Bekijk in lage definitie

Japans

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals

De bijnaam "Land van de rijzende zon", past uitermate goed bij Japan met zijn economie en cultuur die continu in ontwikkeling is en een grote weerslag heeft op de hele wereld: videospellen, manga, high-tech technologiën, karaoke...Het land blijft fascineren.

De veiligheid en de hoge levensstandaard karakteriseren het land en maken het tot een ideale en unieke bestemming. Een ware cultuursverandering staat op u te wachten.

Japans in Tokio - jaarprogramma's

Cursus Japans in Tokio vanaf 16 jaar. Conversatiecursus of intensieve cursus, voor een schooljaar. Verblijf bij gastgezin, individuele kamer, halfpension in de week en volpension in het weekend. Vanaf €14385 (10 maanden intensieve cursus en verblijf).

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Taalverblijf bij een privéleraar thuis. Alle leeftijden, vanaf 1 week. Cursus van taal naar uw keuze, algemeen (verschillende niveaus) of gespecialiseerd in combinatie met activiteiten of cultuur. Verblijf bij een privéleraar, individuele kamer en volpension.

Japans in Tokyo

Cursus Japans in Tokyo vanaf 18 jaar: Standaard en intensieve cursussen. Cultuur- en taalbad. Minimum één week, verblijf in een gastgezin, guest house, of gedeeld appartement. 2 weken vanaf €1550 (15 lessen per week, verblijf in gastgezin, halfpension; of verblijf in mini-appartement, met self catering)

Japans in Kobe

Taalcursus Japans in Kobe vanaf 18 jaar. Standaardcursussen en intensieve cursussen. Cultureel- en taalkundig taalbad. Verblijf vanaf 1 week in een gastgezin of residentie. 2 weken vanaf €1290 (15 lessen/week, verblijf in residentie, geen maaltijden).

Onze programma's: Japans

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.