Bekijk in lage definitie

Online taalcursussen over de hele wereld

Ga naar: Home​ → Online cursussen

De pluspunten van de formule

 • Effectieve online cursussen
 • Flexibele en innovatieve programma's
 • Cursussen voor junioren, studenten of volwassenen
 • Engels, Nederlands, Duits, Japans, Frans, Mandarijns
 • Virtuele lessen in minigroepen
 • Privébegeleiding
 • Scherpe tarieven

Het principe

Internationale cursussen vanuit je huis!

De sector van het afstandsonderwijs is in volle bloei. Steeds meer mensen, jongeren, studenten of professionals, kiezen voor deze formule, die hen in staat stelt om nieuwe vaardigheden te verwerven terwijl ze hun dagelijkse activiteiten voortzetten.

We hebben onze meest innovatieve en gerenommeerde partners geselecteerd om u hoogwaardige online taalcursussen aan te bieden tegen de beste tarieven.

Wij bieden online cursussen aan in Engels, Nederlands, Duits en Frans.

Voordelen van de online aanpak

Het laat volledige flexibiliteit toe

U kunt uw cursussen volgen terwijl u thuis blijft en uw trainingstijd plannen op basis van uw beschikbaarheid. Het kan 's avonds, in het weekend of op een ander tijdstip dat u het beste uitkomt! Inderdaad, de online cursussen geven u de mogelijkheid om uw dagactiviteiten voort te zetten (werken, voor uw gezin zorgen, een andere face-to-face training volgen...) en om te evolueren ** op uw eigen tempo**.

Het stelt u in staat om bepaalde beperkingen te vereenvoudigen.

 • Geen reis meer: u bespaart op transportkosten en tijd. De lessen worden gehouden via een videoconferentie, zodat u eenvoudigweg verbinding kunt maken met het platform om lessen bij te wonen zonder dat u van huis uit hoeft te verhuizen.

 • Er worden verschillende data voorgesteld voor het begin van de opleiding, terwijl de face-to-face-cursussen een strenger schema hebben op vaste data.

Cursussen op maat

Door te kiezen voor online training kunt u op uw eigen tempo groeien. U logt in wanneer u beschikbaar bent en bekijkt de video's van de cursussen op uw eigen tempo. U kunt pauzeren, terugspoelen of stoppen om uw lessen te kunnen volgen. Daarnaast corrigeert een tutor uw oefeningen en past hij de lessen aan op uw niveau en uw specifieke behoeften.

Een rigoureuze follow-up voor grote doeltreffendheid.

Met behulp van nieuwe technologieën krijgt elke student een rigoureuze opvolging in het kader van zijn online opleiding. Analyse-instrumenten stellen het opleidingscentrum in staat om de voortgang van elke cursist te volgen. Het is dus een efficiënt en effectief systeem. Op basis van hun ervaring hebben onze partner-taalscholen hun lesmethoden van totale onderdompeling aangepast aan een systeem van afstandsonderwijs dat een snelle vooruitgang mogelijk maakt.

Cursus Engels voor studenten/volwassenen (vanaf 16 jaar)

Breng uw les bij u thuis met online cursussen Engels

Heb je er ooit aan gedacht om online Engels te leren? Onze partner EC Virtual laat u toe om Engels te leren in het comfort van uw eigen huis dankzij de innovatieve methodologie die al bijna 30 jaar de reputatie van EC Engelse scholen maakt, voor slechts 99 € per week.

Concrete resultaten

Studies hebben aangetoond dat het succes van e-learning afhangt van de combinatie van deze 4 sleutelelementen :

 • Gekwalificeerde en ervaren docenten
 • Virtueel leren
 • Online samenwerking met andere studenten die interactie mogelijk maakt
 • Persoonlijk werk dat reflectie en assimilatie mogelijk maakt

Door te communiceren met studenten met verschillende achtergronden kun je niet alleen vooruitgang boeken in het Engels, maar ook leren communiceren in een multiculturele omgeving, een nuttige vaardigheid in elk internationaal bedrijf.

Uw voortgang wordt nauwlettend gevolgd en geëvalueerd op basis van uw deelname aan de cursussen en online discussies, evenals uw aanwezigheid.

Hoe werkt het?

