Bekijk in lage definitie

9-17 jaar - Engels en sport | Zomerkamp

Ga naar: Home​ → Jongeren (8-12, 13-15 en 16-20 jaar)​ → Engels​ → Groot-Brittanië

Programma overzicht:

 • Residentieel verblijf, van 9 tot 17 jaar
 • Gekwalificeerde docenten en ervaren trainers
 • Eenpersoonskamer of gedeelde kamer
 • Uitstekende sport faciliteiten op meerdere terreinen
 • Zomercursus (juli en augustus), 1 tot 3 weken

Programma

Het programma is beschikbaar voor jongeren van 9 tot 17 jaar die graag hun taalvaardigheid willen oefenen en verbeteren door middel van cursus en het beoefenen van hun favoriete sporten.

Taalcursus (15 uur Engels)

Aan het begin van het verblijf legt de student een niveautest af om vervolgens bij de geschikte niveaugroep te worden geplaatst. Het taalprogramma is onderverdeeld in 5 niveaus waarin gevarieerde onderwerpen aan bod komen (sport, geschiedenis, Britse cultuur, etc.). Aan het eind van het verblijf ontvangt de jongere een rapport getekend door zijn Engelse docent, en enkelen krijgen zelfs een prijs overhandigd. (Minimaal niveau Engels A2, minimaal 1 jaar Engels gehad op school)

Het leren van de Engelse taal zet zich voort buiten de school, aangezien de sportieve en sociale activiteiten in het Engels georganiseerd worden. Het aantal deelnemers afkomstig uit verschillende landen wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Bovendien draagt ons docententeam zorg voor het creëren van een sfeer die bevorderend is voor de integratie van elke student in de groep en het gebruik van Engels in alle sociale contacten.

De klassen hebben minimaal 10 studenten en maximaal 14.

Het sportprogramma

Het personeel zorgt ervoor dat de student de sport van zijn keuze kan beoefenen onder de beste omstandigheden in een veilige en gemoedelijke omgeving. Of hij nu een absolute beginner of een sporter in hart en nieren is, de student krijgt een kwaliteitsopleiding gegeven door nauwkeurig uitgezochte docenten, waaronder internationale spelers en sportieve professionals.

Een sportcursus duurt één week en elke deelnemer kan zich specialiseren in meerdere sporten door meerdere weken te blijven. Aan het eind van het verblijf ontvangt de deelnemer een certificaat getekend door zijn sportdocent, en enkele krijgen zelfs een prijs overhandigd.

Sinds enkele jaren hebben wij het geluk te kunnen rekenen op enkele trainers van hoog niveau. De functie van de trainer in het kamp is zeer gevarieerd van privétrainer tot trainer voor het collectieve voltijdse programma. Wij hopen dat deze trainers dit jaar weer op het kamp aanwezig zullen zijn.

 • Optie Sport & Engels Dit programma is bedoeld voor de internationale student die ’s ochtends sportlessen en ’s middags Engelse les wil volgen om zo zowel zijn favoriete sport te beoefenen als vooruitgang te maken in de Engelse taal. Het programma bestaat uit 3 uur sportles van een professionele trainer in de ochtend en 3 uur Engelse les van 45 minuten in de middag, van zondag tot en met vrijdag.

 • Optie Sports Academy

 • Het gaat hierbij om een intensief trainingsprogramma dat zich richt op het verhogen van het technische niveau van de deelnemer en zijn prestatievermogen in competitieverband. Dankzij een gespecialiseerde training en begeleiding is dit programma bedoeld voor de student die zich op één enkele sport wil concentreren zowel ’s ochtends als ’s middags (het niveau wordt aan het begin van de sessie geëvalueerd). Het programma bestaat uit 5 uur les van een trainer en een meer gespecialiseerde techniektraining in de middag, van zondag tot en met vrijdag. De mogelijke opties zijn: Footbal (Arsenal soccer) en Golf.

Excursies gedurende het weekend

Deelnemers die minstens 2 weken blijven kunnen deelnemen aan georganiseerde excursies met begeleiding.

Zaterdagen, kunnen jongeren naar een attractiepark gaan en de zondagen zijn gereserveerd voor uitjes naar dichtbij gelegen steden (Brighton, Bournemouth, Cambridge …). Londen is mogelijk bij aanvraag, speciaal voor studenten buiten Europa.

Voor deze trips, moeten student wat zakgeld hebben voor mogelijke toegangsprijzen en andere kosten (winkelen,souvenirs,…). Jongeren van 9-12 onder toezicht gedurende de tour, 12-14 jaar oud hebben recht op een beetje vrijheid en gaan alle uren met de begeleider, 15-16 jaar oud hebben recht op 2 uur vrije tijd.

