Bekijk in lage definitie

9-17 jaar - Engels en sport | Residentie - Zomerkamp

Ga naar: Home​ → Jongeren (8-12, 13-15 en 16-20 jaar)​ → Engels​ → Groot-Brittanië

Waarom dit programma?

 • Verblijf in een residentie op 4 prachtige campussen
 • Van 9 tot 17 jaar
 • Gekwalificeerde leraren Engels en trainers
 • Volpension, gedeelde kamer
 • Uitstekende infrastructuur: sporthal, vele sportvelden
 • Zomerverblijven, van 1 tot 3 weken

Programma

Dit programma laat jongeren van 9 tot 17 jaar toe hun sportieve vaardigheden te verbeteren binnen hun favoriete sport, onder begeleiding van gekwalificeerde trainers, en tegelijkertijd kwalitatieve Engelse les te volgen.

Taalcursus (15 uur Engels)

Aan het begin van het verblijf legt de student een niveautest Engels af, om vervolgens bij de geschikte niveaugroep te worden geplaatst. Het taalprogramma is onderverdeeld in vijf verschillende niveau. De jongeren ontvangen een rapport, getekend door de leraren Engels, aan het einde van het verblijf. Het minimumniveau Engels is A2 (minimaal 1 jaar Engelse les gehad op school)

Het leren van de Engelse taal zet zich voort buiten de school, aangezien Engels doe voertaal is bij de sportieve en sociale activiteiten die georganiseerd worden.

De klassen bestaan minimaal uit 10 studenten, en maximaal 14.

Minimum taalniveau: 1 jaar Engels gevolgd op school

Programma "Sport & Engels"

Dit programma combineert sporttraining in de ochtend en Engelse les in de namiddag, zodat de student vooruitgang kan boeken in het Engels terwijl de favoriete sport wordt beoefend. Elke dag heeft de student 3 uur les met een professionele trainer en 3 maal een uur Engelse les, van zondag tot vrijdag. De beschikbare sporten zijn: tennis, voetbal, golf, hockey, rugby, basketbal, paardrijden, multi-sport en dans.

Het personeel van de school zorgt ervoor dat alle studenten in staat zijn om de sport van hun keuze in de best mogelijke omstandigheden te beoefenen, in een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving. Beginner of ervaren sporter, het kind krijgt een kwaliteitsopleiding van zorgvuldig geselecteerde leerkrachten, waaronder internationale spelers en professionele atleten.

Sportprogramma's worden wekelijks georganiseerd. Deelnemers die meerdere weken blijven, kunnen zich dus voor meerdere sportdisciplines inschrijven. Aan het einde van hun verblijf zullen de deelnemers een certificaat ontvangen, ondertekend door hun sportleraren.

Excursies

Elk weekend hebben de deelnemers, die minimaal twee weken ter plaatse verblijven, de gelegenheid om deel te nemen aan georganiseerde excursies onder toezicht van het personeel.

Op zaterdag gaan de jongeren naar een pretpark. Op zondag ontdekken ze verschillende steden in het zuiden van Engeland (Brighton, Bath, Bournemouth, Cambridge...). Londen is mogelijk op aanvraag, in het bijzonder voor niet-Europese studenten en tegen een extra vergoeding. De verantwoordelijke persoon is aanwezig om de groep te begeleiden, maar niet noodzakelijkerwijs om een rondleiding te geven.

Voor deze excursies voorzie je wat zakgeld voor de eventuele toegangsprijzen en andere mogelijke uitgaven (winkelen, souvenirs...). Jongeren van 9-12 jaar worden gedurende de hele excursie begeleid. Jongeren van 12-14 jaar krijgen een beetje vrijheid en hebben elk uur een afspraak met de begeleider. Jongeren van 15-16 jaar krijgen 2 uur vrije tijd.

Activiteiten

Onze partner heeft een programma met avondactiviteiten opgesteld dat jongeren van dezelfde leeftijd in staat stelt elkaar te ontmoeten en plezier te maken. De de meeste van deze animaties vinden plaats op de site van het verblijf. De begeleiders organiseren thematische avonden zoals "Crazy Olympics", "Fashion" avonden, "Coach Hunt", "Race Night", casino avonden, karaoke, cabaret, "Blind Date", en aan het einde van de week: een internationale disco-avond.

