Bekijk in lage definitie

Frans

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals

 Frans is de officiële taal in 29 landen over de hele wereld. Als u Frans wilt leren, zowel als toerist als voor andere doeleinden, dient u de Franstalige cultuur echt (nogmaals) te ontdekken.

Of u nu in Frankrijk, Monaco, België of in Canada wilt verblijven, wij bieden altijd een programma met taallessen en sport of culturele activiteiten. Ontdek de met geschiedenis doordrenkte cultuur en vind het programma dat bij u past. We hebben programma's voor ieder budget, alle behoeften en wensen. 

Frankrijk

Waar kan de Franse taal beter geleerd worden dan in Frankrijk? Profiteer van onze programma's in Lyon, Parijs, Grenoble, Nice of in Aix-en-Provence waar u alle rijkdom kunt ontdekken van een prachtig land.

Frans in ParijsFrans in LyonFrans leren in MontpellierTaalbad bij een privéleraar in FrankrijkFrans in NiceFrans in NormandiëFrans in Aix-en-ProvenceTaalbad bij een privéleraar wereldwijd

België

Met Brussel als hoofdstad van de Europese Unie en als onvermijdelijk geografisch middelpunt is België met haar charmes niet te vermijden. Profiteer van onze taalverblijven tegen aantrekkelijke tarieven en verbeter uw Frans.

Super-intensief Frans bij CERAN (jongeren en studenten)Frans in BrusselTaalbad bij een privéleraar wereldwijd

Canada

Waarom niet Frans studeren op het Amerikaanse continent? Ontdek ons programma in Québec, te volgen vanaf vier weken. De warme en hartelijke Québecse bevolking zal na jeuw verblijf geen geheimen meer voor u hebben.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Super-intensief Frans bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Intensieve cursus Frans in Spa, België. Groepscursus of individuele lessen, met verblijf in residentie, volpension. Frans tijdens maaltijden met de leraren.

Onze programma's: Frans

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.