Bekijk in lage definitie

Volwassenen & Professionals

Ga naar: Home

Speciaal voor volwassenen en professionals bieden wij deze programma's aan die u in staat stellen om uw taalkennis van een vreemde taal op te frissen of te perfectioneren, ongeacht uw leeftijd, werkveld of specifieke motivaties. Cursussen met verschillende moeilijkheidsgraden maken het mogelijk voor mensen van alle niveaus om deel te nemen, van beginner tot gevorderde, of het nu gaat om een sabbatical of een profesionaliseringstraject, het is allemaal mogelijk.

Wij bieden intensieve en minder intensieve cursussen, in vrijwel ieder niveau. Zo hebben wij onder andere "business programma's" die vaak zijn voorbestemd aan ervaren gebruikers. Indien u een taalverblijf van een korte periode kan ondernemen maar toch een maximale progressie wilt bereiken, overweeg dan eens een verblijf bij een privé docent. Succes gegarandeerd!  

Frans

Onze Franse programma's zijn ervoor ontwikkeld om naast goede taallessen ook een gepassioneerde cultuur te ontdekken binnen een omlijst kader. Parijs, de zee, de bergen en Monaco, u vind altijd de bestemming van uw dromen.

CanadaBelgiëFrankrijkSuper-intensief Frans bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Engels

Leer de Engelse taal in o.a. de VS, Engeland of Malta, met andere volwassenen van over de hele wereld of kies voor een totale onderdompeling bij een privé leraar. Onze selectie Engelstalige landen bestaat uit cursussen voor ieder budget.

Groot-BrittanniëIerlandVerenigde StatenMaltaCanadaOceaniëAndre BestemmingenEngels in Sydney/Bondi Beach

Duits

Taalcursus in Duitsland of Oostenrijk, voor personen vanaf 17 jaar, in ieder niveau. Studeer in een grote stad als Berlijn of München, of verblijft u liever in een stadje als Heidelberg? Wij hebben een voordelig programma dat bij u past.

Super-intensief Duits bij CERAN (jongeren en studenten)Duits in HeidelbergDuits in Berlijn - DIDDuits in Hamburg - DIDDuits in MünchenDuits in Frankfurt - DIDSuper-intensief Duits bij CERAN (volwassenen en professionals)

Spaans

Van Barcelona tot Buenos Aires, via Salamanca, Málaga, Peru, Uruguay, Mexico of Guatemala: onze programma's stellen u in staat om een snelle progressie te boeken binnen een idylisch kader en tegen lage kosten.

SpanjeLatijns Amerika

Nederlands

Onze school biedt een grote verscheidenheid aan cursussen in ieder niveau en in allerlei vormen. Het programma is toegankelijk voor gemotiveerde jongeren vanaf 16/17 jaar en voor volwassenen. Accommodatie en maaltijden bij een gastgezin.

Taalbad bij een privéleraar in Nederland of Vlaanderen Nederlands in AntwerpenNederlands in VughtSuper-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten)Super-intensief Nederlands bij CERAN (volwassenen en professionals)

Italiaans

Combineer de charmes en plezierigheden van Italië met het leren van een melodieuze taal. In Rome, Florence, Bologna of Rimini, onze programma's zijn afgestemd op alle budgetten en garanderen u een beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Italiaans in Venetië Italiaans in Sicilië - BabiloniaItaliaans in RomeTaalbad bij een privéleraar in Italië

Japans

Verblijf in de Japanse hoofdstad Tokyo, het megapolitische, ultramoderne bolwerk in een fascinerend land in een eeuwigdurende evolutie. Onze aantrekkelijke programma's laten u niet onverschillig.

Japans in Tokyo13-17 jaar - Japans in Tokio | ZomerkampTaalbad bij een privéleraar wereldwijdJapans in Kobe

Portugees

Leer Portugees onder idylische omstandigheden in Porto, Lisabon of in Brazilië. Geniet van de zon, het strand, de culturele activiteiten en de gepassioneerde taalcursus die u graag wilt volgen en maak uw verblijf tot een succes.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijdPortugees in Lissabon

Mandarijn

U kunt ervoor kiezen om Mandarijn te volgen in Peking of Shanghai. De cursus wordt afgestemd op ieder niveau, van een week tot een jaar. De cursus en de vele activiteiten die worden aangeboden zullen u een onvergetelijk verblijf bezorgen.

Mandarijn in Peking of ShanghaiTaalbad bij een privéleraar in China

Russisch

Wilt u zich onderdompelen in de Russische cultuur? Onze programma's in Sint-Petersburg en Moskou bieden u de gelegenheid om snelle progressie te boeken in uw taalvaardigheden en tegelijkertijd de wonderen van het grote land te ontdekken.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Arabisch

Een Arabische cursus met een moderne standaard in Rabat of elders, gegeven door gediplomeerde, van origine Arabisch sprekende docenten.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Pools

Volg Poolse lessen in Krakau of elders in Polen en kies uit standaard of intensieve programma's die individueel of in groepen worden gegeven. Kies de gewenste intensiteit van de cursus, verblijf in een gastgezin of in een residentie.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Koreaans

Vlieg naar de adembenemende stad Seoul en leer het Koreaans is een warme en dynamische sfeer. Verblijf op internationale residentie of in een gastgezin.

Koreaans in Seoul of Busan

Onze programma's: Volwassenen & Professionals

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.