Bekijk in lage definitie

Engels

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals

Leer Engels in o.a. de Verenigde Staten, Engeland of Malta! Kies uit de beschikbare opties of stel zelf jouw programma samen! Vragen? Neem dan contact met ons op!

Het is vandaag de dag van essentieel belang om Engels te begrijpen en zich er in uit te kunnen drukken. Zeker in de zakenwereld wordt er een steeds betere beheersing van de Engelse taal gevraagd en voor de reizigers onder ons is een gedegen basis van de Engelse taal vaak essentieel. 

Wat bieden wij?

Wij beschikken over partnerscholen over de hele wereld die allen geacrediteerd zijn door officiële organisaties en onze docenten zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in het geven van lessen aan internationale groepen. U kunt een kwalitatieve taalcursus verwachten binnen een interessante culturele omgeving waar veel valt te ontdekken. Dompel onder in de Engelse taal en haal het meeste rendement uit uw verblijf! 

Groot-Brittannië

De unieke gelegenheid om de smaak te pakken te krijgen van het leven in Engeland. Van het prachtige strand van Bournemouth tot de Big Ben in Londen, een land dat nooit zult vervelen en u zal blijven verbazen.

Engels in Bournemouth - ETCEngels in Bournemouth - Westbourne AcademyTaalbad in het Verenigd KoninkrijkEngels in Londen - ECEngels in Londen - Greenwich - Oxford IntlEngels in Oxford - EC Engels in BrightonEngels in Londen (30+)Engels in Oxford - Oxford International

Bekijk meer...

Ierland

Ervaar Ierland en haar rijkdommen: Guiness, Keltische muziek, de prachtige landschappen en nog vele andere aspecten die het mooie land te bieden heeft. Verbeter uw Engels in Dublin, Cork of Galway en laat u betoveren door hun charmes.

Engels in Dublin - Istudy InternationalEngels in Cork - CEATaalbad bij een privéleraar in IerlandEngels in BrayEngels in Drogheda - ELIEngels in Dublin (Vanaf 30 jaar) - ECEngels in Dublin - ELI

Verenigde Staten

De grootsheid van de Verenigde Staten maakt haar tot een bestemming voor iedereen: Florida, Californië, New-York, Boston en vele andere steden bieden programma's naar uw wens en budget. Het moeilijkste is het kiezen...

Engels in FloridaEngels in MiamiEngels in San Diego Downtown - CELEngels in New York (vanaf 30 jaar) - ECEngels in San FranciscoEngels in Los Angeles / Santa Monica - ECEngels leren in New York - ECTaalbad bij een privéleraar in de Verenigde Staten of Canada

Bekijk meer...

Malta

U wilt graag Engels leren in een zonnige omgeving maar wel binne Europa blijven? Het is mogelijk op Malta. Ontdek de rijke cultuur en geschiedenis van het Engelstalige eiland tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Engels in Malta (30+) - ECEngels in Malta - ECEngels op Malta & GozoTaalbad bij een privéleraar in Malta

Canada

Verblijf in het Grote Noorden en ontdek de programma's die wij aanbieden in Toronto en Vancouver. Een gegarandeerde cultuurverandering.

Engels in Toronto - ECEngels in Vancouver - ITTTITaalbad bij een privéleraar in de Verenigde Staten of CanadaEngels in Toronto (30+) - EC

Oceanië

Onze programma's in Australië, Nieuw-Zeeland of de Filippijnen stellen u in staat om prachtige regio's te ontdekken en tegelijkertijd echte vooruitgang te boeken in het Engels tegen onklopbare prijzen.

Engels in SydneyEngels in MelbourneEngels in BrisbaneEngels in Perth - PICE schoolEngels in AucklandTaalbad bij een privéleraar in Australië of Nieuw-ZeelandEngels op de Filipijnen

Andre Bestemmingen

Het exotische leven ervaren? Reis naar Indië waar u kook- of yogalessen kunt nemen en tijdens hetzelfde verblijf een Engelse cursus kunt volgen. Indien u niet zo ver wilt reizen kunt u ook verblijven bij Engelse families in Frankrijk.

Super-intensief Engels bij CERAN (junioren en studenten)Taalbad bij een Engelstalige privéleraar in FrankrijkTaalbad bij een Engelstalige privéleraar in SpanjeEngels op de FilipijnenSuper-intensief Engels bij CERAN (volwassenen en professionals)

Engels in Sydney/Bondi Beach

Taalverblijf in Bondi Junction. Vanaf 16 jaar, minimaal 2 weken. Cursus standaard of intensief Engels, voorbereiding op Cambridge en IELTS examens, Engels voor universitaire studies. Verblijf in een gastgezin of in een residentie.

Onze programma's: Engels

Ga naar: Home​ → Volwassenen & Professionals

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

10-17 jaar - Engels, Frans of Nederlands in België - Val Notre Dame

Zomercursussen, Engels, Nederlands of Frans met optie sport of cultuur Van 10 tot 17 jaar, vanaf een week, vanaf 700€ (inclusief verblijf in residentie, volpension).

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.