Bekijk in lage definitie

Onderdompeling in familie zonder les

Ga naar: Home

De verblijven van de totale onderdompeling zonder cursus bieden de mogelijkheid om constant de plaatselijke taal te spreken en daarbij de mooiste culturen te ontdekken.

Deze formule, 100% onderdompeling, is ideaal om snelle vorderingen op natuurlijke manier te maken. De jongeren leven op het ritme van de familie in hun dagelijks leven en worden opgevangen in een veilige en warme omgeving. Er is maximaal 1 Nederlandstalige in het gastgezin tijdens het verblijf en minimaal 1 kind met gelijke leeftijd.

Verschillende verblijven beschikbaar afhankelijk van ieders interesses zoals paardrijden, golf, tennis of rugby.

Taalbad zonder les in Ierland

Taalbad bij een Ierse familie zonder les. 10-18 jaar. Verblijfsduur: 1-4 weken. Gastgezin met een kind van gelijke leeftijd. Gegarandeerd maar 1 Nederlandstalige per gastgezin. Taalbad, taalbad & paardrijden, taalbad & golf, taalbad op boerderij, taalbad & excursies, taalbad & sportieve of recreatieve activiteiten. Verblijf en volpension. 2 weken vanaf €1.180 (taalbad)

Taalbad bij gastgezin zonder les in Frankrijk

Taalbad in Frankrijk. Vanaf 13 jaar, minimaal 1 week. 2 weken vanaf € 1 240, 4 weken vanaf € 1 895 (Inclusief verblijf bij gastgezin, volpension, 1 activiteit of excursie per week)

Onze programma's: Onderdompeling in familie zonder les

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Promoties

Promoties voor uw taalverblijf. Promoties in de Paasvakantie, zomervakantie maar ook gedurende het jaar. Familiekorting of vriendenkorting wanneer 2 vrienden samen reizen, promo´s voor mini groepen ...

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.