Bekijk in lage definitie

België

Ga naar: Home​ → Vakantiekampen (8-20 jaar)​ → Engels

Cursus Engels in Brugge voor jongeren van 10 tot 14 jaar. Ideaal voor diegenen die hun Engels willen verbeteren zonder alle lasten van een verblijf in het buitenland. Er wordt alles aan gedaan om de deelnemers zich op hun gemak te laten voelen in een meertalige omgeving: de groepen zijn erg klein en worden ingedeeld op niveau, sportieve activiteiten geschikt voor kinderen en tieners van verschillende nationalieteiten en de deelnemers slapen in een residentie met de andere studenten.

De beste prijs/kwaliteit verhouding voor een residentieel verblijf dat zo snel mogelijk ontdekt moet worden!

8-17 jaar - Engels in Vlaanderen | Zomerkamp

Cursus Engels tijdens de Paas- en zomervakantie met sport, cultuur en excursies. Van 8 tot 17 jaar, vanaf 1 week. 1 week vanaf €585 (cursus, activiteiten, verblijf in residentie, volpension)

9-17 jaar - Intensief Engels in België - CERAN | Vakantiekamp

Intensieve cursus Engels in België te Spa, voor 9-17 jaar. Groeps- of privélessen, met verblijf in residentie met volpension. Engels tijdens maaltijden met de leraren. 1 week vanaf € 1 475.

Onze programma's: België

Ga naar: Home​ → Vakantiekampen (8-20 jaar)​ → Engels

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.