Voor je cursus

Je docent geeft je in de loop van de cursus een voorbereidingswerk met vragen die je vervolgens in teamverband of met je klasgenoten tijdens de lessen bespreekt (in het Engels!). Dit werk kan bestaan uit het lezen van een hoofdstuk uit uw cursusboek of een artikel, of het bekijken van een video of Flashpoint op het EC online platform. Uw gesprekken worden gecontroleerd door uw leraar en ** uw voortgang wordt online opgenomen**.

Tijdens je cursus

U werkt per video samen met kleine groepen van 4 tot 8 studenten van over de hele wereld, evenals met uw docent. Je schetst je doelstellingen, bespreekt de vragen en taken die je voor de cursus hebt voorbereid, bekijkt eventuele andere vragen die je hebt, en organiseert vervolgens de samenwerkingsactiviteit na de cursus, evenals het voorbereidingswerk voor de cursus van de volgende dag.

Na je cursus

Je wordt gevraagd te werken aan een samenwerkingsactiviteit, in het Engels, schriftelijk of mondeling, die je online op Teams zult zetten. Net als bij het voorbereidingswerk kunt u virtueel met uw klasgenoten chatten. Je leraar Engels begeleidt de chat, geeft je feedback en corrigeert fouten als dat nodig is.

Uw online cursus Engels is inclusief :

 • E-books op basis van Nationaal Geografisch Learning.
 • Toegang tot onze gekwalificeerde leraren die Engels als moedertaal hebben
 • Live virtuele klassen in de tijdzone die bij u past: 00:00, 04:00, 08:00, 12:00, 12:00, 16:00, 20:00 (Engelse tijd, d.w.z. H-1 voor Frankrijk of België)
 • 1u30 per dag van virtueel face-to-face Engels onderwijs (2 x 45 minuten) met een pauze van 10 minuten tussen de lessen.
 • 1 uur culturele activiteiten per dag (quizzen, ontdekkingslessen...)
 • Toegang tot het EC Online platform met tal van zelfstudiebronnen
 • Schriftelijk en mondeling examen.
 • Gratis toegang tot Microsoft Office voor 12 maanden, inclusief Word, PowerPoint en meer!
 • Mogelijkheid om van niveau te veranderen en privélessen toe te voegen
 • Toegang tot het EC Online platform gedurende 3 maanden
 • Toegang tot sociale activiteiten op school voor teams gedurende 3 maanden
 • Toegang tot Nationaal Geografisch Learning gedurende 3 maanden

Veelgestelde vragen

Wat is de minimumleeftijd voor het volgen van online cursussen?

De minimumleeftijd om onze online cursussen te volgen is 16 jaar.

Is e-learning net zo effectief als schoolcursussen?

We hebben een programma ontworpen dat gebaseerd is op de meest effectieve methodologie: face-to-face online cursussen, samenwerking met klasgenoten en zelfstudie.

Online cursussen Engels hebben een andere dynamiek dan reguliere cursussen, daarom hebben we het aantal studenten in deze cursussen gereduceerd om meer tijd te hebben met hun docent. We hebben gezamenlijke taken voor en na de lessen, zodat leerlingen zich kunnen voorbereiden en hun leerproces kunnen consolideren, terwijl ze met hun klasgenoten kunnen communiceren.

Volgen de virtuele EC-cursussen hetzelfde curriculum als de face-to-face-cursussen op school?

Ja, de online cursussen Engels volgen hetzelfde curriculum als de face-to-face cursussen. Dit programma wordt aangevuld met ons online leerplatform EC Online.

Wat zijn de startdata van de cursussen?

Online virtuele cursussen Engels beginnen elke maandag. De lessen worden gehouden op weekdagen van maandag tot en met vrijdag. Reserveringen en betalingen moeten voor woensdag worden gedaan om de introductiecursus op vrijdag te kunnen volgen en de lessen op maandag te kunnen beginnen. Inschrijvingen die na de deadline van woensdag worden ontvangen, moeten de vrijdag erna beginnen met de introductiecursus.

Hoeveel studenten zijn er in de online sessie?

De virtuele sessie zal maximaal 8 studenten hebben en zal veel intensiever zijn dan een gewone klassikale sessie.

Zal er een plaatsingstest zijn?

Ja, we zullen u vragen om uw niveautest te doen via EC Online enkele dagen voor de datum van inschrijving, en we zullen u plaatsen in het niveau dat overeenkomt met uw resultaten.

Zal ik een certificaat krijgen aan het einde van de cursus?

