Bekijk in lage definitie

Spaans

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals

De derde wereldtaal, en net als Engels onmisbaar. Wat uw Spaanse taalniveau ook is of wat uw taaldoelen ook zijn, wij hebben altijd een programma dat u zult bevallen. Een programma op een bestemming naar wens voor een duur naar keuze.

Of u een week een super-intensieve cursus wenst te volgen of juist een "business" cursus bij een privé leraar, u vind de geschikte formule op onze scholen in Spanje of Zuid-Amerika.

Spanje

Strand of stad? Gastgezin of residentie? Het probleem van Spanje is dat er zoveel moois wordt geboden dat het moeilijk is om te kiezen. Wij bieden er diverse attractieve cursussen tegen heel fatsoenlijke tarieven.

Spaans in Benalmádena (Málaga) - Colegio MaravillasSpaans in Alicante

Latijns Amerika

Latijns-Amerika, een groot continent met een rijke geschiedenis en een prachtige cultuur. Of u nu graag naar Argentinië, Peru, Equador of zelfs mexico, Guatemala of Costa Rica wilt, wij hebben een programma dat voor u is gemaakt.

Spaans in San JoséTaalbad bij een privéleraar wereldwijdSpaans in Mexico-Stad

Onze programma's: Spaans

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.