Activiteiten

Ons personeel begeleidt avondactiviteiten die ontwikkeld zijn voor jongeren om in contact te komen en samen plezier te hebben. De meerderheid van deze activiteiten vinden op het schoolterrein plaats. Er worden activiteiten zoals "Crazy Olympics", mode avonden, "Coach Hunt", "Race Night", casino avonden, karaoke, cabaret, "Blind Date", en aan het eind van de week, een hele avond "disco internationalé" georganiseerd.

Voor jongeren van 15-16 jaar oud, organiseert ons personeel verscheidene activiteiten (cinema, schaatsen, pizza). Studenten moeten wat zakgeld hebben voor deze activiteiten(circa 30£ per week).

Bestemming

Het ontdekken van het zuiden van Engeland

Het Seaford College is gelegen ten westen van Brighton en ten oosten van Eastbourne, in de provincie Sussex. De beroemde kliffen de "Seven Sisters" bevinden zich aan de kust in het oosten van de stad.

In de graafschap Dorset bevindt zich de Claysemore school gelegen in een klein dorpje genaamd Iwerne Minster. Deze groene landelijke omgeving is ideaal voor het beoefenen van sporten. De regio is bekend om de Jurassic coasts en de bekende badplaatsen Bournemouth en Poole.

Het Qundle centrum is gelegen in Peterborough, een 100 km ten noorden van Londen. Deze kleine charmante stad is veilig en zeer aangenaam voor de jongeren.

Scholen

 • Clayesmore School

De school is uitgerust met 18 tennisbanen, voetbalvelden, golfbanen, rugbyvelden alsmede omnisportcentra met squash en zwembad. De lokale faciliteiten bestaan uit een 18 holes golfbaan en maneges.

Meer informatie kunt u op de officiële website van de school vinden. Beschikbare sporten: basketbal, dans, paardrijden, rugby, tennis. De programma's op Clayesmore School zijn vanaf 9 tot 16 jaar.

Capaciteit: 140 studenten per maand.

 • Seaford College

De school is voorzien van 7 tennisbanen, een 9 holes golfterrein, een hockeyveld, meerdere voetbalvelden, squashbanen, sportzalen alsmede een buitenzwembad. De lokale faciliteiten bestaan uit 9 en 18 holes golfterreinen, een tenniscentrum met overdekte banen, en maneges.

Meer informatie kunt u op de officiële website van de school vinden. Beschikbare sporten zijn: dans, golf, hockey, voetbal, pro golf. De programma's van Seaford zijn beschikbaar vanaf 10 tot 16 jaar.

Capaciteit: 160 studenten per maand.

 • Oundle School

De school verwelkomt studenten in prachtige historische gebouwen en biedt uitzonderlijke sportfaciliteiten. Het hotel beschikt over 14 kamers comfortabele klaslokalen, UEN-computer met internettoegang, een eetzaal, een overdekt zwembad, een fitnessruimte aan de praktijk klimmen, basketbal, badminton, volleybal en tafeltennis, tennisbanen, een kunstatelier en nomrbeux sportvelden. Alleen paardrijden gebeurt off site in speciaal aangepaste stallen. Het college is gemakkelijk bereikbaar, op slechts anderhalf van Londen Stansted Airport en 2 uur van Heathrow of St Pancras.

Sport verkrijgbaar zijn: tennis, voetbal, hockey, basketbal, paardrijden. Toegankelijk van 11 tot 17 jaar.

Dit centrum wordt aanbevolen voor oudere leerlingen. Voor 16-17 jaar, het is de enige school waar het is toegestaan ​​om de campus te verlaten en naar het centrum van het dorp binnen een uur.

Capaciteit: 160 studenten per maand.

Sporten

Tennis (Clayesmore, Seaford of Oundle):

Tennis wordt begeleid door een team van gediplomeerde trainers en bestuurd door een ervaren hoofdtrainer. Alle spelers worden aan het begin van de week in een groep geplaatst met kinderen van hetzelfde niveau. Tijdens de trainingen is er voor elke 6 studenten 1 trainer.

Gedurende de week zullen alle aspecten van de sport behandeld worden. Zoals, grip, groundstrokes, volly, serve en de lob. De kinderen hebben de mogelijkheid om op verschillende ondergronden te spelen en elke week eindigen we met een wedstrijd voor alle spelers.

Formules:

 • Tennis & Engels: 3 uren tennis in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Golf (Seaford)

Golf wordt begeleid door een team van gediplomeerde PGA professionals. Alle spelers worden aan het begin van de week in een groep geplaatst met kinderen van hetzelfde niveau. Tijdens de trainingen is er voor elke 6 studenten 1 trainer.

De golf en pro-golf spelers worden in aparte groepen ingedeeld en volgen ook een eigen programma. In het programma worden alle aspecten van het golf behandeld, zoals de grip, stand, houding, swing, putten, lange en korte slagen en etiket. De spelers volgen gedurende de week het programma van de Golf Foundation Awards. Verder eindigt elke week met een wedstrijd om de Ryder Cup.

