Bekijk in lage definitie

Accommodatie zonder les

Ga naar: Home

Wij bieden een grote keus aan accommodaties in appartementen, studio's, residenties of gastgezinnen die zorgvuldig worden gesellecteerd, in de Verenigde Staten, Londen of Brussel.

De accommodaties zijn bestemd voor deelnemers die een tijdelijk verblijf in het buitenland zoeken of een volledige onderdompeling willen ervaren in een andere cultuur, bij een gastgezin willen verblijven en hierbij geen cursus wensen te volgen.

Engeland

Londen: kies tussen een gastgezin (met of zonder maaltijden), een appartement of een studentenresidentie. Ideaal voor stagiaires en studenten. Voor personen vanaf 16 jaar, voor een duur van 2 tot 24 weken.

Accommodatie in een gastgezin of residentie in Londen (zonder cursus)

Verenigde staten

Accommodatie zonder les in New York, Los Angeles, Boston en Miami voor volwassenen. Van 1 tot 24 weken. Begeleide verblijven bij gastgezinnen in Florida en accommodaties voor 14 tot 18 jarigen in Californië. Van 2 tot 6 weken.

Accommodatie in gastgezin in Los AngelesAccommodatie in een gastgezin in MiamiAccommodatie in een gastgezin in San Diego (Verenigde Staten)Accommodatie in een gastgezin in Santa Barbara - CaliforniëAccommodatie in een gastgezin in BostonAccommodatie in gastgezin of residentie in New York

België

Studentenkamers en studios in internationale residenties in Brussel, op korte afstand van het stadscentrum. Voor uw verblijf van één tot twaalf maanden. Profiteer van onze uitzonderlijke tarieven en ontdek Brussel tegen een kleine prijs!

Accommodatie zonder les in Brussel

Onze programma's: Accommodatie zonder les

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Promoties

Promoties voor uw taalverblijf. Promoties in de Paasvakantie, zomervakantie maar ook gedurende het jaar. Familiekorting of vriendenkorting wanneer 2 vrienden samen reizen, promo´s voor mini groepen ...

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

52a1f1bd65948.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.