Bekijk in lage definitie

Informatie visum Canada

Ga naar: Home

Verblijven van minder dan 6 maanden

Om Canada binnen te komen, hebben Europese burgers geen visum nodig voor een verblijf voor minder dan 6 maanden. Het is voldoende om zich aan te melden bij AVE (te vergelijken met ESTA in de VS) op de website.

Geschatte kosten : $CAD 7.

Verblijf van meer dan 6 maanden

Het is noodzakelijk om een aanvraag te doen voor een studietoelating. De aanvraag van het formulier gebeurt via het internet. De studietoelating kan in orde gebracht worden als u de acceptatiebrief van de school heeft ontvangen.

Het is enkel mogelijk om met dit bewijs de aanvraag te doen.

De nodige documenten :

  • Kopieën van de 6 eerste pagina´s van het paspoort
  • 2 pasfoto´s
  • Origineel of gecertificeerde kopie van de brief van de brief van de Canadese onderwijsinstelling
  • Bewijs van financiële middelen

Voor meer specifieke informatie, zie deze [link(https://www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/etudier-canada/permis-etudes/presenter-demande.html)

[Website van de ambassade van Canada in België]((https://www.canadainternational.gc.ca/belgium-belgique/index.aspx?lang=fra)

Voor de verblijven High School in Canada : wij geven u een gedetailleerd document met instructies om u te helpen bij de aanmelding.

OPGELET: sinds 31 juli 2018 moeten de burgers van verschillende Europese landen hun biometrische gegevens afstaan om een studietoelating te krijgen.

Voor de Belgische deelnemers zijn de centra van Parijs of Düsseldorf het dichtstbij. Voor de Nederlandse deelnemers is het centrum van Düsseldorf het dichtstbij. Deze procedure kost $CAD 85. Meer Engelstalige informatie vindt u hier

Deze informatie is van belang voor inwoners van de Europese Unie en Zwitserland. Voor niet-burger van de EU, consulteer deze site

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.