Ja, zodra u uw online cursus Engels heeft afgerond, ontvangt u een elektronisch certificaat. Een papieren exemplaar kan tegen een nominale vergoeding worden verstrekt.

Zijn er ook online privélessen beschikbaar?

Ja, we bieden ook online privéonderwijs aan. Elke les duurt 45 minuten. Prijzen beginnen vanaf 50€ per les. Ze kunnen worden gegroepeerd voor een gereduceerde prijs:

Houd er rekening mee dat deze privélessen gericht kunnen zijn op examenvoorbereidingsprogramma's.

Ik wil een online cursus proberen voordat ik me inschrijf, kan dat?

Ja! Proeflessen vinden elke dinsdag en donderdag plaats. De beschikbare tijden voor deze proeflessen zijn 01:00, 09:00 en 17:00 uur (Midden-Europese tijd). Ze duren 30 minuten en bevatten een presentatie over wat u van een cursus kunt verwachten.

Stuur een e-mail naar [email protected] om uw cursus gratis te boeken.

Tarieven 2020 :

Tarieven

Cursus engels voor juniors (12-17 jaar)

Met het EC Virtual Young Learners programma kan uw kind in het comfort van zijn eigen huis Engels leren met behulp van de innovatieve methode die EC Engelse scholen al bijna 30 jaar kennen, voor slechts €119 per week.

Concrete resultaten

Studies hebben aangetoond dat het succes van e-learning afhangt van de combinatie van deze 4 sleutelelementen:

 • Gekwalificeerde en ervaren docenten
 • Virtueel leren
 • Online samenwerking met andere studenten die interactie en emulatie mogelijk maakt
 • Persoonlijk werk dat reflectie en assimilatie mogelijk maakt

Door te communiceren met studenten met verschillende achtergronden kan men niet alleen vooruitgang boeken in het Engels, maar ook leren communiceren in een multiculturele omgeving, een vaardigheid die nuttig is in elk internationaal bedrijf.

De voortgang van de student wordt nauwlettend gevolgd en geëvalueerd op basis van zijn of haar deelname aan de cursussen en online discussies, alsmede zijn of haar aanwezigheid.

Ons leerplatform, Microsoft Teams, is ontworpen voor samenwerking, zodat onze studenten voortdurend virtueel in contact staan met hun collega's van over de hele wereld en hun leraar.

Via ons partnerschap met National Geographic Learning hebben onze studenten toegang tot boeiend en tijdig lesmateriaal dat hen zal helpen bij het ontwikkelen van wereldwijde vaardigheden in aanvulling op hun Engelse taalvaardigheid.

Onze cursussen voor jongeren vinden plaats van Maandag 29 juni 2020 tot Vrijdag 14 augustus 2020 met een wekelijkse startdatum. De cursussen beginnen elke dag van de week om 15:00 uur, d.w.z. van Maandag tot en met vrijdag. Er zullen niet meer dan 8 studenten per klas zijn, en we verwelkomen studenten in de leeftijd van 8 tot 17 jaar (Voor studenten van 16 tot 17 jaar raden we ons EC Virtual Adult programma aan).

Uw online cursus Engels omvat:

 • Elektronische cursusboeken uitgegeven door National Geographic Learning
 • Toegang tot onze gekwalificeerde en ervaren docenten
 • Live virtuele lessen
 • Cambridge Young Learner Test naar bepaald Engels niveau
 • 90 minuten per dag virtuele face-to-face leren van Engels** (45 minuten les onder leiding van een leraar en 45 minuten leren onder begeleiding van een leraar)
 • Toegang tot lesmateriaal voor de voorbereiding van de cursus en voor het werk na de cursus.
 • Gegarandeerd maximum aantal studenten : 8 studenten
 • GRATIS Microsoft Office-abonnement van 12 maanden**, inclusief Word, Excel, PowerPoint en meer om onze jonge leerlingen over de hele wereld te helpen het meeste uit hun thuisstudie te halen.
 • Elektronisch certificaat aan het einde van de opleiding

Data van de cursussen 2020

Groepscursus : 26/06/2020 - 14/08/2020

Privé-cursus : Ons contacteren

Prijzen 2020

error: no file description provided

Inleidende aanbieding in beslag te nemen voor 30/04/2020: 89€ per week

Structuur van het programma

Typische lesdag

Typische week

Cursus Nederlands (vanaf 16 jaar)

Uw maandelijkse abonnement ... op online Nederlandse lessen!

