Bekijk in lage definitie

Lezen voor vertrek

Ga naar: Home

Voor vertrek

Naast het organiseren van uw taalreis, kan Easy Languages ook de vlieg- of treinreis voor u boeken, een transfer van het vliegveld naar uw accommodatie reserveren of zelfs een bijstands- en annuleringsverzekering voor u afsluiten.

Om u zo veel mogelijk flexibiliteit en de beste prijzen te beiden zijn deze prijzen niet in het programma inbegrepen (op enkele academische programma's na) maar zijn beschikbaar op aanvraag.

 • U kunt Easy Languages vragen om een transfer/ bijstandsverzekering of annuleringsverzekering voor u te boeken. Indien u het wenst, dan kunt dit op het online/ papieren inschrijfformulier vermelden.
 • Een offerte van het type transport wordt aan u gecommuniceerd aan de hand van de juiste data en de duur van uw reis.
 • Deze offerte is geldig in geval van betaling op het opsturen van een betalingsbevestiging binnen 48 uur. Hierdoor kunt u onze prijs bekijken, vergelijken en de reis zelf te boeken of het aan ons over te laten.

Meer informatie over onze bijstandsverzekering en annuleringsverzekering kunt u hier vinden.

Wilt u liever uw vlucht zelf boeken? Hou ons dan op de hoogte zodat wij uw aankomst (i.v.m gastgezin en de school) optimaal voor kunnen bereiden.

Bij aankomst

Bij merendeel van onze programma’s komt u op zondag aan, eenmaal in het land van bestemming heeft u twee keuzes:

 • U kunt zelfstandig naar uw accommodatie reizen.
 • U kunt een transfer aanvragen vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld of station. (u kunt de transfer aanvragen via het inschrijfformulier)

Let op: Indien u uw reis zelf boekt, gelieve uw reisgegeven z.s.m. aan ons door te geven zodat wij de school (en het gastgezin) hierover kunnen informeren.

De eerste dag

Tijdens de eerste dag zal het personeel van de school u zo goed mogelijk informeren over uw verblijf door middel van:

 • Een presentatie van de organisatie van de school en het personeel.
 • Een evaluatietest om uw niveau te bepalen en u zo in een geschikte klas te plaatsen (soms wordt dit ook al vooraf online gedaan).
 • Uitleg over het lesrooster en de regels die de school hanteert.
 • Algemene informatie over de bestemming.

Opmerking: Voor uw verblijf krijgt u alle informatie over waar u zich de eerste dag moet melden, evenals praktische informatie over uw verblijf. Deze informatie zal ongeveer twee weken voor vertrek aan u gecommuniceerd worden, mits het totaalbedrag betaald is.

Tijdens uw verblijf

Tijdens uw verblijf zal professioneel en ervaren personeel tot uw beschikking staan:

 • Een ervaren leraar: Deze zal u helpen indien u vragen heeft over de cursus.
 • Een school vertegenwoordiger: Deze zal u ten alle tijden kunnen helpen met vragen over de school.
 • Een vertegenwoordiger van de accommodatie en sociale zaken: Deze zal u helpen indien u vragen heeft over het verblijf, kleine en medische problemen.
 • Een activiteitencoördinator: Uw beste maatje om de stad en omgeving te ontdekken. Neem deel aan leuke activiteiten en excursies tijdens uw vrije tijd.
 • Easy Languages zal ook tot uw beschikking staan indien er ongevallen of problemen ontstaan of indien u vragen heeft over uw verblijf.

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.