Bekijk in lage definitie

Taalreizen & Taalcursussen in het buitenland

Easy Languages organiseert al meer dan 20 jaar wereldwijde taalreizen en taalcursussen tegen de laagste prijs. De mogelijkheden zijn breed: van één week in de zomer in een Engels of Frans gastgezin tot een semester of schooljaar in de Verenigde Staten of Engeland, waarbij u volledig ondergedompeld wordt in de cultuur van het gastland. Wat u ook wenst, wij vinden een taalreis die bij u past.

51890a7e4f72f.jpg

Jongeren tot 17 jaar

Begeleide taalreizen voor jongeren van 8-12 en 13-18 jaar naar Engeland, Frankrijk, Spanje... Ieder weekend begeleide reis naar het Verenigd Koninkrijk tijdens april en de zomer.

Bekijk de programma's »

5189053ee84f1.jpg

Studenten vanaf 16 jaar

Taalverblijven in o.a. Engeland, Frankrijk en Spanje voor jongeren vanaf 16 jaar. Alle niveau's, vakantiecursussen of intensieve programma's, van een week tot een schooljaar. Kies uit een groot aanbod van bestemmingen.

Bekijk de programma's »

51890a61c22ab.jpg

Volwassenen & Professionals

Flexibele taalcursussen voor volwassenen. Keuze uit o.a. Engels, Frans, Italiaans, Spaans... Privé of groepslessen, aangepast aan de wensen van volwassenen en professionals.

Bekijk de programma's »

522494856cd7b.jpeg

High School in het buitenland

Studeer o.a. in de VS, Canada, Ierland, of Australië en geniet van een onvergetelijke ervaring! Vanaf 4 weken tot een schooljaar (zie beschikbare programma's) .

Bekijk de programma's »

Frans

Taalcursus Frans in Frankrijk, België of Canada. Van één week tot een schooljaar. Privélessen mogelijk voor een snelle vooruitgang.

Bekijk de programma's »

Engels

Engels leren in het buitenland? Het kan van één week tot een jaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Malta, Ierland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Gegarandeerd de beste prijs.

Bekijk de programma's »