Onze partnerschool in Antwerpen heeft een **nieuwe en innovatieve online Nederlandse lesformule**** ontwikkeld.

Het concept van een abonnement lijkt sterk op dat van een gymnastiekabonnement: u kunt ervoor kiezen om individueel Nederlands te oefenen, wanneer het u uitkomt, of u kunt de kalender (beschikbaar na inschrijving) gaan bekijken om te zien of we groepslessen hebben gepland en zich daarvoor aanmelden. Simpel en flexibel!

Basisformule

Wij bieden een basispakket aan bestaande uit groepslessen die u kunt combineren met extra privélessen wanneer u maar wilt.

Met onze online cursussen kunt u zo veel oefenen als u wilt: wij bieden online oefeningen, een verscheidenheid aan lessen en vele tips en trucs die beschikbaar zijn op elk gewenst moment. Deze zullen betrekking hebben op grammatica en schrijven, evenals dictatie.

Raadpleeg eerst onze kalender om de groepscursussen te kiezen die u wilt volgen.

Het programma van een week omvat meestal :

 • 5 grammaticale lessen (A2 tot B1)
 • 3 conversatielessen (A2 tot B1)
 • 2 leuke conversatielessen gebaseerd op spelletjes en leuke thema's ( A1 tot B1 )
 • 2 cursussen algemeen Nederlands in groepen op verschillende niveaus (A1 tot B1)

platform overview

Duur van één enkele les: 60 minuten.

De boeken voor de algemene Nederlandse cursus in groepen van hetzelfde niveau zijn niet inbegrepen (van 30€ tot 60€ afhankelijk van het niveau. Dit zijn zeer complete, auteursrechtelijk beschermde boeken, die u per post en in pdf-formaat worden toegestuurd.

De cursussen worden momenteel aangeboden van maandag tot en met zaterdag, 's ochtends, 's middags en 's avonds.

Levels : beginner tot tussenpersoon (A1 tot B2)

Je kunt op elk moment beginnen.

Privélessen

Heeft u een specifiek doel te bereiken of een probleem dat u wilt aanpakken? Geef in dit geval de voorkeur aan een speciale cursus: je tutor zal zich alleen op jou richten en je helpen om je persoonlijke uitdaging op een snelle en efficiënte manier aan te gaan. Dit kan een sollicitatiegesprek zijn, een examen of gewoon de wens om Nederlands te leren.

U kunt het aantal uren dat u wenst te volgen kiezen en bijvoorbeeld 3 verschillende cursussen boeken: een voor u om voor te bereiden op een examen, een ander om te trainen voor een gesprek door te werken aan de meest gestelde vragen en de laatste om sprekend Nederlands te oefenen.

Alle lesmaterialen voor privélessen zijn inbegrepen.

Levels : beginner tot tussenpersoon (A1 tot B2)

Je kunt op elk moment beginnen.

Tarieven 2020

Cursusformule

*Alleen beschikbaar in aanvulling op de basisformule

Cursus Duits (vanaf 16 jaar)

Ons centrum

Ons online trainingscentrum in Heidelberg, uitgerust met de nieuwste technologie, stelt ons in staat om wereldwijd online cursussen Duits te geven. Open voor iedereen, wat uw niveau ook is, onze hooggekwalificeerde docenten zullen u verwelkomen in hun virtuele klaslokaal.

Inleidende aanbiedingen

 • 40€ inschrijvingsgeld** voor alle cursussen tot 31/12/2020
 • 10% korting op alle intensieve en avondcursussen tot 31/05
 • Vrije proefles voor intensieve cursussen en avondlessen op aanvraag

Cursusformules

Groepscursussen

Wij bieden verschillende cursuspakketten aan, waarvan sommige flexibele schema's hebben die u in staat stellen om op elk gewenst moment te beginnen. Om deel te nemen aan de les heb je een stabiele breedband internetverbinding nodig en een computer, laptop of tablet met camera en headset.

Alle cursusformules staan in de onderstaande tabellen. De examenvoorbereidingsmodule wordt alleen aangeboden aan studenten die een C1-niveau hebben.

De prijs is exclusief :

 • Cursusboeken per niveau (tussen €40 en €60)

 • Duur les: 45 minuten

Levels: A1 tot C1 (beginners tot gevorderden) ;

 • Avondcursus

  Uren

Cursusformules

 • Dagcursus (ochtend of middag):

  Uren

Cursusformules

Privé-lessen

Geniet van de volledige aandacht van een van onze hooggekwalificeerde leraren. Uw docent zal een programma ontwerpen dat is aangepast aan uw profiel. Hij/zij past zich aan, helpt u, adviseert u en corrigeert u op een volledig gepersonaliseerde manier.

