Bekijk in lage definitie

Schooljaar in het buitenland

Ga naar: Home

Wil je een unieke ervaring zoals een maand, een semester of een schooljaar in het buitenland doorbrengen? Als je tussen de 12 en 19 jaar bent, zijn onze High School programma's voor jou gemaakt!

Het leren beheersen van een vreemde taal in het dagelijks leven, diepgaande ontdekking van een cultuur en een andere manier van leren. Een aanwinst voor je persoonlijke groei door middel van alle activiteiten.

Dit is je kans! Wij zullen je helpen jouw project waar te maken en helpen je in alle stappen. Van de voorbereiding van je reis tot de terugkomst.

High School in de Verenigde Staten

Deel je leven met een Amerikaans gastgezin en volg les aan een locale High School. Een geweldige kans, voor een semester of een heel schooljaar.

High School in de Verenigde Staten - KlassiekHigh School in de Verenigde Staten (Klassiek "Plus")

College in Engeland

Studeer 1 trimester tot 2 schooljaren aan een College in Engeland. Het programma: intensief Engels OF scholing `A-levels´ OF een mix , afhankelijk van bestemming. Vanaf 16 jaar. Mogelijkheid tot een middelbare school diploma in Engeland.

College in BournemouthCollege in BrockenhurstTrimester aan de High School in Bournemouth - English + Business of English + TourismCollege in SouthamptonCollege in Chichester

High School in Ierland

Trimester, semester of schooljaar op een High School in Ierland! Kies tussen de provincie of Dublin. Geschikt voor gemotiveerde studenten (12-18 jaar) die willen deelnemen aan het dagelijkse leven van het Ierse gastgezin.

High School in Ierland met jongeren van jouw leeftijd bij gastgezinHigh School in Ierland met jongeren van jouw leeftijd - 1 maand tot 1 trimester

Australië

Tussen de 12 en 18 jaar oud? Volg een trimester tot schooljaar les aan een geselecteerde Australische High School. Combineer taallessen met academische lessen voor een complete onderdompeling. Meerdere regio´s mogelijk, studentenprijzen.

14-17 jaar - School Immersion in Australië | ZomerHigh School in Adelaide

Canada

Ben je tussen 10 en 19 jaar oud? Dan kan jij studeren aan een Canadese High School voor een maand tot een heel schooljaar. Een hoog academisch niveau en zorgvuldig gekozen gastgezinnen maken Canada een slimme keuze.

High School in NewfoundlandHigh School in Alberta - vanaf 1 maandHigh School in Vancouver - BCHigh School in Ontario - vanaf 1 maandHigh School in Winnipeg - ManitobaHigh School in Vancouver IslandHigh school in Fort St. John - BCHigh School op Vancouver Island

High School in Duitsland

Lees meer over onze schoolprogramma's in Duitsland. Ga naar een Duitse middelbare school (Gymnasium, Realschule of Gesamtschule), leef op het ritme van uw gastgezin en proef alle geneugten die dit land te bieden heeft!

High school in Duitsland

Nederland

Naar Nederland gaan voor een schooljaar in een lokale school en een geselecteerd gezin is de beste manier om ondergedompeld te raken in de Nederlandse cultuur en manier van leven. Verblijf van 2 maanden, 3 maanden, 1 semester of 1 jaar.

High School in Nederland

High School in Spanje

Vertrek naar Spanje voor een schooljaar op een locale school en verblijf in gastgezin. Dit is de beste manier om te genieten van de Spaanse cultuur en leefstijl. Een verblijf van één maand tot een volledig schooljaar.

High School in SpanjePrivé High school in Benalmadena - Andalousië

High School in Frankrijk

Ontdek onze schoolprogramma's in Frankrijk. Ga naar een Franse middelbare school, leef op het ritme van uw gastgezin en proef alle geneugten die dit land te bieden heeft!

Secundaire school in Frankrijk - Vanaf één maand

Onze programma's: Schooljaar in het buitenland

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.