Bekijk in lage definitie

Verblijf bij een privéleraar - Totale onderdompeling

Ga naar: Home

U wilt graag een taalprogramma volgen en een verbluffend resultaat behalen? Een verblijf bij een privé leraar is ideaal om binnen een korte tijd een zo groot mogelijk rendement te behalen.  U verblijft bij de familie van uw privé docent en volgt daar een individueel programma op maat (tussen de 3 en 6 uur per dag) en komt daarnaast continu in contact met uw doeltaal.
De docenten zijn niet alleen geselecteerd op hun lesgevende capaciteiten in het algemeen maar ook om hun vermogen om perfect in te spelen op de behoeften van individuele studenten. 

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen. 

Afhankelijk van de bestemming kan er een keuze worden gemaakt voor een intensieve cursus, taal en cultuur, taal en ontspanning of taal en sport.

Deze formule is uitermate interessant als u maximale vooruitgang wilt behalen in minimale tijd. Wij bieden deze mogelijkheid tegen de laatste prijs aan, zoals al onze programma's.

Duits

Cursus Duits met een prive leraar in het gebied van uw keuze in Duitsland of Oostenrijk. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad in DuitslandWereldwijd taalbad

Engels

Klassieke bestemmingen: Engeland, Ierland, Malta.. maar ook Canada, de VS, en zelfs Frankrijk door de uitbreidende Engelse gemeenschap. Tijdens de zomer begeleide busreizen naar Engeland.

Taalbad in het Verenigd KoninkrijkTaalbad in een Engels gezin in FrankrijkTaalbad in IerlandTaalbad in MaltaTaalbad in de Verenigde Staten of CanadaTaalbad bij een Engelstalige privéleraar in SpanjeTaalbad in Australië of Nieuw-ZeelandWereldwijd taalbad

Deens

Cursus Deens met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Kopenhagen. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbad

Spaans

Verblijven mogelijk vanaf een week in een stad of regio naar keuze. Voor alle leeftijden en in alle niveaus, voor een maximale progressie binnen een minimale tijd.

Wereldwijd taalbadTaalbad in Spanje

Fins

Cursus Fins met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Helsinki. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbad

Frans

Cursus Frans bij een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in het gebied van uw keuze in Frankrijk, Zwitserland of Monaco. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang.

Taalbad in Frankrijk

Hongaars

Cursus Hongaars met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de omgeving van Boedapest. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbad

Italiaans

Italiaanse lessen van een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in het gebied van uw keuze. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad in Italië

Japans

Cursus Japans met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in het gebied van Tokyo. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbad

Mandarijn

Cursus mandarin bij een prive leraar. Minimum verblijf van een week in de regio Shanghai of Beijing. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbadTaalbad in China

Nederlands

Privéles bij een leraar thuis in de regio’s Amsterdam, Rotterdam of in Vlaanderen. Voor alle leeftijden en voor verblijven van minimaal één week.

Taalbad in Nederland of Vlaanderen

Noors

Cursus Noors bij een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Oslo. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbad

Pools

Cursus Pools met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Warschau. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbad

Portugees

Cursus Portugees met prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio van Lissabon en Rio de Janeiro. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang.

Wereldwijd taalbad

Russisch

Cursus Russisch met prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de omgeving van Sint-Petersburg. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbad

Zweeds

Cursus Zweeds met prive leraar. Minimum verblijf van een week in de regio van Scania of Stockholm. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang.

Wereldwijd taalbad

Tsjechisch

Cursus tsjechische met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Praag. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbad

Turks

Cursus Turks met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in het Istanbul gebied. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Wereldwijd taalbad

Onze programma's: Verblijf bij een privéleraar - Totale onderdompeling

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Promoties

Promoties voor uw taalverblijf. Promoties in de Paasvakantie, zomervakantie maar ook gedurende het jaar. Familiekorting of vriendenkorting wanneer 2 vrienden samen reizen, promo´s voor mini groepen ...

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

52a1f1bd65948.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.