De prijs is exclusief :

 • Cursusboeken per niveau (tussen €40 en €60)

Cursusformules

Video

Speciale cursus Junior Duits (8-12/13-17 jaar)

Deze zomer kunt u kiezen tussen afstandscursussen in virtuele klaslokalen (groepscursussen of privélessen, gegeven door de hooggekwalificeerde leraren van onze partnerschool Duits).

Groepscursussen

15 lessen per week van maandag tot vrijdag, 3 lessen per dag.

** Duur van één les** : 45 minuten

** Uren**: 9h00-11h30 of 14h30-17h00 afhankelijk van de gekozen cursus. Een korte pauze is gepland in het midden van de sessie.

Verschillende niveaus: A1 - C1

De onderwerpen die in de klas worden behandeld, zijn aangepast aan de groep.

Na je inschrijving biedt de school je een individueel interview aan om je niveau in Duitsland te beoordelen en je doelen te bespreken. U ontvangt dan een uitnodiging om deel te nemen aan de virtuele les.

Cursusdata: 22/06/20 tot 29/08/20

Cursussen beginnen elke maandag

 • 1* klasse: 9:00-11:30 uur

 • 2* cursus : 14u30-17u00

*Voor beginners, start van de cursussen: 06/07/20 en 03/08/20

Tarief : 125€ per week

Registratiekosten : 50€ per persoon

De prijs omvat : de niveautest, het cursusmateriaal en het deelnamecertificaat op het einde van de sessie (pdf-formaat).

Privébegeleiding

De student profiteert van de volledige aandacht van een van onze hooggekwalificeerde docenten. De leerkracht ontwerpt een programma dat volledig is aangepast aan het profiel en de behoeften van uw kind.

Prijs per les : 40€.

Duur van de les: 45 minuten

Registratiekosten : 50€ per persoon

De prijs omvat : de niveautest, het cursusmateriaal en het deelnamecertificaat op het einde van de sessie (pdf-formaat).

Cursus Japans (vanaf 14 jaar)

Breng Japan bij u thuis met onze online cursussen

Kom wat dichter bij Japan zonder dat je een duur vliegticket hoeft te kopen. Met de online videocursussen van onze partner leert u van een hooggekwalificeerde Japanse leraar en krijgt u de kwaliteit van het onderwijs die u verdient in het comfort van uw huis.

We dagen de grenzen van de ruimte en de tijd uit, zodat u met één klik de oceanen en continenten kunt doorkruisen.

Groepscursussen

Wij bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan groepscursussen voor afstandsonderwijs als u in een van onze lessen zou zitten. De cursussen worden door onze docenten gegeven via videoconferentie (zoom).

Levels: complete beginners A0 en A1 (mogelijkheid om in de toekomst meer niveaus op te nemen, neem contact met ons op voor meer informatie).

Data voor complete beginners (A0) :

 • 27 april
 • 4 mei (we blijven open tijdens de Golden Week-vakantie dit jaar)
 • 18 mei
 • 1 juni
 • 15 juni
 • 6 juli
 • 20 juli
 • 3 augustus
 • 17 augustus

Cursusuren :

 • 2 uur per dag, dinsdag t/m vrijdag
 • Van 11.00 tot 13.00 uur, van 1.00 tot 3.00 uur of van 3.00 tot 5.00 uur.

Aantal studenten per klas :

 • Minimaal 2 studenten per rooster en niveau
 • Maximaal 6 studenten per rooster en niveau

Tarief 2020: 120€/week.

U kunt zich tot een week van tevoren aanmelden.

Privéles

Geniet van de volledige aandacht van een van onze hooggekwalificeerde leraren. Uw docent zal een programma ontwerpen dat is aangepast aan uw profiel. Hij/zij past zich aan, helpt u, adviseert u en corrigeert u op een volledig gepersonaliseerde manier. De lessen worden gegeven op het Zoom-platform.

