Bekijk in lage definitie

Andere Bestemmingen

Ga naar: Home​ → Studenten vanaf 16 jaar​ → Engels

U bent op zoek naar een droomlocatie en low-cost om uw Engels te verbeteren? Cebu op de Filipijnen is de ideale locaite. Engels is 1 van de 2 officiele talen van het land. Door de ideale ligging vlakbij Azie, kan je ook doorgaan met een cursus Koreaans in Seoul, Japans in Tokyo of Chinees in Beijing.

Als u op zoek bent naar een totaal andere omgeving met prachtige natuur, dan is Zuid-Afrika misschien wel een optie om u Engels te verbeteren en Kaapstad te ontdekken.

Voor personen die opzoek zijn naar het tegenovergestelde (nabijheid), is het programma Engels in Frankrijk, totale onderdompeling bij leraar wel iets. Verblijf in een van origine Engelstalige familie in verschillende regio´s in Frankrijk.

Super-intensief Engels bij CERAN (junioren en studenten)

Intensieve cursus Engels in Spa, België. Groepscursus of individuele lessen, met verblijf in residentie, volpension. Engels tijdens maaltijden met de leraren.

Taalbad bij een Engelstalige privéleraar in Frankrijk

Taalverblijf bij een privéleraar thuis. Alle leeftijden, vanaf 1 week. Cursus algemeen Engels (verschillende niveaus) of gespecialiseerd Engels in combinatie met activiteiten, sport, cultuur of recreatie. Verblijf bij een privéleraar, individuele kamer en volpension. 1 week vanaf € 950 (privécursus en accommodatie)

Engels op de Filipijnen

Engels in de zon tegen aantrekkelijke prijzen. Mix van privélessen en minigroepen van 4 tot 8 personen. Vanaf 16 jaar, 2 tot 36 weken. Verblijf in veilige residentie, volpension, veel activiteiten. Voortgang gegarandeerd.

Taalbad bij een Engelstalige privéleraar in Spanje

Taalverblijf bij een privéleraar thuis. Alle leeftijden, vanaf 1 week. Cursus algemeen Engels (verschillende niveaus) of gespecialiseerd Engels in combinatie met activiteiten, sport, cultuur of recreatie. Verblijf bij een privéleraar, individuele kamer en volpension. 1 week vanaf € 810 (privécursus en accommodatie)

Engels in Kaapstad Zuid-Afrika, LAL

Taalcursus in Kaapstad. Vanaf 16 jaar, minimaal 1 week. Cursus algemeen standaard of intensief Engels, voorbereiding Cambridge examen. Verblijf in gastgezin of in residentie. 2 weken vanaf €1010 (20 lessen + verblijf residentie, gedeelde kamer, ontbijt)

Onze programma's: Andere Bestemmingen

Ga naar: Home​ → Studenten vanaf 16 jaar​ → Engels

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.