Bekijk in lage definitie

Nederlands

Ga naar: Home​ → Verblijf bij een privéleraar - Taalbad

U zoekt een programma met een maximaal resultaat dat een snelle ongedwongen vooruitgang bewerkstelligd? Dan zult ons programma bij een privé leraar thuis u zeker bevallen. Deze programma's zijn te volgen vanaf één week en zijn gedurende het gehele jaar te starten en stellen u in staat om een snelle vooruitgang te boeken met uw Nederlandse taalvaardigheden door de persoonlijke benadering van de docent. Daarbij verblijft in het gezin van uw privé leraar en kunt u profiteren van een contstante één-op-één begeleiding.

U kunt kiezen voor een cursus van 10, 15 of 25 uur per week welke u optioneel kunt combineren met sportieve, recreatieve en culturele activiteiten.

Taalbad bij een privéleraar in Nederland of Vlaanderen

Taalverblijf bij een privéleraar thuis. Alle leeftijden, vanaf 1 week. Cursus algemeen Nederlands (verschillende niveaus) of gespecialiseerd Nederlands in combinatie met activiteiten of cultuur. Verblijf bij een privéleraar, individuele kamer en volpension. 1 week vanaf € 1 190 (privécursus en accommodatie)

Onze programma's: Nederlands

Ga naar: Home​ → Verblijf bij een privéleraar - Taalbad

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.