 • Levels: van A0 tot C1 (beginner tot gevorderde)
 • Data : Altijd mogelijk
 • Cursusuren: maandag tot en met vrijdag, tussen 13.00 uur en 13.00 uur.
 • Duur van een les: 50 minuten

Tarief 2020: 40€/cursus (de eerste cursus is gratis)

Registratie 4 werkdagen voor de eerste klas

Registratieprocedure

Stuur ons de volgende gegevens:

 • Naam en achternaam
 • Geboortedatum
 • Nationaliteit
 • Het apparaat dat zal worden gebruikt om verbinding te maken met Zoom (bijv. PC, iPad...)
 • Jouw niveau van Japans
 • Gewenst schema

Als u geen volledige beginner bent (A1 tot C1), moet u onze online niveautest afleggen.

Na ontvangst van de bovenstaande informatie en uw niveau, zullen wij de beschikbaarheid bevestigen en de lessen dienovereenkomstig boeken.

Cursus Frans (vanaf 16 jaar)

Vooruitgang in het Frans vanuit uw huis of kantoor

Met het e-learning platform van LSF kunt u Frans leren of uw kennis verdiepen door zelfstandig te werken aan verschillende vaardigheden: oefeningen en lessen in grammatica, woordenschat, vervoeging, schriftelijke productie, schriftelijk en mondeling begrip, fonetiek.

Na het afleggen van onze online test, die bestaat uit een oefengedeelte (vervoeging, grammatica, taalstructuur) en een schriftelijk gedeelte waarin u wordt gevraagd uzelf voor te stellen en uw motivaties uit te leggen, ontvangt u een gepersonaliseerd programma dat overeenkomt met uw behoeften.

De 6 niveaus van het CEFR zijn beschikbaar op het platform: Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor de talen

 • A1 : 6 Cursusmodules
 • A2 : 9 Cursusmodules
 • B1 : 9 Cursusmodules
 • B2 : 12 Cursusmodules
 • C1-C2 : 12 Cursusmodules

U hebt ook toegang tot onze catalogus van meer dan 400 trainingsmodules à la carte, zodat u de gebieden kunt kiezen waarin u vooruitgang wilt boeken.

De pedagogische teams van LSF Montpellier beantwoorden alle vragen die u op het platform stelt en corrigeren alle gepubliceerde schriftelijke bijdragen: het doel is om u pedagogische hulp en een continue opvolging te bieden en u de mogelijkheid te bieden om schriftelijk vooruitgang te boeken door gepersonaliseerde correcties en adviezen aan te bieden.

Op ons platform heeft u ook toegang tot onze groepen die u toelaten om de actuele gebeurtenissen in het Frans te volgen en de Franse en Franstalige culturen te ontdekken: leestips, selectie van radio en liedjes in het Frans, links naar spelletjes voor het werken met Frans, kookrecepten, enz.

Groepscursussen (15 uur per week)

LSF Montpellier biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een groepscursus voor afstandsonderwijs alsof u in een van onze klassen zit. De lessen worden gegeven per videoconferentie door de docenten van LSF Montpellier.

Afhankelijk van de resultaten van uw Franse test wordt u in een groep studenten geplaatst met een maximum van (8) personen (gemiddeld 5 tot 6) die overeenkomen met uw niveau.

U integreert het cursusprogramma van onze scholen dat overeenkomt met uw niveau met onze online niveautest.

U neemt deel aan groepssessies met uw docent per videoconferentie waarbij u oefent met het spreken en instructies krijgt voor de oefeningen die op het e-Learning platform moeten worden gedaan.

Je werkt aan structurele en grammaticale punten op de modules van het platform. Je docent volgt je voortgang live en beantwoordt al je vragen schriftelijk terwijl je online werkt.

Je hebt toegang tot een privégroep waar je docent je huiswerkopdrachten geeft en extra documenten deelt. U kunt met de leerlingen in uw groep chatten en met uw leraar communiceren.

De cursus wordt afgesloten met een videoconferentiesessie ter voorbereiding op de volgende les.

Typische 3-uur durende sessie

Typische sessie

Privélessen

Private cursussen op afstand: 2 formules

Voor privé-onderwijs op afstand kunt u kiezen tussen 2 formules. In beide gevallen werk je met een referentiedocent en heb je onbeperkte toegang tot ons e-Learning platform.

a) Hybride formule: privéles op afstand gevolgd door een taalverblijf in Montpellier.

"Start uw cursus Frans vanuit huis en kom dan naar Frankrijk om de cursus af te ronden/te trainen en een fantastische onderdompeling te beleven".

