Bekijk in lage definitie

Examenvoorbereiding

Ga naar: Home

Het is erg moeilijk om uw eigen taalvaardigheden te evalueren. Men kan de indruk hebben op een goed niveau te zijn, maar wanneer men in het buitenland de taal moet gebruiken blijkt het toch lastiger dan gedacht. 

Taalexamens zijn handig om uw niveau te evalueren op een officiële manier. Ieder examen vraagt om voldoende voorbereiding en motivatie van de student om het beste resultaat te behalen. 

Wij raden een voorbereidingscursus van 8 tot 12 weken aan.

Cambridge Examens

Cambridge ESOL examens zijn wereldwijd erkend en je hebt vaak een dergelijk certificaat nodig om aangenomen te worden bij een hogeschool, universiteit of om je taal niveau aan te kunnen tonen bij een sollicitatie.

Engels in Bournemouth - ETCEngels in MaltaEngels in Bournemouth - Westbourne AcademyEngels in Toronto - ECEngels in MiamiEngels in CorkEngels in Londen - ECEngels in San FranciscoEngels in BrightonEngels in Liverpool -LILAEngels in Perth - PICE school

Bekijk meer...

TOEFL

De TOEFL test (Test of English as a Foreign Language) evalueert de taalvaardigheden van de studenten, deelnemers bewijzen hun spreekvaardigheid en begrip van het Engels zoals de taal gebruikt wordt op colleges en universiteiten in Engeland.

Engels in MiamiEngels in Toronto - ECEngels in MaltaEngels in San Diego Downtown - CELEngels in San FranciscoEngels leren in New York - ECEngels in Toronto (30+) - ECEngels in San Diego Pacific Beach - CELEngels in Vancouver

TOEIC

De TOEIC is de bekendste algemene en professionele Engelse taaltest ter wereld. Gekozen door meer dan 10.000 organisaties in meer dan 120 landen worden er jaarlijks ruim 6 miljoen testen afgelegd.

Engels in Toronto - ECEngels in Londen - Twickenham - LALEngels in Toronto (30+) - ECEngels in Vancouver

IELTS

IETS is een Engelse test van hoge kwaliteit. Deze test biedt u de kans om uw taalniveau te evalueren om in een Engelstalige universiteit te integreren en is tevens erkend door menig werkgevers.

Engels in Bournemouth - ETCEngels in Toronto - ECEngels in MaltaEngels in Bournemouth - Westbourne AcademyEngels in Londen - ECEngels in CorkEngels in OxfordEngels in BrightonEngels in Liverpool -LILAEngels in CambridgeEngels in CardiffEngels in Londen - Twickenham - LAL

Bekijk meer...

TestDaF en DSH

De TestDaF is een Duits taalexamen op een gevorderd niveau. Het behalen van het examen geeft toegang tot hoger onderwijs in Duitsland.

Duits in HeidelbergDuits in Hamburg - DIDDuits in MünchenDuits in Frankfurt - DIDDuits in Berlijn - DID

DELE

Het diploma Español como Lengua Extranjera (DELE) is het officiële diploma die uitgegeven wordt door het Spaanse Instituto Cervantes en het Spaans Ministerie van Onderwijs aan deelnemers die voor het examen slagen.

Spaans in Barcelona - EnforexSpaans in MadridSpaans in Benalmádena (Málaga) - Colegio MaravillasSpaans in ValenciaSpaans in SevillaSpaans in Alicante

DELF en DALF

De DELF en DALF diploma's evalueren het niveau van de deelnemers in het Frans. Zij zijn aangepast aan alle leeftijden.

Frans leren in MontpellierFrans in NiceFrans in NormandiëFrans in Aix-en-Provence

Onze programma's: Examenvoorbereiding

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Promoties

Promoties voor uw taalverblijf. Promoties in de Paasvakantie, zomervakantie maar ook gedurende het jaar. Familiekorting of vriendenkorting wanneer 2 vrienden samen reizen, promo´s voor mini groepen ...

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.