Bekijk in lage definitie

Spanje

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals​ → Spaans

Madrid, Valencia en Barcelona bieden de dynamiek en de sfeer van de mooiste grootste internationale steden. Het Zuiden heeft haar oude en authentieke karakter behouden. De prachtige gebouwen van Andalusië zoals Alhambra in Granada en de kathedralen en arena's in verschillende steden, zijn onontbeerlijk verbonden aan de Spaanse cultuur. De authenticiteit van de inwoners heeft dezelfde zachtheid als haar klimaat en maken van Spanje ene ideale bestemming.

Spanje is een uitstekende taalbestemming die u niet kunt verlaten zonder haar onvergetelijke steden te hebben gezien als Granada, Salamanca of Barcelona of de badplaatsen zoals Alicante, Malaga en Marbella.  

Spaans in Benalmádena (Málaga) - Colegio Maravillas

Taalverblijf in Benalmádena. Vanaf 18 jaar, minimale duur : 1 week. Algemeen Spaans of gecombineerd. Opties: flamenco, koken. Verblijf in een appartement, gastgezin of in een residentie. 1 week vanaf €435 (20 lessen, appartement, gedeelde kamer, zonder maaltijden)

Spaans in Alicante

Taalverblijf in Alicante. Vanaf 17 jaar, minimale duur: 2 weken (één week voor de cursus gecombineerd met privélessen). Cursussen algemeen, intensief of super-intensieve Spaans, privélessen, voorbereiding op de DELE examens. Accommodatie bij gastgezin of in appartement. 2 weken vanaf € 580 (15 lessen, appartement in eenpersoonskamer, zonder maaltijden).

Onze programma's: Spanje

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals​ → Spaans

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.