Bekijk in lage definitie

Mandarijn

Ga naar: Home​ → Jongeren & Studenten

China is een land waar contrasten centraal staan, ontdekt u liever de traditionele cultuur of verkiest u de ultra moderne zakencentra met haar wolkenkrabbers boven de traditionele huisjes. U kunt China niet verlaten voordat u een blik heeft geworpen op haar tempels, het prachtige paleis, de Chinese Muur en de Verboden Stad. China, demografisch een rijk land met een boeiende geschiedenis en cultuur.

Het Mandarijn is een taal die steeds belangrijker wordt en steeds vaker wordt gevraagd. Onze taalprogramma's helpen u om een snelle progressie te maken in de schriftelijke en mondelinge vaardigheden en geven ten allen tijde recht op een waardevolle aanvulling van uw CV. 

Mandarijn in Peking of Shanghai

Taalverblijf in Peking of Shanghai. Vanaf 18 jaar, minimumduur: 1 week. Algemene cursus Mandarijn of gecombineerd met privélessen. Verblijf bij een gastgezin of in een gedeeld appartement. 1 week vanaf 670 USD (20 lessen, in gedeeld appartement, zonder maaltijden).

Onze programma's: Mandarijn

Ga naar: Home​ → Jongeren & Studenten

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.