Easy Languages

Taalcursussen en studieprogramma's in het buitenland

Al bijna 30 jaar organiseert Easy Languages taalcursussen en academische programma's in het buitenland. Ongeacht uw leeftijd, uw voorkeur, uw persoonlijkheid of uw budget, bij ons vindt u de juiste programma's tegen redelijke prijzen. Ons internationale team zet zijn ervaring tot uw beschikking om u te helpen de beste keuze binnen uw budget te maken. Aarzel niet om contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!

Vakantiekampen (8 tot 25 jaar)

Taalcursussen voor jongeren van 8 tot 20 jaar. Vakantieverblijf met lessen en talloze activiteiten in bijvoorbeeld Engeland, Spanje, de Verenigde Staten, Malta en België!

Bekijk de programma's »

Jongeren & Studenten

Effectieve taalverblijven voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen. Alle niveaus, het hele jaar door en tijdens de feestdagen. Verblijf van een week tot een schooljaar, garantie voor de beste prijs.

Bekijk de programma's »

Volwassenen & Professionals

Flexibele taalcursussen voor volwassenen. Keuze uit o.a. Engels, Frans, Italiaans, Spaans... Privé of groepslessen, aangepast aan de wensen van volwassenen en professionals.

Bekijk de programma's »

Schooljaar in het buitenland

Een onvergetelijke en unieke ervaring: High School in bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Duitsland, Spanje of Australië. Een culturele onderdompeling van 1 maand tot een volledig schooljaar. Een echte toevoeging op je CV!

Bekijk de programma's »