Voor jongeren in de leeftijd van 15-16 jaar organiseren de animatoren ook enkele avondactiviteiten buiten de camping (bioscoop, ijsbaan, pizza). Zorg ervoor dat u wat extra zakgeld voorziet voor deze uitstapjes (ongeveer £30 per week).

Bestemming

Het ontdekken van het zuiden van Engeland

Seaford College ligt tussen Brighton (ten westen) en Eastbourne (ten oosten), in het graafschap East-Sussex. De beroemde kliffen, de "Seven Sisters", bevinden zich aan de kust in het oosten van de stad.

In het graafschap Dorset bevindt zich de Clayesmore school, gelegen in een klein dorpje genaamd Iwerne Minster. Deze groene landelijke omgeving is ideaal voor het beoefenen van sporten. De regio is bekend om de Jurassic coasts en de bekende badplaatsen van Bournemouth en Poole.

Het Qundle centrum is gelegen in Peterborough, een 100 km ten noorden van Londen. Dit charmante stadje biedt een veilige en zeer aangename omgeving voor de jongeren.

De Worth School ligt op de prachtige site van de Abdij van Worth, waar sinds 1930 de Benedictijnse School gevestigd is. Het centrum ligt ten zuidoosten van Londen in het graafschap Sussex, 15 minuten met de auto van Brighton en van London Gatwick Airport.

Scholen

 • Clayesmore School

De school is uitgerust met 18 tennisbanen, voetbalvelden, golfbanen, rugbyvelden alsook omnisportcentra, een squashbaan en een zwembad. De plaatselijke golfbaan bestaat uit 18 holes.

De beschikbare sporten/activiteiten zijn: Tennis, voetbal, paardrijden, multi-sport en dans. Toegankelijk van 9 tot 14 jaar. Dit centrum wordt aanbevolen voor de allerkleinsten.

Capaciteit: 120 studenten per week.

 • Seaford College

De school is voorzien van 7 tennisbanen, een golfterrein met 9 holes, een hockeyveld, meerdere voetbalvelden, squashbanen, sportzalen en een buitenzwembad. De faciliteiten bestaan uit golfbanen van 9 en 18 holes en een tenniscentrum met overdekte banen.

De beschikbare sporten/activiteiten zijn: tennis, golf, voetbal, hockey, dans. Beschikbaar van 10 tot 16 jaar oud.

Capaciteit: 170 studenten per week.

 • Worth School

De campus beslaat meer dan 200 hectare in het hart van een prachtig natuurgebied, de "High Weald". De campus beschikt over verschillende voetbal- en rugbyvelden, tennisbanen, een sportzaal, een dansstudio, een muziekzaal en een concertzaal. De manege ligt op korte afstand van de campus.

De beschikbare sporten/activiteiten zijn: tennis, rugby, hockey, paardrijden, voetbal, dans. Beschikbaar van 10 tot 16 jaar oud.

Capaciteit: 170 studenten per week

 • Oundle School

De school verwelkomt de leerlingen in haar prachtige gebouwen en biedt uitzonderlijke (sport)faciliteiten : 14 comfortabele klaslokalen, een informaticalokaal met internettoegang, een eetkamer, een binnenzwembad, een gymzaal met mogelijkheden tot klimmen, basketbal, badminton, volleybal en tafeltennis, tennis, een kunstatelier en talloze sportvelden. Alleen paardrijden wordt niet op de site gegeven, in daaraan aangepaste stallen.

De beschikbare sporten zijn: Tennis, voetbal, basketbal, paardrijden en dans. Toegankelijk van 11 tot 17 jaar.

Dit centrum wordt aanbevolen voor de oudste studenten. Voor 16- tot 17-jarigen. Het is de enige school waar het is toegestaan om de campus te verlaten en een uurtje naar het dorpscentrum te gaan.

Capaciteit: 160 studenten per week

Sporten

Minimumniveau: beginner (interesse in de gekozen sport helpt) tot gevorderde

Tennis (Clayesmore, Seaford Worth of Oundle)

De cursussen worden gegeven door een internationaal team van gekwalificeerde lesgevers, onder leiding van een hoofdtrainer. Aan het begin van het verblijf, nemen alle spelers een test af om hun niveau en groep te bepalen. Gemiddeld zes leerlingen per begeleider.

De training behandelt alle aspecten van het spel, van het vastnemen van de tennisracket, over de lob en de bewegingen over het terrein. Kinderen hebben de mogelijkheid om te oefenen op verschillende vlakken van het spel. Aan het einde van elke week wordt er een toernooi georganiseerd.

