Bekijk in lage definitie

Korting Partenamut / ING / BNP

Ga naar: Home

Partners Partenamut : tot -10% op uw verblijf

Partners van Partenamut genieten, bij het voorleggen van hun PartenAIR-kaart, een korting op volgende verblijven :

Opmerking : De kortingen zijn niet van toepassing op het bedrag van de eventuele verzekeringen en/of garanties.

Als aanvulling op deze korting kan Partenamut u tot € 90 (9x10 dagen) vermindering aanbieden. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie.

Hoe genieten van deze korting? Gelieve bij uw inschrijving op het inschrijvingsformulier "Partenamut" te vermelden in het vakje "Opmerking".

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en is alleen geldig indien vermeld bij de inschrijving. Het aanbod werkt niet met terugwerkende kracht.

error: no file description provided

Personeel ING en BNP Paribas Fortis : -5% op uw verblijf

De medewerkers van ING en BNP Paribas Fortis genieten, voor zichzelf of een familielid, van een korting op volgende verblijven:

Opmerking: voor verblijven in Bournemouth of bij een cursus bij een privéleraar is de korting niet van toepassing op het bedrag van de eventuele verzekeringen en/of garanties.

Hoe genieten van deze korting? Gelieve bij uw inschrijving op het inschrijvingsformulier "ING" te vermelden in het vakje "Opmerking" alsook uw registratienummer in het vakje "Hoe heeft u Easy Languages leren kennen?".

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en is alleen geldig indien vermeld bij de inschrijving. Het aanbod werkt niet met terugwerkende kracht.

error: no file description provided

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.