteren en u de best mogelijke service bieden. Wat betreft de omgang met deze persoonlijke informatie houden wij vast aan de Belgische en Europese wetgeving met betrekking tot het beschermen van persoonlijke informatie.

Persoonlijke informatie

Wij verzamelen een zekere hoeveelheid persoonlijke gegevens die de klanten vrijwillig met ons delen gedurende het zaken doen. Wij delen geen persoonlijke informatie aan derden tenzij dit wettelijk vereist is. Wij houden persoonlijke informatie niet langer in ons bezit dan nodig is voor transacties of voor de minimumperiode die wettelijk vereist is. Wij sturen u geen advertenties per post of e-mail tenzij u dit verzocht hebt. Indien u op een van onze maillijsten staat en u onze advertenties niet langer wenst te ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen en verwijderen wij u van de lijst.

Voorzorgsmaatregelen

Wij van Easy Languages begrijpen het belang van het beschermen van de informatie die de klant met ons deelt. Om die reden hebben wij geïnvesteerd in veilige informatieoverdracht technologieën. Alle informatie op de inschrijfpagina wordt overgedragen op http, wat tegenwoordig de beste beveiliging is.

Externe Links

Wij hebben een beperkt aantal links naar andere pagina’s op de website. Wij verzorgen deze links in de hoop dat deze de bezoekers zullen helpen, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites. Geen van de externe links zijn betaalde plaatsingen. De meeste externe links openen in een pop-up window.

Hoe kunt u ons bereiken

Als u vragen heeft over onze privacy statement, onze website of over ons bedrijf, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. U kunt via ons menu gemakkelijk onze contactgegevens raadplegen die staan onder het kopje ’Contact’.

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Promoties

Promoties voor uw taalverblijf. Promoties in de Paasvakantie, zomervakantie maar ook gedurende het jaar. Familiekorting of vriendenkorting wanneer 2 vrienden samen reizen, promo´s voor mini groepen ...

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.