Bekijk in lage definitie

Canada

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals​ → Frans

Het eerste land waar men aan denkt bij Frans leren en spreken is natuurlijk Frankrijk. Maar Frans is een taal die in 29 landen over de gehele wereld wordt gesproken, waarom niet profiteren van een Frans taalverblijf in een totaal andere omgeving?

Ons programma in Québec is ontwikkeld om haar studenten een snelle progressie te laten maken in de Franse taalvaardigheden. U kunt een individuele taalcursus volgen of een cursus in groepsverband. Kies zelf de gewenste intensiteit. Ontdek al het mooie dat Canada te bieden heeft: een klimaat met haar natuurlijke licht-schouwspelen en haar Indische zomer, de traditionele keuken, waarin ahornsiroop een grote rol speelt, ijshockey wedstrijden en haar vele andere leuke dingen..

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Taalverblijf bij een privéleraar thuis. Alle leeftijden, vanaf 1 week. Cursus van taal naar uw keuze, algemeen (verschillende niveaus) of gespecialiseerd in combinatie met activiteiten of cultuur. Verblijf bij een privéleraar, individuele kamer en volpension.

Onze programma's: Canada

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals​ → Frans

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.