Bekijk in lage definitie

9-16 jaar - Engels & Muziek / Zang | Residentie - Zomerverblijf

Ga naar: Home​ → Jongeren (8-12, 13-15 en 16-20 jaar)​ → Engels​ → Groot-Brittanië

Waarom dit programma?

 • Residentieel verblijf van 9 tot 16 jaar
 • Lessen gegeven door leraren Engels en muziek
 • Ervaren stemcoaches
 • Verblijf met volpension, gedeelde kamer
 • Uitmuntende infrastructuur : sporthal, vele sportvelden
 • Zomerverblijven, van 1 tot 3 weken

Programma

Dit programma geeft jongeren van 9 tot 16 jaar toe om andere deelnemers van de hele wereld te leren kennen en de muzikale techniek en creativiteit van iedere deelnemer te ontwikkelen via Engelse les, zangateliers en muzieklessen.

Formules

 • Muziek & Engels: instrumentpraktijk (alle instrumenten zijn welkom) 15 uur muziekles in de ochtenden + 15 uur Engels in de namiddag, elke week.

  Centra : Seaford, Worth, Clayesmore

 • Zingen & Engels: ontwikkeling van zangtechnieken. 15 uur zang in de ochtend + 15 uur Engels in de namiddag, elke week.

  Centrum : Seaford, Worth, Clayesmore

Taallessen (15 uur)

Op de eerste dag van het verblijf, leggen de studenten een test af om hun taalniveau te bepalen en hen in geschikte groepen te plaatsen. De taalcursus is in vijf verschillende niveaus verdeeld, en de leerlingen krijgen een rapport op het einde van het verblijf, getekende door hun leraren Engels. Het minimumniveau Engels is A2 (één schooljaar Engels minimum).

Engels leren gaat verder buiten de school, dankzij talrijke sportieve en sociale activiteiten met Engels als voertaal.

De klassen hebben een gemiddelde grootte van 10 leerlingen, en een maximum van 14 leerlingen.

Minimum taalniveau: 1 jaar Engels gevolgd op school

Muziek/zang workshops

De muziek- en zangcursussen zijn ontworpen om de student te helpen bij de ontwikkeling van persoonlijke en sociale vaardigheden.

Het is raadzaam om al ervaring te hebben met een instrument/zang (minstens 1 jaar praktijk). De workshops worden gegeven in kleine groepen met een maximum van 8 deelnemers.

De cursussen worden gegeven door professionele, ervaren muzikanten. Workshops omvatten muzikale spelletjes, het componeren van songs met tekst, opname en improvisatie. Aan het einde van elke week geven de leerlingen een concert voor de hele school.

De focus ligt op hedendaagse populaire muziek (pop, rock, funk, funk, soul en jazz). De cursussen hebben als doel zowel individuele creativiteit te ontwikkelen, als in groep samenwerken. De jongeren kunnen kiezen tussen het bespelen van een muziekinstrument of zingen.

Instrumenten kunnen worden gehuurd (tussen £30 en £80 afhankelijk van het instrument), maar het is aan te raden om je eigen instrument mee te nemen (voor zover mogelijk).

Minimaal niveau: Van beginner tot gevorderd

Excursies

Elk weekend hebben de deelnemers, die minimaal twee weken ter plaatse verblijven, de gelegenheid om deel te nemen aan georganiseerde excursies onder toezicht van het personeel.

Op zaterdag gaan de jongeren naar een pretpark. Op zondag ontdekken ze verschillende steden in het zuiden van Engeland (Brighton, Bath, Bournemouth, Cambridge...). Londen is mogelijk op aanvraag, in het bijzonder voor niet-Europese studenten en tegen een extra vergoeding. De verantwoordelijke persoon is aanwezig om de groep te begeleiden, maar niet noodzakelijkerwijs om een rondleiding te geven.

Voor deze excursies voorzie je wat zakgeld voor de eventuele toegangsprijzen en andere mogelijke uitgaven (winkelen, souvenirs...). Jongeren van 9-12 jaar worden gedurende de hele excursie begeleid. Jongeren van 12-14 jaar krijgen een beetje vrijheid en hebben elk uur een afspraak met de begeleider. Jongeren van 15-16 jaar krijgen 2 uur vrije tijd.

Activiteiten

Onze partner heeft een programma met avondactiviteiten opgesteld dat jongeren van dezelfde leeftijd in staat stelt elkaar te ontmoeten en plezier te maken. De de meeste van deze animaties vinden plaats op de site van het verblijf. De begeleiders organiseren thematische avonden zoals "Crazy Olympics", "Fashion" avonden, "Coach Hunt", "Race Night", casino avonden, karaoke, cabaret, "Blind Date", en aan het einde van de week: een internationale disco-avond.

Voor jongeren in de leeftijd van 15-16 jaar organiseren de animatoren ook enkele avondactiviteiten buiten de camping (bioscoop, ijsbaan, pizza). Zorg ervoor dat u wat extra zakgeld voorziet voor deze uitstapjes (ongeveer £30 per week).

Scholen

Onze drie muziek- en zangcentra beschikken over repetitieruimtes, een opnamestudio, een computerruimte, moderne leslokalen, sportfaciliteiten, speeltuinen en een theater.

 • Clayesmore school (9-14 jaar)

De Clayesmore school ligt in het graafschap Dorset, in het kleine dorp Iwerne Minster, in een groene omgeving die bevorderlijk is om te studeren en voor het beoefenen van sport. Het gebied staat bekend om de Jurassic kusten en de badplaatsen Bournemouth en Poole.

