Bekijk in lage definitie

Verblijf bij een privéleraar - Taalbad

Ga naar: Home

U wilt graag een taalprogramma volgen en een verbluffend resultaat behalen? Een verblijf bij een privé leraar is ideaal om binnen een korte tijd een zo groot mogelijk rendement te behalen.  U verblijft bij de familie van uw privé docent en volgt daar een individueel programma op maat (tussen de 3 en 6 uur per dag) en komt daarnaast continu in contact met uw doeltaal.
De docenten zijn niet alleen geselecteerd op hun lesgevende capaciteiten in het algemeen maar ook om hun vermogen om perfect in te spelen op de behoeften van individuele studenten. 

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen. 

Afhankelijk van de bestemming kan er een keuze worden gemaakt voor een intensieve cursus, taal en cultuur, taal en ontspanning of taal en sport.

Deze formule is uitermate interessant als u maximale vooruitgang wilt behalen in minimale tijd. Wij bieden deze mogelijkheid tegen de laatste prijs aan, zoals al onze programma's.

Duits

Duitse les met een privéleraar in de regio van uw keuze in Duitsland. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor maximale vooruitgang in minimale tijd.

Taalbad bij een privéleraar in DuitslandTaalbad bij een privéleraar wereldwijd

Engels

Klassieke bestemmingen: Engeland, Ierland, Malta.. maar ook Canada, de VS, en zelfs Frankrijk door de uitbreidende Engelse gemeenschap. Tijdens de zomer begeleide busreizen naar Engeland.

Taalbad in het Verenigd KoninkrijkTaalbad bij een Engelstalige privéleraar in FrankrijkTaalbad bij een privéleraar in IerlandTaalbad bij een privéleraar in MaltaTaalbad bij een privéleraar in de Verenigde Staten of CanadaTaalbad bij een Engelstalige privéleraar in Spanje

Bekijk meer...

Deens

Cursus Deens met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Kopenhagen. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Spaans

Verblijven mogelijk vanaf een week in een stad of regio naar keuze. Voor alle leeftijden en in alle niveaus, voor een maximale progressie binnen een minimale tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijdTaalbad bij een privéleraar in Spanje

Fins

Cursus Fins met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Helsinki. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Frans

Cursus Frans bij een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in het gebied van uw keuze in Frankrijk. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang.

Taalbad bij een privéleraar in FrankrijkTaalbad bij gastgezin zonder les in Frankrijk

Hongaars

Cursus Hongaars met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de omgeving van Boedapest. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Italiaans

Italiaanse lessen van een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in het gebied van uw keuze. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar in Italië

Japans

Cursus Japans met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in het gebied van Tokyo. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Mandarijn

Mandarijnlessen bij de leraar thuis. Minimaal verblijf van een week in de regio Nanjing. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor maximale vooruitgang in minimale tijd.

Taalbad bij een privéleraar in China

Nederlands

Privéles bij een leraar thuis in de regio’s Amsterdam, Rotterdam of in Vlaanderen. Voor alle leeftijden en voor verblijven van minimaal één week.

Taalbad bij een privéleraar in Nederland of Vlaanderen

Noors

Cursus Noors bij een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Oslo. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Pools

Cursus Pools met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Warschau. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Portugees

Cursus Portugees met prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio van Lissabon en Rio de Janeiro. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Russisch

Cursus Russisch met prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de omgeving van Sint-Petersburg. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Zweeds

Cursus Zweeds met prive leraar. Minimum verblijf van een week in de regio van Scania of Stockholm. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Tsjechisch

Cursus tsjechische met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in de regio Praag. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Turks

Cursus Turks met een prive leraar. Minimaal verblijf van een week in het Istanbul gebied. Open voor alle niveaus, ongeacht de leeftijd van de deelnemer, voor een maximale vooruitgang in een minimum van tijd.

Taalbad bij een privéleraar wereldwijd

Onze programma's: Verblijf bij een privéleraar - Taalbad

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.