Bekijk in lage definitie

2. Prijzen van verblijven: laagste prijs garantie & koersen in vreemde valuta

Ga naar: Home

2.1 Laagste prijs garantie

Als u in de 15 dagen na uw inschrijving exact hetzelfde programma vindt, met dezelfde prestaties voor dezelfde data (zelfde school, zelfde stad, zelfde cursus, zelfde accommodatie en zelfde duur) bij een andere aanbieder van taalverblijven, met de prijs in dezelfde valuta gepubliceerd in een officiële catalogus van dit agentschap (uitgezonderd promoties, internet promo's en gepersonaliseerde offertes), en deze prijs is lager dan de prijs die u betaalt bij Easy Languages, betalen wij u het volledige verschil terug. Deze garantie geldt tevens voor alle verblijven bij een privéleraar, verblijven met een duur van één tot drie weken inbegrepen.

2.2 Tarieven van verblijven buiten de Eurozone (GB/VS/Canada/Nieuw-Zeeland)

Easy Languages stelt u volledig transparante tarieven voor door het vermijden van kosten in verband met wisselkoersschommelingen en door facturering in de oorspronkelijke valuta. Onze prijzen voor deze bestemmingen zijn dus definitief en onveranderbaar, uitgedrukt in Britse Pond of dollar (Amerikaanse, Australische, Canadese of Nieuw-Zeelandse, afhankelijk van uw bestemming). Dit wordt de referentievaluta voor de kost van uw verblijf.

In de praktijk heeft u de volgende mogelijkheden:

  • U betaalt het vaste bedrag in dollars of ponden dat wordt weergegeven in onze documenten (per bankoverschrijving of creditcard op onze specifieke bankrekening, op de bevestiging weergegeven met het $ of £-symbool). Dit bedrag zal voor vertrek niet meer veranderen.

  • U betaalt het gelijkwaardige bedrag in euro. Dit bedrag staat vast als het volledige bedrag is betaald binnen 7 dagen na de door ons verstuurde bevestiging (per e-mail of fax). Na deze dagen kan de prijs variëren (hij kan zowel stijgen als dalen).

Indien dit het geval is zullen wij u een rekening bezorgen met de reeds betaalde bedragen en nog verschuldigde bedragen na de ontvangst van uw betaling.

Let op: betalingen in andere valuta dan de referentievaluta worden verhoogd met 4% om de dagelijkse schommelingen en de omzetkosten te dekken. Indien het verblijf in meerdere keren betaald wordt, dienen de betalingen in dezelfde valuta te gebeuren.

2.3 Geldigheid

De prijzen zijn geldig voor het lopende kalenderjaar waarin de deelnemer zich heeft ingeschreven. Indien een deelnemer zich inschrijft voor een verblijf met vertrek tijdens het volgende kalenderjaar, zijn de prijzen gegarandeerd indien het volledige bedrijf betaald is voor 31/10 van het lopende kalenderjaar.

2.4 Kortingen

  1. Familie- en getrouwheidskorting vanaf elke tweede inschrijving per gezin (zelfde woonplaats)
  2. Groepskorting vanaf 3 gelijktijdige inschrijvingen voor hetzelfde verblijf, mogelijk in combinatie met voorgaande korting. Deze korting is cumuleerbaar met de bovenstaande korting

Het bedrag van de korting varieert naar gelang de verblijfsduur:

  • € 15 (verblijven van 2 tot 4 weken)
  • € 25 (verblijven van 5 tot 12 weken)
  • € 75 (verblijven van 12 weken en meer)

Onze programma's

Ga naar: Home

5188ae757d677.png

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze programma's

5a1ff9f26174e.png

Internet-promoties

Geniet van onze promoties op onze taalverblijven en High School-programma's. Heeft u al een verblijf achter de rug ? Uw loyaliteit wordt beloond. Vertrekt u met een gezinslid of een vriend, geniet dan van onze Family & Friends-korting.

521c7e0611cf2.png

Waarom Easy Languages?

Onze laagste prijs garantie - 30 jaar ervaring - Service op maat gemaakt

5c45dc33312af.png

Contact

Downloadpagina van onze brochures (PDF formaat) en aanvragen per post.