Formules:

 • Golf Academy: 6 uur golf per dag met professionele begeleiding (techniek en wedstrijd situaties) en er worden wedstrijd situaties geanalyseerd.
 • Golf & Engels: 3 uren golf in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Rugby (Clayesmore)

Het rugby programma is bedoelt voor jonge spelers vanaf alle niveaus die het sport willen beoefenen door hun maximale capaciteiten in de strijd te gooien. Deze lessen bestaan uit fysieke training maar ook uit theorie en tactiek. Verder bestaan de aspecten uit lange en korte passen, de beweging van het lichaam, de positionering in het veld, stelen van de bal, schoppen, etc. Aan het einde van de week, spelen de deelnemers een wedstrijd tegen een ander team van hetzelfde niveau.

Formule: - Rugby & Engels: 3 uren rugby in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Hockey (Seaford an Oundle)

Hockey wordt begeleid door HA gediplomeerde trainers en geleid door een hoofd trainer. Alle trainingen worden gegeven op kunststof hockeyvelden. Voor elke 10 studenten is er 1 trainer aanwezig.

De spelers worden aan het begin van de week getest en in een groep geplaatst met spelers van hetzelfde niveau. De spelers zullen gedurende de week vooruitgang boeken in hun individuele vaardigheden en ook in het spelen in teamverband. Elke week eindigt met een tweede test om te zien wat voor vooruitgang er geboekt is.

Formules:

 • Hockey & Engels: 3 uren hockey in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Voetbal (Arsenal Academy Soccer - Clayesmore, Seaford of Oundle) - Alleen Jongens

Voetbal wordt begeleid door FA gediplomeerde trainers en geleid door een ervaren hoofd trainer. Elke groep wordt begeleid door 1 trainer per 10 studenten. Aan het begin van de week worden de spelers beoordeeld op hun vaardigheden en ingedeeld in groepen met spelers van hetzelfde niveau. De spelers leren gedurende de week hun balvaardigheid te verbeteren en ze leren in teamverband te spelen door gebruik te maken van de meest moderne materialen. De spelers zullen gedurende de week het FA Soccer Star Awards programma volgen. Elke week eindigt met een wedstrijd.

Formules:

 • Foot Academy : 6 uren les per dag. In de ochtenden richten de lessen zich op de basis technieken en in de middagen op tactiek, fysieke kracht, mentale kracht en er worden wedstrijd situaties geanalyseerd.
 • Foot & Engels: 3 uren voetbal in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Paardrijden (Oundle en Claysemore)

Naargelang het niveau van de deelnemer krijgt men les hoe met het paard te draften, galoperen, springen, het rijden op oneffen wegen en het controleren van een paard.

Formule:

 • Paardrijden & Engels: 3 uur training per dag en cursus Engels in de middag.

Dans (Clayesmore, Seaford of Oundle)

De deelnemers worden steeds begeleid door professionele en opgeleide docenten. Er worden verschillende dansstijlen aangeboden: pop, yazz, moderne dans, etc. Op het einde van de cursus wordt een show gegeven door de deelnemers.

De cursus bestaat uit de creatie van een dans, de technische en theatrale aspecten. De cursus is beschikbaar voor alle niveaus.

Formule :

 • Dans & Engels: 3 uur dansles in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Accommodatie

Residentieel verblijf

De student verblijft in een ongemengde residentie, in een éénpersoons- of gedeelde kamer afhankelijk van de leeftijd en voorkeur (er zijn enkele éénpersoonskamers gereserveerd voor oudere studenten).

De kamers zijn gemeubileerd en comfortabel (bed, bureau, stoel en kast met slot).

De badkamer wordt met een aantal andere studenten gedeeld.

Maaltijden

 • Dagelijks worden er drie gezonde maaltijden geserveerd met een grote verscheidenheid aan keuze waaronder een saladebuffet. Indien nodig, kunnen er speciale menu’s klaargemaakt worden.
 • Wekelijks wordt er een barbecue georganiseerd.
 • Lekkere trek? Het is mogelijk om snacks en drinken in de schoolwinkel te kopen.

Data & tarieven 2017

Data 2017

 • Seaford : de verblijven duren van zondag tot zaterdag, van 9 juli tot 19 augustus 2017. (Van 10 tot 16 jaar - tennis, golf, voetbal, hockey, dansen)

 • Clayesmore : de verblijven duren van zondag tot , van 9 juli tot 12 augustus 2017, behalve voor rugby, alleen van 9 tot 29 juli. (Van 9 tot 16 jaar - tennis, voetbal (Arsenal soccer), rugby, dansen, paardrijden)

 • Oundle : de verblijven duren van zondag tot zaterdag, van 2 juli tot 12 augustus 2017, behalve voor hockey, alleen van 30 juli tot 12 augustus 2017. (Van 11 tot 17 jaar - tennis, voetbal (Arsenal soccer), hockey, basketbal, paardrijden).