Dit hybride aanbod "Afstandsonderwijs + onderdompelingstaalverblijf" is een bijzonder krachtig aanbod omdat er een directe link wordt gelegd tussen de afstandsonderwijslessen en de onderdompelingssessie op de school als u besluit om naar LSF Montpellier te komen. De pedagogische continuïteit is gewaarborgd.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het hybride aanbod?

 • U bent dan begonnen met uw cursussen en u hebt urenlang training bij u thuis of op kantoor.
 • U zult gewend zijn geraakt aan de trainingsmethoden van de LSF-school.
 • U zult kennis hebben gemaakt met de leerkrachten die u mogelijk heeft tijdens uw verblijf in Frankrijk.
 • U zal bewust gemaakt zijn van de Franse cultuur dankzij de middelen die u ter beschikking worden gesteld.
 • Je hebt je zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de cursussen die aan de examens zijn gewijd (DELF/DALF, TCF, TEF en DFP) en dus beter kunnen slagen voor je examens.

Kortom, u hebt uw kennis van het Frans geoptimaliseerd en u hebt tijd bespaard.

Het verloop van de hybride training

Online cursussen → E-learning platform toegang → Immersief taalverblijf → E-learning platform toegang → Einde van de cursus

We bieden dus niet alleen afstandsonderwijs aan, maar ook een nieuwe manier om Frans te leren. Een uiterst effectieve methode die tot doel heeft de opleiding te optimaliseren. Deze nieuwe manier om Frans te leren is een aanvulling op de andere twee die overblijven, namelijk onderdompeling en afstandsonderwijs.

Andere voordelen van de hybride formule

Naast de pedagogische interesse en de optimalisatie van uw leerproces, profiteert u van prijsvoordelen. Dus, als je naar Frankrijk komt:

 • Registratiekosten zullen worden aangeboden
 • De week(en) van de cursus(sen) voor afstandsonderwijs worden in aanmerking genomen voor de berekening van het totale bedrag van het onderdompelingsverblijf, waardoor u de kosten van uw onderdompelingsverblijf kunt verlagen.
 • U profiteert van verlaagde tarieven voor toegang tot het e-Learning platform.

U hebt toegang tot onze catalogus van ** meer dan 400 à la carte trainingsmodules**, zodat u kunt kiezen wat u wilt bereiken.

b) Standaardformule: Individuele cursussen voor afstandsonderwijs per videoconferentie zonder taalreis.

Deze formule omvat geen taalverblijf. Je werkt met je leraar in privé-lessen volgens je niveau en de doelstellingen die je aan je leraar hebt gecommuniceerd. Deze formule is vooral geschikt als u zeer specifieke doelstellingen heeft en het u ontbreekt aan tijd om een taaldompelend verblijf in Frankrijk te komen volgen.

U hebt ook toegang tot onze catalogus ** van meer dan 400 à la carte trainingsmodules**, zodat u kunt kiezen wat u wilt bereiken.

Prijzen

tarieven

Cursus Chinees (vanaf 16 jaar)

Waarom online Chinees studeren?

China, een uitgestrekt land met een duizend jaar oude cultuur, is vandaag de dag de grootste economische macht ter wereld. Het spreken van het Mandarijn en het begrijpen van de Chinese cultuur zijn eerst denkbare troeven voor de arbeidsmarkt.

Als u online Chinees leert, kunt u profiteren van de beste Chinese docenten ter wereld zonder dat u naar China hoeft te reizen. Je krijgt dezelfde kwaliteit van het onderwijs tegen een lagere prijs, en met het gemak van thuis leren. Er is echt geen betere manier om te studeren.

Huidige Promotie-aanbiedingen

 • Online semesters: 60% reductie ten opzichte van semesters ter plaatse
 • Groepscursussen: Aangeboden als aanvulling op privéonderwijs.

Online cursussen

Onze partnerschool is er erg trots op dat ze in de wereld van het Mandarijnonderwijs aan de top van de technologie en het online onderwijs staat en geeft al meer dan tien jaar online les in het Chinees**.

De online cursus Mandarijn is in veel opzichten vergelijkbaar met fysieke instructie, maar er zijn enkele opmerkelijke verschillen.

De sterke punten zijn :

 • Interactief whiteboard dat u in staat stelt om samen te schrijven in real time.
 • Chat-gerelateerde voordelen (gemakkelijk te schrijven karakters, delen van verschillende links...)
 • Hiermee kunt u de cursussen opslaan, zodat u ze op elk gewenst moment kunt bekijken.

