Easy Languages

Easy Languages: waar kwaliteit voorop staat

Kwaliteitsgarantie

Easy Languages biedt cursussen aan van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend door meerdere organisaties waaronder het "l'Office national de garantie des séjours et stages linguistiques", "SYTA", "IALC" en "ICEF".

L'Office

Easy Languages, lid van l'Office national, het keurmerk die de kwaliteit van taal-verblijven en stages controleert volgens de criteria van Contrat Qualité, een samenwerking tussen ouders van leerlingen en aangesloten consumenten.

Al reeds vele jaren is Easy Languages gelukkige partner van l'Office national, de garantie voor goede taalstages en verblijven. Wij bieden onze studenten een concurrerende prijs tegen een optimale kwaliteit van het verblijf.

Om meer te weten te komen over de rol van l'Office en hun missie, kan u een kijkje nemen op hun website: www.loffice.org

Onze verplichtingen:

FELCA

Als lid van de National Security Office taalscholen en cursussen, wordt Easy Languages erkend door de FELCA, forum van verenigingen, van onderwijs en talen reizen over de hele wereld.

SYTA

SYTA is een professionele organisatie zonder winstoogmerk met duidelijke missies:

SYTA is gevestigd in de Verenigde Staten en Easy Languages is sinds 2011 lid van deze organisatie. Meer informatie over deze organisatie is hier te vinden.

IALC

De organisatie is opgericht in 1983 en bestaat uit een netwerken van onafhankelijke taalscholen die een hoge kwaliteit van onderwijs bieden aan buitenlandse studenten. De scholen zijn gelegen in hoofdsteden, studentensteden, badplaatsen en plaatsen die wereldwijd bekend zijn door hun geschiedenis.

Easy Languages is sinds 2012 lid van deze organisatie. Meer informatie over deze organisatie is hier te vinden.

ICEF

ICEF is een internationale onderwijsorganisatie. Dankzij deze erkenning wordt Easy Languages opgenomen als een organisatie die kwaliteitsvolle taalcursussen aanbiedt en eveens als een wervingsagenschap in de wereld van het onderwijs.

Voor meer informatie: www.icef.com