Bekijk in lage definitie

Vrijwilligerswerk

Ga naar: Home

U wenst een taal te leren buitenhuis en eveneens betrokken te zijn in een gemeenschappelijk project? Neem deel aan één van onze vele vrijwilligersprogramma’s! .

Onze lokale partners plaatsen u in diverse sociale, educatieve en ecologische projecten. Ter plaatse kunt u eveneens buiten de werkuren genieten van de aangeboden excursies en toeristische activiteiten.

Deze ervaringen zijn een ideale combinatie van taalkundige en culturele onderdompeling. Het geeft u de opportuniteit om niet alleen een toerist te zijn in een vreemd land, maar ook iemand die een positieve invloed heeft op de lokale gemeenschappen.

Vrijwilligerswerk in Santa Barbara - Costa Rica

Vrijwilligerswerk en Spaanse cursus, met accommodatie bij gastgezin of in residentie. Vanaf 18 jaar. Minimaal 4 weken, vanaf € 1 280, (plaatsing, cursus en accommodatie inclusief)

Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja

Vrijwilligerswerkprogramma voor een lokale NGO. Vanaf 18 jaar, 1 tot 12 weken, inclusief verblijf, volpension. Vanaf $995 voor 3 weken.

Onze programma's: Vrijwilligerswerk

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.