Bekijk in lage definitie

Nederlands

Ga naar: Home​ → Studenten vanaf 16 jaar

Het Nederlands is de officiële taal in Nederland en België, en wordt vandaag de dag door minimaal 22 miljoen mensen gesproken. Daarbij wordt de Nederlandse taal gesproken in Suriname en Caribisch Nederland op de eilanden Saba, Bonaire en St. Eustatius. Zelfs de taal die wordt gesproken in Zuid-Afrika en Namibië zijn taalvarianten die de Nederlandse kolonisten in de 17e eeuw spraken.       

U wilt graag Nederlands leren? Leer het in Nederland of België! Onze taalprogramma's garanderen een efficiënte werking en passen zich aan op uw leeftijd en behoeften: een individuele cursus of in een groep, standaard of intensief, één week tot een jaar. Om een zo volledig mogelijke onderdompeling te ervaren kunt u het beste verblijven bij een gastgezin

Nederlands in Antwerpen

Taalcursus in Antwerpen. Vanaf 16 jaar. Minimale duur: 1 week. Intensieve cursus Nederlands of privécursus. Alle niveaus. Verblijf in gastgezin of in residentie. Aantrekkelijk tarief. Formule Plan Marshall.

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch

Taalcursus in Vught. Vanaf 15 jaar, Minimum 1 week (vakanties) en 2 weken (buiten zomer). Cursus algemeen, standaard of intensief Nederlands of privécursus. Verblijf bij gastgezin.

Super-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten)

Intensieve cursus Nederlands in Spa, België. Groepscursus of individuele lessen, met verblijf in residentie, volpension. Nederlands tijdens maaltijden met de leraren.

Onze programma's: Nederlands

Ga naar: Home​ → Studenten vanaf 16 jaar

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.