Formule :

 • "Tennis & Engels": drie uur tennis in de ochtend en Engelse les in de namiddag.

Benodigdheden: polo, sokken, schoenen en tennisracket.

Rugby (Worth) - enkel voor jongens

Het rugby programma is bedoeld voor jonge spelers van alle niveaus die de sport met volledige overgave willen beoefenen. Deze lessen bestaan uit fysieke training maar ook uit theorie en tactiek.

Verder wordt geoefend op : lange en korte passen, de positionering van het lichaam, de positionering op het veld, tackelen, schoppen, etc. Aan het einde van de week, spelen de deelnemers een wedstrijd tegen een ander team van hetzelfde niveau.

Formule :

 • Rugby & Engels: drie uur rugby in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Golf (Seaford)

Golf wordt begeleid door een team van gediplomeerde PGA professionals. Alle spelers worden aan het begin van de week in een groep geplaatst met jongeren van hetzelfde niveau. Tijdens de trainingen is er voor elke 6 studenten 1 trainer.

In het programma worden alle aspecten van golf behandeld : zoals de grip, swing, putten, etiquette... Aan het einde van elke week wordt een Ryder Cup toernooi georganiseerd binnen de school.

Formule:

 • Golf & Engels : drie uur golf in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Hockey (Seaford en Worth)

De training wordt gegeven door ervaren coaches, op kunstvelden, met één leraar per 10 leerlingen. Aan het begin van elke week worden de spelers geëvalueerd en in de groep geplaatst die overeenkomt met hun niveau.

De sessies zijn bedoeld om het individuele en teamspel te verbeteren. Aan het einde van de week worden de spelers opnieuw getest om de geboekte vooruitgang te illustreren.

Formule :

 • Hockey & Engels : drie uur hockey in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Voetbal (Clayesmore, Seaford, Oundle of Worth) - Jongens tot 17 jaar / Meisjes tot 16 jaar

De coaches zijn lid van de FA. Aan het begin van elke week worden de spelers geëvalueerd en in de groep geplaatst die overeenkomt met hun niveau. Eén leraar per 10 leerlingen.

De sessies zijn bedoeld om de balcontrole en het teamspel te verbeteren. In het weekend wordt er binnen de school een wedstrijd georganiseerd.

Formule :

 • Voetbal & Engels : drie uur voetbal in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Basketbal (Oundle)

De cursussen worden gegeven door professionele coaches in kleine groepen op basis van niveau, met één coach per 10 studenten.

De sessies zijn gericht op het ontwikkelen van behendigheid en fitness, verschillende speltechnieken (dribbelen, gooien, tactiek...), maar ook op communicatie en teamwork. Het doel is dat iedereen , dankzij de opleiding, minstens één techniek heeft die hij/zij niet had toen hij/zij aankwam.

Formule :

 • Basketbal & Engels : drie uur basketbal in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Paardrijden (Worth, Oundle of Clayesmore)

Afhankelijk van het niveau van elke ruiter (minimaal één jaar rijden is vereist), kan de training het volgende omvatten: draven, galopperen, rijden op ruwe wegen, springen en het beheersen en de controle van het paard. De meest ervaren jongeren zullen ook werken aan lichaamspositionering en houding.

Formule :

 • Paardrijden & Engels**: drie uur training per dag met Engelse les in de middag. De sessie omvat ook de voorbereiding van het paard, stalmanagement, stalopslag en de mogelijkheid voor studenten om paard te rijden van 1:00 tot 1:30 uur.

Dans (Seaford, Worth, Clayesmore of Oundle)

De deelnemers worden steeds begeleid door zeer ervaren en opgeleide docenten. Ze kunnen verschillende dansstijlen leren (pop, jazz, hedendaags, etc.) en organiseren aan het einde van de week een show die wordt bijgewoond door alle andere jongeren.

De lessen richten zich zowel op het proces van het creëren van een dans als op over de collectieve, technische en theatrale aspecten. Deze cursus staat open voor alle niveaus.

Formule :

 • Dans & Engels : drie uur dans in de ochtend en Engelse les in de namiddag

Multi-sport (Clayesmore)

Formule :

Dit programma is bedoeld voor jongeren die aan een breed gamma sporten willen deelnemen zoals voetbal, basketbal, squash, zwemmen, of atletiek-sporten zoals hardlopen, hoogspringen, speerwerpen, etc. Al deze sporten worden begeleid door professionele begeleiders die hun passie willen delen met de jongeren.