De school is uitgerust met 18 tennisbanen, voetbalvelden, golfbanen, rugbyvelden alsook omnisportcentra, een squashbaan en een zwembad. De plaatselijke golfbaan bestaat uit 18 holes. De beschikbare sporten/activiteiten zijn: Tennis, voetbal, paardrijden en dans. Toegankelijk van 9 tot 14 jaar. Dit centrum wordt aanbevolen voor de allerkleinsten.

Capaciteit: 120 studenten per week.

 • Seaford College (10-16 jaar)

Seaford College ligt tussen Brighton (ten westen) en Eastbourne (ten oosten), in het graafschap East-Sussex. De beroemde kliffen, de "Seven Sisters", bevinden zich aan de kust in het oosten van de stad.

De school is voorzien van 7 tennisbanen, een golfterrein met 9 holes, een hockeyveld, meerdere voetbalvelden, squashbanen, sportzalen en een buitenzwembad. De faciliteiten bestaan uit golfbanen van 9 en 18 holes, een tenniscentrum met overdekte banen en maneges.

Capaciteit: 170 studenten per week. (gelimiteerde plaatsen in de week van 14/07)

 • Worth School (10-16 jaar)

De campus beslaat meer dan 200 hectare in het hart van een prachtig natuurgebied, de "High Weald". De campus beschikt over verschillende voetbal- en rugbyvelden, tennisbanen, een sportzaal, een dansstudio, een muziekzaal en een concertzaal. De manege ligt op korte afstand van de campus.

Capaciteit: 170 studenten per week. (gelimiteerde plaatsen in de week van 14/07)

Accommodatie

Residentie

De studenten verblijven op internaat met studenten van hetzelfde geslacht, op een gedeelde kamer volgens leeftijd en voorkeur. De kamers zijn comfortabel en gemeubileerd (bed, bureau, stoel en kast met slot). De badkamer is gedeeld en wordt regelmatig schoongemaakt.

Maaltijden

 • Dagelijks worden er drie gezonde maaltijden geserveerd met een grote verscheidenheid aan keuze waaronder een saladebuffet. Indien nodig, kan er rekening gehouden worden met speciale dieetwensen.
 • Wekelijks wordt er een barbecue georganiseerd.
 • Een kleine honger? Het is mogelijk om snacks en drank te kopen in de schoolwinkel.

Data & tarieven 2019

Data 2019

 • Seaford (10-16 jaar) : verblijven van zondag tot zaterdag, van 07/07 tot 17/08.

Week van 14/07 tot 20/07 volzet. Reservaties voor verblijven van 2 weken enkel mogelijk vanaf 07/07.

 • Clayesmore (9-14 jaar) : verblijven van zondag tot zaterdag, van 07/07 tot 27/08

Zang : volzet van 21/07 tot 27/07.

 • Worth (10-16 jaar) : verblijven van zondag tot zaterdag, van 07/07 tot 10/08.

Week van 14/07 tot 20/07 volzet. Reservaties voor verblijven van 2 weken enkel mogelijk vanaf 07/07.

Tarieven 2019

This programme contains classes Accommodation included Meal included Supervision 24h support
Prijs verblijf -

Alle belastingen en inschrijvingskosten inbegrepen

Klik hier om je in te schrijven
Volledig programma - Accommodatie in residentie met volpension
DuurPrijs
1 week€ 1.495
2 weken€ 2.895
3 weken€ 4.295
Transfers
Aankomst zondag tussen 9:00 en 15:00 uur€ 90
Terugkeer zaterdag tussen 12:00 en 17:00 uur€ 90
Aankomst buiten aangeraden uren€ 180
Terugkeer buiten aangeraden uren€ 180

De prijzen zijn inclusief:

 • Het gekozen programma
 • Accommodatie met gedeelde kamer.
 • Volpension
 • Avondactiviteiten en excursies
 • 24/7 begeleiding

De prijzen zijn exclusief:

 • De reis tot de bestemming
 • De transfer vanaf het station of de luchthaven

Let op! Als u zelf per vliegtuig heen vliegt, wordt u zondag tussen 9u en 15u verwacht. De terugreis wordt aangeraden tussen 12 en 17 uur op zaterdag. Extra transferkosten worden in rekening gebracht indien u buiten deze tijden aankomt of vertrekt.

Praktische informatie

Reis

Dag van aankomst : zondag van 9:00 tot 15:00 uur.

Dag van vertrek : zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

De transfers bij aankomst en/of vertrek kunnen georganiseerd worden vanaf de luchthavens van London Gatwick, Londen Stansted en London Heathrow alsook vanaf het treinstation van London St Pancras. Eén van onze teamleden wacht u op met een oranje polo en een opvallend bordje.

Buiten Bovenstaande uren kan een transfer voorzien worden tegen een meerprijs.

Reistoelating voor minderjarige

U dient een reistoelating voor een minderjarige aan te vragen bij uw stadhuis. De minderjarige dient een kopie van de identiteitskaart van minstens één van de ouders te kunnen voorleggen aan de grens.

Informatie visum

Brexit informatie:

De Britse overheid stelde duidelijk dat de nationale identiteitskaarten van de Europese lidstaten tot en met 31 december 2020 geldig blijven om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen. Tot die datum volstaat een paspoort of identiteitskaart van een Europese lidstaat.

Heeft u een visum nodig voor het volgen van dit programma? Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u een kijkje nemen op onze website.

Twijfel niet om ons te benaderen via mail of telefoon wanneer u meer informatie wenst te verkrijgen.

Toestemming om het grondgebied te verlaten voor minderjarigen

Niet-begeleide minderjarigen hebben mogelijk een toestemming nodig om het grondgebied te verlaten. Informeer u hierover bij de plaatselijke autoriteiten.

Onze programma's: Groot-Brittanië

Ga naar: Home​ → Jongeren (8-12, 13-15 en 16-20 jaar)​ → Engels​ → Groot-Brittanië

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.