Bekijk in lage definitie

Studenten vanaf 16 jaar

Ga naar: Home

Efficiënte taalprogramma's in het buitenland voor studenten en jongeren vanaf 16 jaar. De programma's zijn geschikt voor alle niveaus in alle uithoeken van de wereld.

Afhankelijk van uw profiel en ervaring, kiest u voor een traditionele bestemming (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Malta, Spanje, Italië, België...), een verre bestemming (Verenigde Staten, Australië, Latijns-Amerika) of een exotische bestemming (India, China, Japan, de Filipijnen...).

In aanvulling op onze bijzonder aantrekkelijke basistarieven hebben wij ook vaak speciale aanbiedingen die u kunt vinden op onze website of in de gratis nieuwsbrief.

Engels

Engels leren in het buitenland? Het kan van één week tot een jaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Malta, Ierland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Gegarandeerd de beste prijs.

Groot-Brittannië IerlandVerenigde StatenMaltaCanadaAustralië en OceaniëAndere Bestemmingen

Duits

Cursus Duits in Duitsland of Oostenrijk, in alle niveaus te volgen vanaf één week tot een schooljaar. Een grote stad zoals Berlijn of München of een studentenstad als Heidelberg? Een groot of klein budget? Wij hebben de oplossing voor u.

Super-intensief Duits bij CERAN (jongeren en studenten)Duits in HeidelbergDuits in Hamburg - DIDDuits in MünchenDuits in Frankfurt - DIDDuits in Berlijn - DID

Spaans

Cursus Spaans in o.a. Barcelona, Buenos Aires, Salamanca, Málaga, Peru, Mexico of Guatemala: onze programma's stellen u in staat om een snelle progressie te boeken met uw taalvaardigheden in landen over de hele wereld, tegen lage kosten.

SpanjeLatijns-Amerika

Nederlands

Onze school biedt een grote verscheidenheid aan cursussen in ieder niveau en in allerlei vormen. Het programma is toegankelijk voor gemotiveerde jongeren vanaf 16/17 jaar en voor volwassenen. Accommodatie en maaltijden bij een gastgezin.

Nederlands in AntwerpenNederlands in VughtSuper-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten)

Italiaans

Leer Italiaans in Rome, Florence, Bologna of Rimini. Onze programma's zijn afgestemd op alle budgetten en garanderen u een beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Italiaans in Venetië Italiaans in Sicilië - BabiloniaItaliaans in Rome

Frans

Taalcursus Frans in Frankrijk, België of Canada. Van één week tot een schooljaar. Privélessen mogelijk voor een snelle vooruitgang.

FrankrijkBelgië

Portugees

Leer Portugees in Porto, Lisabon of in Brazilië. Geniet van de zon, het strand, de culturele activiteiten en de gepassioneerde taalcursus die u graag wilt volgen en maak uw verblijf tot een succes.

Portugees in Lissabon

Mandarijn

U kunt ervoor kiezen om Mandarijn te volgen in Peking of Shanghai. De cursus wordt afgestemd op ieder niveau, van een week tot een jaar. De cursus en de vele activiteiten die worden aangeboden zullen u een onvergetelijk verblijf bezorgen.

Mandarijn in Peking of Shanghai

Koreaans

Vlieg naar de adembenemende stad Seoul en leer het Koreaans is een warme en dynamische sfeer. Verblijf op internationale residentie of in een gastgezin.

Koreaans in Seoul of Busan

Japans

Verblijf in het Japanse Tokyo, hoofdstad van een fascinerend land met een taal die vol zit met geheimen die ze u zal prijsgeven tijdens de activiteiten en de taalcursus die in ieder niveau te volgen is.

Japans in Tokyo13-17 jaar - Japans in Tokio | ZomerkampJapans in Kobe

Arabisch

Een Arabische cursus met een moderne standaard in Rabat of elders, gegeven door gediplomeerde, van origine Arabisch sprekende docenten. Een groepscursus of individueel, met activiteiten of intensief. Wij bieden een cursus naar uw wens.

Arabisch in Rabat

Onze programma's: Studenten vanaf 16 jaar

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.