Bekijk in lage definitie

Taalcursussen & Tussenjaren in het buitenland

Easy Languages organiseert al meer dan 20 jaar wereldwijde taalcursussen en tussenjaren tegen de laagste prijs. De mogelijkheden zijn breed: van één week in de zomer in een Engels of Frans gastgezin tot een semester of schooljaar in de Verenigde Staten of Engeland, waarbij u volledig ondergedompeld wordt in de cultuur van het gastland. Wat u ook wenst, wij vinden een taalreis die bij u past.

51890a7e4f72f.jpg

Jongeren tot 17 jaar

Begeleide taalreizen voor jongeren van 8-12 en 13-18 jaar naar Engeland, Frankrijk, Spanje... Ieder weekend begeleide reis naar het Verenigd Koninkrijk tijdens april en de zomer.

Bekijk de programma's »

5189053ee84f1.jpg

Studenten vanaf 16 jaar

Taalverblijven in o.a. Engeland, Frankrijk en Spanje voor jongeren vanaf 16 jaar. Alle niveau's, vakantiecursussen of intensieve programma's, van een week tot een schooljaar. Kies uit een groot aanbod van bestemmingen.

Bekijk de programma's »

51890a61c22ab.jpg

Volwassenen & Professionals

Flexibele taalcursussen voor volwassenen. Keuze uit o.a. Engels, Frans, Italiaans, Spaans... Privé of groepslessen, aangepast aan de wensen van volwassenen en professionals.

Bekijk de programma's »

522494856cd7b.jpeg

High School in het buitenland

Doe jouw laatste jaar opnieuw in de o.a. de Verenigde Staten, Engeland of Australië en beleef een onvergetelijke ervaring! Van één maand tot een schooljaar.

Bekijk de programma's »

Gap Year in het buitenland

Je volgt eerst één semester Engelse lessen om vervolgens vijf maanden lang een academisch programma te volgen op een Community College. Bestemmingen: San Francisco en San Diego.

Bekijk de programma's »

Stages

Wil je stage lopen in het buitenland? Deze programma's bieden jou de unieke kans om te werken en te leven in het land naar keuze. Een goed niveau van de taal wordt vereist.

Bekijk de programma's »