Bekijk in lage definitie

Volwassenen & Professionals

Ga naar: Home

Speciaal voor volwassenen en professionals bieden wij deze programma's aan die u in staat stellen om uw taalkennis van een vreemde taal op te frissen of te perfectioneren, ongeacht uw leeftijd, werkveld of specifieke motivaties. Cursussen met verschillende moeilijkheidsgraden maken het mogelijk voor mensen van alle niveaus om deel te nemen, van beginner tot gevorderde, of het nu gaat om een sabbatical of een profesionaliseringstraject, het is allemaal mogelijk.

Wij bieden intensieve en minder intensieve cursussen, in vrijwel ieder niveau. Zo hebben wij onder andere "business programma's" die vaak zijn voorbestemd aan ervaren gebruikers. Indien u een taalverblijf van een korte periode kan ondernemen maar toch een maximale progressie wilt bereiken, overweeg dan eens een verblijf bij een privé docent. Succes gegarandeerd!  

Frans

Onze Franse programma's zijn ervoor ontwikkeld om naast goede taallessen ook een gepassioneerde cultuur te ontdekken binnen een omlijst kader. Parijs, de zee, de bergen en Monaco, u vind altijd de bestemming van uw dromen.

CanadaBelgiëFrankrijkFrans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Engels

Leer de Engelse taal in o.a. de VS, Engeland of Malta, met andere volwassenen van over de hele wereld of kies voor een totale onderdompeling bij een privé leraar. Onze selectie Engelstalige landen bestaat uit cursussen voor ieder budget.

Groot-BrittanniëIerlandVerenigde StatenMaltaCanadaOceaniëAndre BestemmingenEngels in Sydney/Bondi Junction - International House

Duits

Taalcursus in Duitsland of Oostenrijk, voor personen vanaf 17 jaar, in ieder niveau. Studeer in een grote stad als Berlijn of München, of verblijft u liever in een stadje als Heidelberg? Wij hebben een voordelig programma dat bij u past.

Super-intensief Duits bij CERAN (junior)Duits in HeidelbergDuits in Berlijn - DIDDuits in Hamburg - DIDDuits in MünchenDuits in Frankfurt - DIDDuits super-intensief bij CERAN (volwassenen en professionals)

Spaans

Van Barcelona tot Buenos Aires, via Salamanca, Málaga, Peru, Uruguay, Mexico of Guatemala: onze programma's stellen u in staat om een snelle progressie te boeken binnen een idylisch kader en tegen lage kosten.

SpanjeLatijns Amerika

Nederlands

Onze school biedt een grote verscheidenheid aan cursussen in ieder niveau en in allerlei vormen. Het programma is toegankelijk voor gemotiveerde jongeren vanaf 16/17 jaar en voor volwassenen. Accommodatie en maaltijden bij een gastgezin.

Taalbad in Nederland of Vlaanderen Nederlands in AntwerpenNederlands in VughtSuper-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten)Nederlands super-intensief bij CERAN (volwassenen en professionals)

Italiaans

Combineer de charmes en plezierigheden van Italië met het leren van een melodieuze taal. In Rome, Florence, Bologna of Rimini, onze programma's zijn afgestemd op alle budgetten en garanderen u een beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Italiaans in Venetië Italiaans in Sicilië - BabiloniaItaliaans in RomeTaalbad in Italië

Japans

Verblijf in de Japanse hoofdstad Tokyo, het megapolitische, ultramoderne bolwerk in een fascinerend land in een eeuwigdurende evolutie. Onze aantrekkelijke programma's laten u niet onverschillig.

Japans in TokyoWereldwijd taalbad

Portugees

Leer Portugees onder idylische omstandigheden in Porto, Lisabon of in Brazilië. Geniet van de zon, het strand, de culturele activiteiten en de gepassioneerde taalcursus die u graag wilt volgen en maak uw verblijf tot een succes.

Wereldwijd taalbadPortugees in Lissabon (Portugal)

Mandarijn

U kunt ervoor kiezen om Mandarijn te volgen in Peking of Shanghai. De cursus wordt afgestemd op ieder niveau, van een week tot een jaar. De cursus en de vele activiteiten die worden aangeboden zullen u een onvergetelijk verblijf bezorgen.

Taalbad in China

Russisch

Wilt u zich onderdompelen in de Russische cultuur? Onze programma's in Sint-Petersburg en Moskou bieden u de gelegenheid om snelle progressie te boeken in uw taalvaardigheden en tegelijkertijd de wonderen van het grote land te ontdekken.

Wereldwijd taalbad

Arabisch

Een Arabische cursus met een moderne standaard in Rabat of elders, gegeven door gediplomeerde, van origine Arabisch sprekende docenten. Een groepscursus of individueel, met activiteiten of intensief. Wij bieden een cursus naar uw wens.

Wereldwijd taalbad

Pools

Volg Poolse lessen in Krakau of elders in Polen en kies uit standaard of intensieve programma's die individueel of in groepen worden gegeven. Kies de gewenste intensiteit van de cursus, verblijf in een gastgezin of in een residentie.

Frans leren in BrusselWereldwijd taalbad

Koreaans

Vlieg naar de adembenemende stad Seoul en leer het Koreaans is een warme en dynamische sfeer. Verblijf op internationale residentie of in een gastgezin.

Koreaans in Seoul of Busan

Onze programma's: Volwassenen & Professionals

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Promoties

Promoties voor uw taalverblijf. Promoties in de Paasvakantie, zomervakantie maar ook gedurende het jaar. Familiekorting of vriendenkorting wanneer 2 vrienden samen reizen, promo´s voor mini groepen ...

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

52a1f1bd65948.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.