Bekijk in lage definitie

Schooljaar in het buitenland

Ga naar: Home

Wil je een unieke ervaring zoals een maand, een semester of een schooljaar in het buitenland doorbrengen? Als je tussen de 12 en 19 jaar bent, zijn onze High School programma's voor jou gemaakt!

Het leren beheersen van een vreemde taal in het dagelijks leven, diepgaande ontdekking van een cultuur en een andere manier van leren. Een aanwinst voor je persoonlijke groei door middel van alle activiteiten.

Dit is je kans! Wij zullen je helpen jouw project waar te maken en helpen je in alle stappen. Van de voorbereiding van je reis tot de terugkomst.

High School in de Verenigde Staten

Deel je leven met een Amerikaans gastgezin en volg les aan een locale High School. Een geweldige kans, voor een semester of een heel schooljaar.

High School in de Verenigde Staten - KlassiekHigh School in de Verenigde Staten (Klassiek "Plus")

College in Engeland

Studeer 1 trimester tot 2 schooljaren aan een College in Engeland. Het programma: intensief Engels OF scholing `A-levels´ OF een mix , afhankelijk van bestemming. Vanaf 16 jaar. Mogelijkheid tot een middelbare school diploma in Engeland.

College in BournemouthCollege in BrockenhurstTrimester aan de High School in Bournemouth - English + Business of English + TourismCollege in SouthamptonCollege in Chichester

High School in Ierland

Trimester, semester of schooljaar op een High School in Ierland! Kies tussen de provincie of Dublin. Geschikt voor gemotiveerde studenten (12-18 jaar) die willen deelnemen aan het dagelijkse leven van het Ierse gastgezin.

High School in Ierland met jongeren van jouw leeftijd bij gastgezinHigh School in Ierland met jongeren van jouw leeftijd - 1 maand tot 1 trimester

High School in Australië

Tussen de 14 en 19 jaar oud? Volg een trimester tot schooljaar les aan een geselecteerde Australische High School. Combineer taallessen met academische lessen voor een complete onderdompeling. Meerdere regio´s mogelijk, studentenprijzen.

High School in QueenslandHigh School in Adelaide

Canada

Ben je tussen 10 en 19 jaar oud? Dan kan jij studeren aan een Canadese High School voor een semester tot een heel schooljaar. Een hoog academisch niveau en zorgvuldig gekozen gastgezinnen maken Canada een slimme keuze.

High School in NewfoundlandHigh School in Alberta - vanaf 1 maandHigh School in Vancouver - BCHigh School in Ontario - vanaf 1 maandHigh School in Winnipeg - ManitobaHigh School in Vancouver IslandHigh school in Fort St. John - BCHigh School op Vancouver Island

High School in Duitsland

Ons academische programma is toegankelijk voor enigszins ervaren, gemotiveerde deelnemers tussen 15 en 17 jaar die de Duitse taal graag willen leren door aan een Duits lyceum school te volgen en bij een gastgezin te verblijven.

High school in Duitsland

High School in Spanje

Vertrek naar Spanje voor een schooljaar op een locale school en verblijf in gastgezin. Dit is de beste manier om te genieten van de Spaanse cultuur en leefstijl. Een verblijf van een maand, trimester of semester.

High School in SpanjePrivé High school in Benalmadena - Andalousië

High School in Frankrijk

Ontdek onze academische programma's in Frankrijk. Integreer in het voortgezet onderwijs, of universiteit en beleef het Franse leven en geniet van al het moois in dit land!

Secundaire school in Frankrijk - Vanaf één maand

High School in China, Peking / Beijing

Volg les op de beste middelbare school van Peking met Chinese en internationale leerlingen terwijl je het dagelijkse leven deelt met je gastgezin. Van 13 tot 17 jaar. Verblijf van een semester of een schooljaar. 1 semester € 18 500, 1 schooljaar € 22 800 (vlucht, schoolgeld, accommodatie bij gastgezin, volpension)

High School in Nederland, 2 tot 10 maanden

Loop school in een Nederlandse middelbare school met jonge Nederlanders, terwijl je het dagelijkse leven van je gastgezin deelt. Van 14 tot 18 jaar. Verblijf van 2 maanden tot 1 schooljaar. 2 maanden € 4 770, 3 maanden € 5 390, 1 schooljaar € 7 690 (schoolgeld, accommodatie bij gastgezin, volpension, alle inschrijvingskosten)