Bekijk in lage definitie

Frans

Ga naar: Home​ → Jongeren & Studenten

Frans is een officiële taal in 29 landen over de hele wereld. Voorbij het taalkundige en toeristische belang van het leren De Franse cultuur verdient het om (her)ontdekt te worden.
Of het nu in Frankrijk is of in België, onze programma's en taalcursussen te combineren met sport- en/of culturele activiteiten, voor een totaal van diepgaande ontdekking van deze cultuur die doordrenkt is van geschiedenis. Wij bieden een ruime keuze, aangepast aan alle budgetten en doelstellingen (zakelijk Frans, Frans + koken, Frans + cultuur...).

Frankrijk

Leer de Franse taal in Frankrijk (Montpellier, Lyon, Parijs, Toulouse...) waar u alle rijkdommen kunt ontdekken van een prachtig land.

Frans in ParijsFrans in LyonFrans leren in MontpellierFrans in NiceFrans in NormandiëFrans in Aix-en-Provence

België

Met Brussel als hoofdstad van de Europese Unie en als onvermijdelijk geografisch middelpunt is België met haar charmes niet te vermijden. Profiteer van onze taalverblijven tegen aantrekkelijke tarieven en verbeter uw Frans.

Super-intensief Frans bij CERAN (jongeren en studenten)Frans in Brussel

Onze programma's: Frans

Ga naar: Home​ → Jongeren & Studenten

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.