Beschikbaarheid : dit programma is snel volzet. Daarom wordt er geadviseerd om niet te lang met een reservatie te wachten.

- Oundle : VOL van 02/07 tot 29/07. Paardrijden : VOL van 2 tot 08/07 en beperkte plaatsen van 09/07 tot 29/07 (controleer voor de boeking)

- Seaford : VOL van 09/07 tot 29/07 en van 06/08 tot 12/08 + beperkte plaatsen in de overige weken en Arsenal Soccer : VOL van 16 tot 22/07

- Claysemore : VOL van 09/07 tot 22/07 beperkte beschikbaarheid van 09 tot 29/07. Paardrijden : enkele plaatsen beschikbaar in de week van 9 tot 15/07 of van 6 tot 12/08

Tarieven 2017

-Seaford: de verblijven vinden plaats van zondag tot zaterdag** van 9 juli tot 19 augustus 2017**. (Van 10 tot 16 jaar - tennis, golf, voetbal, hockey, dansen)

-Clayesmore: de verblijven vinden plaats van zondag tot zaterdag** van 9 juli tot 12 augustus 2017**, behalve voor rugby, alleen van 9 tot 29 juli (van 9 tot 16 jaar - tennis, voetbal (Arsenal voetbal), rugby, dans, paardrijden)

-Oundle: de verblijven vinden plaats van zondag tot zaterdag** van 2 juli tot 12 augustus 2017**, behalve voor hockey, alleen van 30 juli tot 12 augustus 2017. (Van 11 tot 17 jaar - tennis, voetbal (Arsenal voetbal), hockey, basketbal, paardrijden)

Beschikbaarheid : deze programma´s zijn snel volgeboekt. Het is daarom van belang om niet te lang te wachten met de inschrijving.

-Oundle : VOL van 02/07 tot 29/07

-Seaford : VOL van 09/07 tot 22/07 en van 06/08 tot 12/08 en Arsenal voetbal : VOL van 16 tot 22/07

-Claysemore : VOL van 09/07 tot 22/07 en beperkt van 09 tot 29/07. Rugby : beschikbaar van 23 tot 29/07

Cursusprijzen -

Inclusief cursus, sport, accommodatie, maaltijden zoals beschreven en alle belastingen en inschrijfkosten

Klik hier om in te schrijven
Sport1 week2 weken3 weken

De prijzen zijn inclusief

 • Gekozen taal- en sportprogramma
 • Accommodatie in eenpersoonskamer of gedeelde kamer
 • Volpension in college
 • Avondactiviteitenprogramma en excursies in het weekend
 • 24-uurs begeleiding

De prijzen zijn exclusief:

 • De begeleide busreis
 • De transfer vanaf het vliegveld of station

Let op!: Vertrek op zaterdag en terugkeer op zondag is enkel mogelijk indien de busreis is geboekt. Indien u per vliegtuig of alleen reis is het gewenst om op zondag tussen 10 en 14 uur heen te reizen en op zaterdag 12 tot 17 uur huiswaarts te keren.

Praktische informatie

Reis

De transfers bij aankomst en/of vertrek kunnen georganiseerd worden vanaf de luchthavens van London Gatwick en London Heathrow alsook vanaf het treinstation van London St Pancras.

De aankomst is voorzien op zondag tussen 9-15u en het vertrek op zaterdag tussen 12-17u. Indien u buiten deze uren aankomt en/of vertrekt kunt u eveneens een transfer vragen maar zal er een toeslag gerekend worden.

Visum informatie

Indien u inwoner bent van de EU dan is het niet nodig om een visum aan te vragen, een geldig paspoort of identiteitskaart is voldoende.

Studenten die in het Verenigd Koninkrijk wensen te studeren en een visum nodig hebben kunnen een 'Student Visitor Visa' aanvragen. Deze is geldig voor een periode van zes maanden, maar is ook nodig voor een kortere periode. Dit visum geeft geen recht om te werken in Groot-Brittannië.

Voor meer informatie over een visum kunt u contact opnemen met de ambassade van het Verenigd Koninkrijk. Website van het Verenigd Koninkrijk: www.ukvisas.gov.uk .

Video

Onze programma's: Groot-Brittanië

Ga naar: Home​ → Jongeren (8-12, 13-15 en 16-20 jaar)​ → Engels​ → Groot-Brittanië

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Promoties

Promoties voor uw taalverblijf. Promoties in de Paasvakantie, zomervakantie maar ook gedurende het jaar. Familiekorting of vriendenkorting wanneer 2 vrienden samen reizen, promo´s voor mini groepen ...

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - Meer dan 25 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

52a1f1bd65948.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.