Zwakke punten zijn :

 • Moeilijker voor de docent om het boek of ander gedrukt materiaal van de leerling te controleren.

Onze partner heeft deze uitdaging echter kunnen aangaan met behulp van het speciale lesmateriaal dat zij gebruiken en ter beschikking stellen aan u, aangepast aan het online onderwijs.

De cursusformules

Er worden drie verschillende soorten cursussen aangeboden:

 • Privélessen op maat van uw specifieke behoeften.
 • Groepscursussen gericht op de 4 basistaalvaardigheden in groepen van homogene niveaus.
 • Een semester van online cursussen in een Chinese universiteit.

Aanwijzing : Versnelde formules worden ** sterk aanbevolen** om vloeiend te vorderen zonder de bovenstaande woordenschat te vergeten.

Samenvattende tabel van de formules

 • Tabel privé- en groepscursus

tabel

 • Tabel universitair semester

tableau

Veelgestelde vragen

1) Privélessen

Waarom geen kortere lesformules?

Een effectief curriculum moet worden gepland, georganiseerd en gepland.

Dit opzetten voor minder dan 25 uur les is gewoonweg niet de moeite waard voor het Mandarijn, dat regelmatig en effectief moet worden geoefend.

De school wil ook haar reputatie van uitmuntendheid beschermen door gepersonaliseerde programma's te garanderen die alleen zinvol zijn voor cursussen die meer dan 25 uur duren.

Zal er huiswerk zijn?

Naast de vele oefeningen die je in de klas ziet, zal je leraar je huiswerkopdrachten geven om na de les af te ronden. De docent houdt rekening met uw persoonlijke situatie en uw agenda om de hoeveelheid huiswerk te bepalen.

Dit is het grote voordeel van individuele online cursussen: de cursus is volledig gericht op u en uw behoeften, en houdt rekening met uw beschikbaarheid.

Zal het cursusmateriaal worden aangepast aan mijn behoeften?

Uw cursussen worden precies afgestemd op uw behoeften en studiedoelen.

Voordat u aan uw cursus begint, vertelt u ons waar u zich op wilt richten, waar u problemen mee heeft en welke doelen u wilt bereiken en wij bereiden de lessen daarop voor.

Tijdens de cursus kunnen u en uw docent samen beslissen om de inhoud van de cursus aan te passen aan de situatie.

Hoe lang zijn mijn lessen geldig?

Als u niet in staat bent om uw online cursussen op tijd af te ronden, is dit geen probleem en kunt u ze met maximaal twee jaar verlengen.

2) Groepscursussen

Hoe bepaal je mijn niveau?

Onze partner zal een mini-interview met u afnemen om uw niveau te bepalen.

Wat gebeurt er als ik een les mis?

Alle lessen worden geregistreerd en aan u ter beschikking gesteld.

3) Semester van Mandarijn online

Waarom kiezen voor een online semester?

Om het Mandarijn effectief te kunnen bestuderen is het belangrijk om dit in kleine klassen te doen. Online semesters hebben gemiddeld 3 studenten per klas, waardoor de docenten al uw vragen kunnen beantwoorden en u meer spreektijd krijgt.

Met dit programma kunt u zeer snel vooruitgang boeken zonder dat u naar China hoeft te reizen. Temeer daar de prijs aanzienlijk is verlaagd (60%) ten opzichte van de prijzen van een semester ter plaatse.

Is deelname aan de les verplicht?

Nee, iedereen die online Mandarijn bestudeert is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar deelname. Studenten wonen meestal alle lessen bij, maar als je ziek bent of als je het op een dag niet haalt, is dit geen probleem en zal je leraar je huiswerk geven zodat je de verloren lessen in je vrije tijd kunt inhalen.

Wat is in de prijs inbegrepen?

 • 20 uur/week Chinese les in kleine groepen gedurende 18 weken
 • Een gecertificeerde professionele leraar tot uw beschikking
 • Studiemateriaal
 • Certificaat van voltooiing
 • Online Studiepakket
 • Gratis Chinese niveautest

Onze programma's: Online cursussen

Ga naar: Home​ → Online cursussen

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

10-17 jaar - Engels, Frans of Nederlands in België - Val Notre Dame

Zomercursussen, Engels, Nederlands of Frans met optie sport of cultuur Van 10 tot 17 jaar, vanaf een week, vanaf 700€ (inclusief verblijf in residentie, volpension).

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.