Bekijk in lage definitie

Lezen voor vertrek

Ga naar: Home

Voor uw vertrek

Naast het organiseren van uw taalreis, biedt Easy Languages ook de volgende diensten:

 • Boeking van uw transfer (heen- en terugreis)
 • Inschrijving aan een ziekteverzekering en/of annuleringsverzekering. Om te genieten van deze diensten, is het belangrijk dit aan te duiden in de inschrijvingsformulier op onze website.
 • Het transport kan ook door ons worden georganiseerd, naargelang de data, duur en bestemming van uw reis: aan te vragen op het moment van uw boeking, of bij de bevestiging van uw boeking.

De offertes die worden gemaakt in het kader van het boeken van uw vliegtuigreis blijven enkel geldig voor de daaropvolgende 48 uur. Binnen deze tijdsperiode heeft u de mogelijkheid onze prijzen te vergelijking met andere aanbiedingen. Indien u kiest voor een vliegtuigreis die door ons wordt georganiseerd en geboekt, gelieve de betaling op tijd door te voeren.

De prijs van een eventuele vliegtuigreis wordt niet meegerekend op de prijzen die worden afgebeeld voor de programma's op de website.

Bij de aankomst

Bij merendeel van onze programma’s komt u op zondag aan, eenmaal in het land van bestemming heeft u twee keuzes:

 • U kunt zelfstandig naar uw accommodatie reizen.
 • U kunt een transfer aanvragen vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld of treinstation. (u kunt de transfer aanvragen via het inschrijfformulier)

Let op: Indien u uw reis zelf boekt, gelieve uw reisgegeven z.s.m. aan ons door te geven zodat wij de school (en het gastgezin) hierover kunnen informeren.

De eerste dag

Voor uw vertrekt krijgt u alle informatie betreffende de exacte ligging van de school en de het uur waarop u wordt verwacht op de eerste dag. Ook krijgt u dan informatie die nuttig is bij het voorbereiden van uw verblijf. Deze worden u verstuurd in de twee weken voor uw vertrek, na het hebben betaald van de volledige factuur van uw reis.

Tijdens de eerste dag zal het personeel van de school u zo goed mogelijk informeren over uw verblijf door middel van:

 • Een presentatie van de organisatie van de school en het personeel.
 • Een evaluatietest om uw niveau te bepalen en u zo in een geschikte klas te plaatsen (soms wordt dit ook al vooraf online gedaan).
 • Uitleg over het lesrooster en de regels die de school hanteert.
 • Algemene informatie over de bestemming (openbaar vervoer, banken, postbureau, enz.)

Tijdens uw verblijf

Tijdens uw verblijf zal professioneel en ervaren personeel tot uw beschikking staan:

 • Een schoolverantwoordelijke: Deze zal u helpen indien u vragen heeft over de cursus
 • Verblijfverantwoordelijke: Deze persoon is uw contactpersoon voor vragen omtrent uw verblijfplaats, of eventuele zorgen die u heeft tijdens het verblijf (behoefte aan een dokter of andere medische diensten, heimwee, integratieproblemen, enz.)
 • Een activiteitenverantwoordelijke: Deze helpt u de stad ontdekken, organiseert de activiteiten die plaatsnemen tijdens uw verblijf, en het boeken van eventuele excursies.
 • Easy Languages blijft eveneens tot uw beschikking voor, tijdens, en na uw reis om uw vragen te beantwoorden en hulp aan te bieden.

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.