Bekijk in lage definitie

Nederlands

Ga naar: Home​ → Vakantiekampen (8-20 jaar)

Residentiële programma's in Brugge voor jongeren tussen de 8 en 17 jaar oud. Ook bieden wij programma's met verblijven in gastgezinnen aan in Antwerpen voor jongeren vanaf 15 jaar. De programma's stellen studenten in de gelegenheid om de Nederlandse taal te leren in kleine groepen van hetzelfde niveau en kunnen profiteren van sportieve of culturele activiteiten zoals de professioneel begeleide excursies.

Leer Nederlands terwijl u zich amuseert, ontdek de Vlaamse en Nederlandse cultuur en maak snelle progressie zonder u het zich te realiseren. Wat uw doelen of budgetten ook zijn, wij hebben een programma dat perfect aansluit op uw wensen!

Paas- en zomercursus Nederlands in Brugge

Cursus Nederlands tijdens de Paas- en zomervakantie met sport, cultuur en excursies. Van 8 tot 17 jaar. 1 week vanaf €585 (cursus, verblijf in residentie, gedeelde kamer, volpension)

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch

Taalcursus in Vught. Vanaf 15 jaar, Minimum 1 week (vakanties) en 2 weken (buiten zomer). Cursus algemeen, standaard of intensief Nederlands of privécursus. Verblijf bij gastgezin. 1 week vanaf €520 (24 lessen per week, verblijf in een gastgezin)

9-17 jaar - Intensief Nederlands in België - CERAN | Zomerkamp

Intensieve cursus Nederlands in België te Spa, voor 9-17 jaar. Groeps- of privélessen, met verblijf in residentie met volpension. Nederlands tijdens maaltijden met de leraren. 1 week vanaf € 1 500.

Onze programma's: Nederlands

Ga naar: Home​ → Vakantiekampen (8-20 jaar)

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.