Bekijk in lage definitie

Partners korting ING

Ga naar: Home

Partners Partenamut / Euromut: -10% op uw verblijf

Partners van Partenamut of Euromut genieten van een korting op de volgende verblijven (op vertoon van een PartenAIR kaart):

Opmerking: De korting is niet van toepassing op het bedrag van de eventuele verzekeringen en/of garanties.

In aanvulling op deze korting kan Partenamut / Euromut u tot € 90 (9x10 dagen) extra vermindering aanbieden. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie.

Hoe genieten van deze korting? Gelieve bij uw inschrijving op het inschrijvingsformulier "Partena" te vermelden in het vakje "Opmerking".

Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en is alleen geldig indien dit werd meegegeven tijdens de inschrijving. Het aanbod is niet met terugwerkende kracht.

error: no file description provided error: no file description provided

ING personeel: -5% op uw verblijf

Het personeel werkende bij ING genieten, voor eigen of familielid, van een korting op volgende verblijven:

Opmerking: voor verblijven in Bournemouth of bij een cursus bij een privéleraar is de korting niet van toepassing op het bedrag van de eventuele verzekeringen en/of garanties.

Hoe genieten van deze korting? Gelieve bij uw inschrijving op het inschrijvingsformulier "ING" te vermelden in het vakje "Opmerking" alsook het serienummer in het vakje "Hoe heeft u Easy Languages leren kennen?".

Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en is alleen geldig indien dit werd meegegeven tijdens de inschrijving. Het aanbod is niet met terugwerkende kracht.

error: no file description provided

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Promoties

Promoties voor uw taalverblijf. Promoties in de Paasvakantie, zomervakantie maar ook gedurende het jaar. Familiekorting of vriendenkorting wanneer 2 vrienden samen reizen, promo´s voor mini groepen ...

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.