Bekijk in lage definitie

Mandarijn

Ga naar: Home​ → Vakantiekampen (8-20 jaar)

We bieden voor studenten van minimum 16 jaar taalprogramma's over de hele wereld voor een periode van een week of enkele maanden.

Wenst u uw Mandarijn te verbeteren? Bent u geïnteresseerd om in het buitenland te gaan studeren? gepassioneerd door andere culturen? Dit zijn allemaal goede redenen om te vertrekken voor een uniek levenservaring.

De mandarijn wordt steeds populairder en er zijn meer en meer vraag naar mensen die de taal beheren. Ons taalprogramma helpt u om snel uw Mandarijn te verbeteren, zowel geschreven als gesproken. U volgt een intesieve taalcursus voor een snelle leerproces. U leert het lokale cultuur en de taal op een aangename manier via activiteiten en excursies.

11-17 jaar - Zomerverblijf in Peking

Taalbad in Peking tijdens de zomervakantie. Voor jongeren van 11 tot 17 jaar. 1 tot 8 weken. Een week vanaf €1.040 (lessen, verblijf, gedeelde kamer en volpension inbegrepen).

Onze programma's: Mandarijn

Ga naar: Home​ → Vakantiekampen (8-20 jaar)

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.