Bekijk in lage definitie

High School in de Verenigde Staten

Ga naar: Home​ → Schooljaar in het buitenland

Ben jij gemotiveerd, je hebt kennis van de Engelse taal en je bent tussen de 15 en 18,5 jaar? Vertrek naar de Verenigde Staten en volg een semester of schooljaar lang lessen aan een Amerikaanse High School (middelbare school in Amerika). De school wordt gekozen op basis van je interesses, je schoolresultaten, de aangeboden lessen en de capaciteit van de school. De meeste lessen kunnen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Eenmaal ter plaatse, maak je gebruik van de vele sportfaciliteiten, clubs en verenigingen van de school. Dit is een unieke kans om je leven te delen met een Amerikaans gastgezin. Een uitzonderlijke mogelijkheid om onder te duiken in het culturele Amerikaanse leven.

Schrijf jezelf in voor 15/12//2017 en ontvang €250 korting op dit programma!

High School in de Verenigde Staten - Klassiek

Unieke kans om een semester of schooljaar te studeren aan een High School in de Verenigde Staten. Van 15 tot 18 jaar ½. Vanaf €6890 voor een semester, €7890 voor een schooljaar (verblijf bij gastgezin, halfpension, schoolkosten, verzekering).

High School in de Verenigde Staten (Klassiek "Plus")

Unieke kans om een semester of een schooljaar in een Publieke of Private Amerikaanse High School door te brengen. Van 15 tot 19 jaar. Vanaf € 10.995 voor een semester of € 14.995 voor een jaar (inclusief verblijf in gastgezin op basis van halfpension, schoolkosten en verzekering).

Onze programma's: High School in de Verenigde Staten

Ga naar: Home​ → Schooljaar in het buitenland

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.