 • Multi-sport & Engels : drie uur sport per dag met Engelse les in de namiddag.

Accommodatie

Residentieel verblijf

De studenten verblijven in een al dan niet gemengde residentie, volgens leeftijd en keuze.

De kamers zijn comfortabel en gemeubileerd (bed, bureau, stoel en kast met slot). De badkamer is gedeeld en wordt regelmatig schoongemaakt.

Maaltijden

 • Dagelijks worden er drie gezonde maaltijden geserveerd met een grote verscheidenheid aan keuze waaronder een saladebuffet. Indien nodig, kan er rekening gehouden worden met speciale dieetwensen.
 • Wekelijks wordt er een barbecue georganiseerd.
 • Een kleine honger? Het is mogelijk om snacks en drank te kopen in de schoolwinkel.

Data & tarieven 2019

Data 2019

 • Seaford: de verblijven duren van zondag tot zaterdag, van 07/07 tot 17/08. (Van 10 tot 16 jaar - tennis, golf, voetbal, hockey, dans)

Verblijf volzet van 07/07 tot 20/07.

 • Clayesmore : de verblijven duren van zondag tot zaterdag, van 07/07 tot 27/07. (Van 9 tot 14 jaar - tennis, voetbal, dans, multi-sport, paardrijden)

Paardrijden : volzet van 14/07 tot 20/07. Beperkte plaatsen van 21/07 tot 27/07.

 • Worth : de verblijven duren van zondag tot zaterdag, van 07/07 tot 10/08. (Van 10 tot 16 jaar - tennis, voetbal, rugby, dans, paardrijden, hockey)

Paardrijden: volzet van 07/07 tot 27/07. Beperkte plaatsen van 28/07 tot 10/08

Rugby: volzet van 07/07 tot 20/07 en 04/08 tot 10/08.

Andere sporten : volzet van 07/07 tot 20/07

 • Oundle : de verblijven duren van zondag tot zaterdag, van 30/06 tot 03/08. (Van 11 tot 17 jaar - tennis, voetbal, basketbal, paardrijden, dans)

Verblijf volzet van 30/06 tot 13/07.

Tarieven 2019

This programme contains classes Accommodation included Meal included Supervision 24h support

De prijzen zijn inclusief:

 • Gekozen taal- en sportprogramma
 • Verblijf in gedeelde kamer
 • Volpension
 • Avondactiviteitenprogramma en excursies in het weekend
 • 24/7 begeleiding

De prijzen zijn exclusief:

 • De reis tot de bestemming
 • De transfer vanaf het vliegveld of station

Praktische informatie

Dag van aankomst: zondag van 9:00 tot 15:00 uur.

Dag van vertrek: zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

De transfers bij aankomst en/of vertrek kunnen georganiseerd worden vanaf de luchthavens van London Gatwick en London Heathrow alsook vanaf het treinstation van London St Pancras. Eén van onze teamleden wacht u op met een oranje polo en een opvallend bordje.

Buiten bovenstaande uren kan een transfer voorzien worden tegen een meerprijs.

Reistoelating voor minderjarige

U dient een reistoelating voor een minderjarige aan te vragen bij uw stadhuis. De minderjarige dient een kopie van de identiteitskaart van minstens één van de ouders te kunnen voorleggen aan de grens.

Informatie visum

Brexit informatie:

De Britse overheid stelde duidelijk dat de nationale identiteitskaarten van de Europese lidstaten tot en met 31 december 2020 geldig blijven om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen. Tot die datum volstaat een paspoort of identiteitskaart van een Europese lidstaat.

Heeft u een visum nodig voor het volgen van dit programma? Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u een kijkje nemen op onze website.

Twijfel niet om ons te benaderen via mail of telefoon wanneer u meer informatie wenst te verkrijgen.

Toestemming om het grondgebied te verlaten voor minderjarigen

Niet-begeleide minderjarigen hebben mogelijk een toestemming nodig om het grondgebied te verlaten. Informeer u hierover bij de plaatselijke autoriteiten.

Video

Hieronder een beeldfragment van een sportief verblijf:

Onze programma's: Groot-Brittanië

Ga naar: Home​ → Jongeren (8-12, 13-15 en 16-20 jaar)​ → Engels​ → Groot-Brittanië

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5dd41b945c6c8.jpeg

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.